Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シャーロット

North Charlotte​のブランチが楽しめるベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(67)

Church and Union - Charlotteの写真
4.6
素晴らしい(5022)
価格:高い
• アメリカ料理 • アップタウン
本日40回予約が入りました。
5Churchは、カジュアルで洗練された雰囲気の中で現代アメリカ料理を提供しています。最先端のデザイン、世界クラスの料理、卓越したサービスをご期待ください。
North Italia - Charlotte - South Endの写真
4.6
素晴らしい(1630)
価格:普通
• イタリア料理 • シャーロット
本日57回予約が入りました。
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Haymakerの写真
4.2
非常に良い(1841)
価格:普通
• アメリカ料理 • アップタウン
本日2回予約が入りました。
Centrally located in Uptown Charlotte, Haymaker Restaurant, from Chef Chris Coleman, brings locally inspired and seasonal food to the Queen City. Our kitchen reinterprets the bounty of the piedmont area and Appalachia, and explores our foodways, both historic and present across our region. Our classic American lounge serves local brews, fine wines, and handmade cocktails. Dine & drink in our bar & lounge, main dining room, mezzanine, or sidewalk patio all overlooking beautiful Romare Bearden Park in the heart of Charlotte.Please note that Haymaker is a two-story restaurant with stairs. Please contact the restaurant if you require first floor dining.
La Belle Heleneの写真
4.6
素晴らしい(2834)
価格:高い
• フランス料理 • アップタウン
本日53回予約が入りました。
From the team that brought you Church and Union Charlotte, Church and Union Charleston, Tempest Charleston, Church and Union Nashville, Ophelia's Nashville and Church and Union Denver, La Belle Helene is a refined brasserie serving French fare, beer & wine in a soaring, elegant space with a lengthy bar.
Napa on Providenceの写真
4.7
素晴らしい(3747)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • マイヤーズ パーク
本日26回予約が入りました。
カリフォルニア州ナパバレーにあるレストランで、素朴なブドウ園、スペイン植民地時代の建築、少量生産の農家、新鮮な食材、物事をシンプルで自然に保つ情熱といった地元の環境にアイデアを得ています。 Napaの理念とは、以下のような私たちのコミットメントです: 十分な親しみやすい食べ物と飲み物 食材の鮮度 できる限り地元産の食材を調達 地域の生産者や職人との提携 すべてを一から調理 常連のお客様を惹きつける魅力的な価格と多様な選択肢 ブドウ園風の内装とプレゼンテーション Napa on Providenceでは小皿と大皿で料理を提供しており、ビジネスの昼食会、友人とのカクテルを囲んだ集まり、家族でのブランチに最適です。予約なしのご来店も歓迎していますが、予約をお勧めします。皆様のご来店をお待ちしています。
STIR Charlotteの写真
4.5
非常に良い(1589)
価格:普通
• アメリカ料理 • サウスエンド
本日16回予約が入りました。
STIR is the perfect restaurant to enjoy a night out, host clients, or sip a craft cocktail over a dozen oysters. Located in South End, the restaurant is an open-air concept with a large, heated outdoor patio. We are open for lunch, dinner, and weekend brunch.Our cold bar and kitchen offers fresh oysters from North Carolina and beyond, traditional Mexican and Peruvian ceviche, and classic entrees and specials, all prepared from scratch.STIR is famous for craft cocktails. We freeze and carve 300-pound blocks of artisanal ice in-house, age certain cocktails in oak barrels for richer flavors, and place others on draft for crispness and carbonation. The result: categorically elevated cocktails. Our passion for fine spirits also compels us to find and share rare bottles, many of which are extremely difficult to procure.We welcome Charlotte to enjoy our unmatched cocktails, fresh seafood, and classic dishes in an atmosphere of genuine hospitality.
The Asburyの写真
4.1
とても良い(1213)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • アップタウン
本日10回予約が入りました。
The Asbury restaurant, nestled in the lobby of the city’s only historic boutique hotel, is named in honor of Louis Asbury, Sr. In 1929, the Charlotte architect designed what is now The Dunhill Hotel. Today, our modern Southern restaurant honors the past, celebrates the seasons, and looks forward. Open seven days a week and serving the longest weekend brunch in Charlotte.
Coquette - Uptown Charlotteの写真
4.6
素晴らしい(472)
価格:高い
• フランス料理 • アップタウン
本日35回予約が入りました。
Located in the heart of Uptown Charlotte, Coquette offers the charm of an old-world French buvette with a vibrant, casual atmosphere perfect for any occasion. Whether you’re indulging in a quiet morning with a fresh almond croissant on our patio or savoring an evening apéro, Coquette is the perfect escape. Our menu is complemented by classic French cocktails and a wine list curated by Advanced Sommelier Fabien Boudart. Discover our monthly wine classes and exclusive wine club, designed for wine enthusiasts and those new to the experience. As owner Jill Marcus shares, “Coquette isn’t just for French cuisine aficionados. It’s for anyone curious and ready to explore the flavors of France.” Join us for lunch Tuesday-Sunday and dinner from Tuesday to Saturday.
The Goodyear Houseの写真
4.6
素晴らしい(1532)
価格:普通
• アメリカ地方料理(南部) • NODA
本日23回予約が入りました。
Welcome to The Goodyear House, nestled in the vibrant NODA neighborhood, just a stone’s throw away from Uptown. Led by the culinary prowess of Executive Chef Chris Coleman, a champion on Food Network’s Chopped, Beat Bobby Flay, and SuperChef, our restaurant promises an unforgettable dining experience. Indulge in our menu featuring casual elevated cuisine, expertly crafted to tantalize your taste buds. Whether you’re craving a hearty meal or a light bite, our diverse offerings cater to every palate. Relish the charming ambiance of our beautiful patio as you sip on handcrafted cocktails and savor delectable dishes. As part of NODA, the city’s premier arts and entertainment district, The Goodyear House invites you to immerse yourself in a culinary journey like no other. Book your table today and join us for an unforgettable dining experience.
Lincoln Street Kitchen & Cocktailsの写真
4.7
素晴らしい(433)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • サウスエンド
本日2回予約が入りました。
Nestled next door to Craft Tasting Room and Growler shop in South End. The seasonal menus’ are inspired by the roots of the region and local farmers and committed to being 100% seed oil free. A locally owned gem for both Brunch and Dinner where health is the forefront our philosophy as a seed oil free restaurant that has a variety of menu items that are both gluten free and vegetarian. The restaurant is also known for innovative bar program led by Beverage Director Amanda Britton with cocktails featuring house made shrubs, sodas, barrel-aged cocktails, zero poof and curated wine list. The restaurants midcentury nostalgic rustic yet refined design finds the balance between nature and modern, featuring a moss wall, lime washed brick, a walnut live edge bar, 48 seat dining room and a 30 seat roof top deck.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ