Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Wrigleyville​の本格的な料理が楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(236)

il Carciofoの写真
4.7
素晴らしい(88)
価格:高い
• イタリア料理 • ウェスト・ループ
本日126回予約が入りました。
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, il Carciofo is a Roman Italian restaurant drawing inspiration from the restaurants and markets in one of Chef Joe's favorite cities, Rome. The restaurant offers a seasonal menu of elevated yet familiar Italian fare with traditional antipasti, Roman-style pizzas, hand-rolled pastas produced daily in a dedicated pasta lab and market-driven mains that highlight the season's bounty.
Café Ba-Ba-Reebaの写真
4.8
素晴らしい(9315)
価格:普通
• タパス・小皿料理 • リンカーン パーク
本日211回予約が入りました。
Cafe Ba-Ba-Reeba!は、シカゴで初めてオープンしたタパスバーで、本格的なスペイン料理を提供しています。受賞歴のサングリア、タパス、ピンチョス(スペイン名物の小皿料理)やパエリア(バレンシアの伝統的な米料理)など、野菜、チーズ、肉や魚介類などが揃うカラフルでおいしいメニューを取り揃えています。生演奏が温かみのあるおしゃれな雰囲気を作り出し、全天候型のパティオで食事をしながら、スペインに行った気分で素晴らしいサービスを楽しめます。毎月の特別イベント、料理クラス、大小様々なパーティーへのケータリングなども提供しています。雨の日も晴れの日も、夏でも冬でも全天候型のパティオで食事が可能で、暖かい季節にはスライド式のガラス屋根も開放されます。Cafe Ba-Ba-Reeba!はChef Gabino SotelinoとLettuce Entertain You Enterprisesによる経営です。
Le Bouchon - Chicagoの写真
4.8
素晴らしい(2085)
価格:高い
• フランス料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日87回予約が入りました。
Le Bouchonは1993年からバックタウンで愛され続けるレストランで、パリの雰囲気が漂うダイニングルームで伝統的なフランス風ビストロ料理を提供しています。Timeout Magazine誌は、このレストランを「アメリカ屈指のフレンチレストラン」と評価しています。ランチとディナータイムの営業で、オニオンタルト、エスカルゴのガーリック仕立て、カエルの脚の料理など代表的な料理をはじめ、ステーキとフレンチフライ、ブイヤベース、2名向けのカモの丸焼きなどを用意しています。知識豊富なスタッフが、様々なフランスワインの中から料理にぴったり合うドリンクをアドバイスしています。月曜には半額のボトルワイン、火曜には33ドルのコースメニュー(前菜、メイン、デザート)など、ウィークリースペシャルも開催しています。lebouchonofchicago.comからご予約ください。
Akahoshi Ramenの写真
4.8
素晴らしい(368)
価格:普通
• 日本料理 • ローガン広場
本日52回予約が入りました。
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Sapori Trattoriaの写真
4.7
素晴らしい(4445)
価格:普通
• イタリア料理 • リンカーン パーク
本日91回予約が入りました。
Saporiは人気のエリアにあるレストランで、革新的なイタリア料理をリーズナブルな価格で提供しています。親しみやすく温かい雰囲気のレストランでは、フレンドリーで親切なスタッフが対応しています。ビジュアルにも優れたのオーナー兼イタリアンシェフがSaporiを経営しており、お客様が食事を満喫できるように努力しています。Saporiは手頃な価格の種類豊富なワインリスト&スピリッツ各種を用意しています。***誕生日ディナーをご予約ください。無料のプレミアムデザートを差し上げます***
Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(11002)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日220回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Gibsons Bar & Steakhouse - Chicagoの写真
4.7
素晴らしい(8960)
価格:高い
• ステーキハウス • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日126回予約が入りました。
最上級の食材を使用した素晴らしい料理、効率的で楽しいサービスを提供するGibsons Bar & Steakhouseでは、毎晩活気のある週末のような雰囲気の中で食事を楽しめます。何千人ものゲストが体験してきたように、1度の食事で虜になることは間違いありません。
Mia Francescaの写真
4.6
素晴らしい(2582)
価格:高い
• イタリア料理 • レイクビュー、イースト・レイクビュー
本日37回予約が入りました。
The Francesca'sレストラングループが最初にオープンしたレストランMia Francescaでは、ローマとその周辺地域(トスカーナ州、ウンブリア州、ラツィオ州)のピリッとした素朴な料理を楽しめます。第1号店の1つとしてシカゴにオープンしたこのレストランは、洗練されたカジュアルなトラットリアのモダンな雰囲気、シンプルで素朴な料理、快適なサービス、適正な価格とともに食卓を鮮やかに演出してきました。 Francesca'sレストラングループについて:料理店主スコット・ハリスによって1992年に設立されたFrancesca'sレストラングループは、シカゴのノース・クラーク通りにある快適で小さなイタリア料理店から3つのコンセプトを掲げるレストラングループ(4州、33店舗)へと成長しました。Francesca'sレストラングループは、シカゴを拠点として現在23店舗のFrancesca's Restaurant、5店舗のDavanti Enoteca、5店舗のGlazed and Infusedを所有/経営しています。
Asador Bastianの写真
4.7
素晴らしい(190)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • リバー・ノース(シカゴ)
本日17回予約が入りました。
Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
La Grande Boucherie - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(966)
価格:非常に高い
• フランス料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日103回予約が入りました。
Housed in Chicago’s Belle Époque building, the unique Art Nouveau-inspired space honors the iconic building’s legacy while providing guests with a one-of-a-kind atmosphere and menu. La Grande Boucherie blends the ambiance of an indulgent steakhouse with a refined Parisian brasserie charm, and fuses traditional French cuisine with Chicago’s River North culinary heritage. The two-story restaurant boasts custom curved stained-glass windows overlooking the bustling streets of Chicago. The interior features custom mosaic marble floors, authentic fixtures, and a racetrack bar sourced from France. Guests can lean into the view and take in all that Chicago has to offer.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • JulieVIP
    シカゴ・イリノイ州 •16​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Service is always impeccable and quick. On this visit, we were provided a complimentary taste of an umeboshi digestif and a N/A Arnold Palmer-type digestif. That made this visit extra special. December special was especially delicious!
    詳細を見る
    Akahoshi Ramen価格:普通• 日本料理• ローガン広場
    4.8
  • OpenTable DinerVIP
    シカゴ・イリノイ州 •6​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Cafe Ba-Ba-Reeba never disappoints! It’s been a few years since we’ve dined here and it was just as delicious as I remembered! We love tapas style dining - we got the opportunity to try so many things on the menu. The seafood paella was the highlight. We also enjoyed the bacon wrapped dates, brussel spout salad, patatas bravas, hanger steak, and Iberico pork. A pitcher of passion fruit sangria was a great complement.
    詳細を見る
    Café Ba-Ba-Reeba価格:普通• タパス・小皿料理• リンカーン パーク
    4.8
  • ThomasVIP
    シカゴ・イリノイ州 •21​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Atmosphere/ambience at 5pm was quiet and uncrowded. By 6:30 conversations turned louder but was understandable as tables near us filled with patrons. There was an air of true joy around us, everyone was glad to be there. The Bucatini Carbonara was superbly prepared with generous flavors of bacon, egg, onion and more! The Tiramisu was perfect with coffee or tea. Always a great meal at Sapori Trattoria!
    詳細を見る
    Sapori Trattoria価格:普通• イタリア料理• リンカーン パーク
    4.7
  • DianaVIP
    シカゴ・イリノイ州 •89​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    As fans of Rose Mary we were eager to try El Carciofi and willing to take a 4:45 reservation. This is as fun and as delicious as Rose Mary and shares the same approach to dining—shareable small plates. Interesting craft cocktails, sufficient wines by the glass, exceptionally well trained wait staff and very flavorful food. Gus menu was all Rome inspired so it was a little less diverse than Rose Mary. The artichokes were spectacular crisply Rome style. Every inch was edible. Two to an order but they bring you a serrated knife if you want to have them. We had one other appetizer (calamari), one pasta and one seafood main. The portions are great for two to share but if three or four order another something or two and expect to get just a couple bites not full servings. They have $8 servings of gelato and sorbet and a couple amazing deserts they offered to checkout coats.a nice touch in Chicago’s winter. It’s easy to spend $100 per person if you gave two drinks each and desert. We found street parking but forgot to feed the meter since the sign wasn’t obvious so double check
    詳細を見る
    il Carciofo価格:高い• イタリア料理• ウェスト・ループ
    4.7
  • MarciaVIP
    シカゴ・イリノイ州 •12​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    When I want to go to Paris, I'lll go to Le Bouchon...service, fppd ambiance ...it's almost like being in Paris..
    詳細を見る
    Le Bouchon - Chicago価格:高い• フランス料理• バックタウン、ウィッカーパーク
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ