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Calgary / Southern Alberta​のカジュアルなレストラン

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料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(175)

DOPOの写真
4.8
素晴らしい(157)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • カルガリー
本日44回予約が入りました。
DOPO, meaning 'after' in Italian, is an intimate dining experience in the lower level of Elizabeth Square in Marda Loop, Calgary. Inspired by D.O.P, its predecessor restaurant, DOPO has been reimagined by Executive Chef, David Leeder and Owner, Tony Migliarese. With strong opinions from Mamma Rose, of course. Our phone is not actively monitored and we don't have a voicemail. Please use OpenTable Messages to contact our team with any changes or reservation cancellations.If you need to contact us, please text (403) 826-6594, email info@dopoyyc.com, or message us on Instagram @dopo.yyc. We will do our best to respond to you as soon as we can.Ci vediamo dopo!
Cardinaleの写真
4.8
素晴らしい(1511)
価格:普通
• イタリア料理 • カルガリー
本日18回予約が入りました。
Cardinale - An Italian Joint located in Victoria Park. Hand-crafted cocktail, fresh pasta, locally sourced meats & produce paired with fine wine. Street parking.
KAMAの写真
4.8
素晴らしい(750)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • Beltline
本日9回予約が入りました。
Since opening its doors in 2022, Kama has quickly earned a reputation as one of Calgary's most celebrated dining destinations, with recognition from both local and national publications. At Kama, timeless Mediterranean flavours blend seamlessly with a fresh, modern twist, creating dishes that are both familiar and delightfully unexpected. Our menu is a nod to bold traditions and fresh creativity, featuring vibrant, thoughtful dishes that honour the past and embrace a modern spirit. From reimagined classics to inventive originals, every bite is designed to inspire and bring people together.At Kama, Chef Kenny Kaechele brings heart and creativity to every dish, blending old world flavours with a thoughtful, creative edge. Built with the belief in family at its core, Kama reflects Kenny’s vision of a space where community comes together. Nestled into the Beltline, it’s more than a neighbourhood spot—it’s where friends gather, milestones are celebrated, and everyday moments are shared.
Ten Foot Henryの写真
4.8
素晴らしい(6364)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日113回予約が入りました。
大胆な新しい北アメリカの料理や、野菜中心の料理を提供する終日営業の地域密着型の飲食店です。Ten Foot Henryでは、食べるべきものと、実際に食べたいものとのギャップを埋める料理を用意しています。
The Guildの写真
4.5
非常に良い(1964)
価格:高い
• ステーキ • カルガリー
本日6回予約が入りました。
The Guildは、肉屋、料理屋、酒屋の最も洗練された伝統に新しいエキサイティングな解釈を加えた良い例です。レストランの名前は、芸術家や商人の集いの場、秘密結社として機能した過去のギルドホールにヒントを得ています。地元の牛肉、狩猟肉、家禽に敬意を表して、The Guildのシェフが木材や石炭による伝統的な調理技術を用いてカナダのカーニヴォ向けの料理を作っています。
Pat and Bettyの写真
4.8
素晴らしい(375)
価格:高い
• カナダ料理(コンテンポラリー) • カルガリー
本日27回予約が入りました。
Gustant StatimOur ethos, translating to “once they taste” or “they taste instantly,” it’s all about allowing you to savour the moments spent at our table.Pat & Betty is a European inspired dinette & bar which takes its cues from family legacy and Canadian influence. A place to celebrate simply being together, with unapologetically indulgent food, vivid wines and big-hearted service.
CHARCUTの写真
4.4
非常に良い(4314)
価格:普通
• カナダ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
カルガリーのダウンタウンに位置するこの新しいレストランの共同シェフ/オーナーであるコニー・デサウサは、「トップシェフ」シーズン1のファイナリストに選ばれました。カスタムビルドのロティサリー、炭火焼器、ビンテージスタイルのスライサー、手作りの豚肉バーを用いて都会の素朴な料理を提供しています。モダンで居心地の良い集いの場であるCHARCUTは、イタリア料理とフランスの田舎料理をアクセントにした地元のシェフ主導の料理を提供しています。食材は、小規模の地元の農家や牧場から調達したものとレストランの庭から毎日収穫するハーブです。これにより食品の長距離輸送を最小限に抑えています。すべてのメニューを深夜まで提供しています。
Fonda Foraの写真
4.5
非常に良い(658)
価格:普通
• 未指定 • カルガリー
本日22回予約が入りました。
Located inside the Westley Hotel in the heart of Downtown Calgary, Fonda Fora is an exciting new contemporary Mexican restaurant brought to you by the folks at Thank You Hospitality. Food and Beverage Magazine 30 under 30 winner, Chef Emilio Montenegro has crafted a menu based on his upbringing in Northern Mexico and his journey in kitchens across the world. Much of our concept is based around the heirloom corn of Mexico. We import four types of corn from a collective of heirloom farms in Mexico in order to provide the best product we can. We process this corn from raw and turn it into masa for dishes all across our menu, like our Sope, Tamal, and of course, Tortillas. There is a saying in Mexico that we live by at Fonda Fora: "Sin maiz no hay pais," meaning without corn, there is no country. Maiz is the lifeblood of Mexican cuisine, and we are excited to present it to you as it should be.
Pizza Cultureの写真
4.7
素晴らしい(170)
価格:普通
• ピッツェリア • カルガリー
本日22回予約が入りました。
Pizza Culture brings you authentic, true-to-Italy Napoletana pizza and amore. As a registered member of the Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) you can put your trust in our crust. In 2024, Pizza Culture was ranked by Italy’s 50TopPizza organization as "#96 best pizzeria in the world" (by independent inspectors).Our founder and head pizza maker Jeremy Hube is hands-on in the restaurant and can be seen working our wood-fired oven. We curate a wine list that is regionally appropriate, with a strong focus on Campania and the good word on the street is that we make a mean sourdough. A friendly, casual and often bustling neighbourhood pizzeria with a dine-in dining room, side-street patio and options for takeout and delivery. If you've never dined with us before, we look forward to seeing you soon!
Calcutta Cricket Clubの写真
4.7
素晴らしい(1047)
価格:高い
• インド料理 • Beltline
本日34回予約が入りました。
Calcutta Cricket Club is an Indian restaurant and bar with a quirky, vintage-inspired decor that offers quality takes on food inspired by the cosmopolitan nature and cuisine of West Bengal.
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