Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Polanco/Nueva Anzures​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(79)

Cuerno - Masarykの写真
4.7
素晴らしい(2171)
価格:非常に高い
• 肉料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日9回予約が入りました。
CUERNO is the new restaurant-bar on Avenida Presidente Masaryk with a specialty in Mexican haute cuisine and grilling that uses the best ingredients in a menu of premium cuts, fish, seafood, wines and specialized mixology.Which create a warm and premium experience that is lit between occasions between friends and businesses.CUERNO is a place with character, knowledge and purpose to bring it, enormous to each table and open new authentic times for the people of Mexico City and its visitors.A top of the new culinary proposals in CDMX.In 5 concepts CUERNO is:1. Creative grill and grill - Mexican.2. High service and premium quality in supplies.3. Celebration and good taste at the table.4. Wine and specialized mixology.5. Friends, business and family.Come and fire with us !!!
Fogo de Chao - Polancoの写真
4.8
素晴らしい(1743)
価格:非常に高い
• ブラジル料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日28回予約が入りました。
Fogo de Chao in Polanco serves authentic Brazilian fare. Its contemporary setting features a terrace for guests to enjoy the views as they dine, as well as private rooms for hosting business luncheons and other functions. Fogo de Chao has a gourmet salad bar with fresh fruit and vegetables. Traditional fire-roasted meats such as rib-eye, filet mignon, lamb and skirt steak are presented by Brazilian gauchos. Seafood, gluten-free options and tasty desserts are also on the menu. Fogo de Chao features a wide selection of wine and a happy hour. It has a lounge area on the third floor.
Estorilの写真
4.8
素晴らしい(263)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日4回予約が入りました。
Estoril's cuisine is a tradition in Mexico City since 1972. Chef Pedro Ortega is from the state of Oaxaca and blends authentic Mexican ingredients and recipes of French cuisine in a very special way, formal, elegant and located in the heart of Polanco. Personal attention by the owner Mr. Guillaume Martin. La cocina del Restaurante Estoril es toda una tradición en la ciudad de México. El chef Pedro Ortega es originario del estado de Oaxaca y mezcla recetas e ingredientes auténticamente mexicanos con la cocina francesa de una manera única y especial en una atmósfera elegante y formal. El Restaurante Estoril está localizado en el corazón de Polanco. Atención personalizada por su dueño Sr. Guillaume Martin.
Cafe Aúnaの写真
4.4
非常に良い(92)
価格:高い
• カフェダイニング • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日1回予約が入りました。
Somos un concepto que fusiona el campo con la ciudad, ofrecemos una experiencia culinaria en constante evolución en un espacio fresco y casual. Nuestro menú está elaborado con producto local y de temporada, celebramos el producto mexicano creando platillos con toques internacionales.Servimos desayunos, pan recién horneado, café de especialidad y un menú tipo brunch disponible todo día.
Farina - Polancoの写真
4.4
非常に良い(252)
価格:高い
• イタリア料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日2回予約が入りました。
LE MIGLIORI PIZZE, SENZA COMPLICAZIONI We're a traditional cucina italiana, without complications; oven baked pizzas and fresh seasonal Italian food, made with the highest quality ingredients. In a space with a casual and relaxed atmosphere.An authentic cucina italiana, with options of appetizers and superb Italian wines; ideal for a relaxed afternoon in good company.
Alfredo Di Roma - Polancoの写真
4.7
素晴らしい(952)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日12回予約が入りました。
Alfredo Di Roma, an authentic Italian cuisine restaurant, has shared with the world its extraordinary original recipe that has been passed through three generations of the Di Lelio family since 1908: The Fettuccine Alfredo.In 1996, Alfredo Di Roma opened its doors in Mexico City to invite us to discover a magnificent selection of Italian dishes. Mauro Chiecchio, executive chef of Alfredo Di Roma, was born in Vicoforte, Italy. He did his culinary studies at the Instituto Professionale Alberghiero. His dishes accomplish an authentic Italian flavor. Alfredo Di Roma’s vast spaces allow a harmonious meal for the family, business meetings, events, and celebrations. Come to enjoy with us “The Emperor of Fettuccini” in a fancy and luxurious space.
Au Pied de Cochon - Polancoの写真
4.5
非常に良い(1410)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日16回予約が入りました。
The best place to savor outstanding French cooking. Each season the menu includes new creations converting traditional recipes into incredible gastronomic delights, providing a personal experience that will long be remembered. Au Pied de Cochon was born in "Les Halles" market in Paris during year 1947, its main aim was to feed workers in the area. The place gained popularity because of its Onion Soup and other dishes prepared with pork meat, this united with its continuous service 24 hours a day. Years later, Grupo Presidente decided to bring this concept to Mexico City. Since then, Au Pied de Cochon keeps on delighting its customers with the traditional French cuisine that represents it. Open 24 hours a day, every day of the year to delight your pallet and create a real French experience in Mexico City.
AITANAの写真
4.6
素晴らしい(897)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • Lomas de Chapultepec
本日5回予約が入りました。
Experience the flavors of the Mediterranean in a stunning, contemporary setting at Aitana. This beautiful eatery showcases the flavors of the region, fusing Basque tradition with modern Mexican flavors. This unique style, championed by chef Alberto Ituarte, breathes new life into classic dishes, bursting with flavor and authentic ingredients. Aitana features a dazzling array of delicacies, from ocean-fresh seafood and savory steaks and chops to pastas, salads, soups and heavenly desserts. Aitana's superb menu is matched by the gorgeous decor and white-glove service. From the marble accents and tile flooring to the spacious outdoor patio, every moment is memorable.
Migranteの写真
4.6
素晴らしい(425)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日9回予約が入りました。
Michelin Guide 2024"Everything migrates, everything moves—birds, fish travel thousands of kilometers, but along with them; all of us...We did it, we do it, and then we forget about it...Migrant is a tribute to all those who have had the courage, valor, the need or the stubbornness to leave their place of origin and grow somewhere else or in multiple places..."Menu by Fernando Martinez Zavala
Beluga - Masarykの写真
4.7
素晴らしい(1243)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日22回予約が入りました。
Beluga Oyster Bar Masaryk

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ