Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Hillcrest​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(215)

Cocina de Barrioの写真
4.7
素晴らしい(421)
価格:普通
• メキシコ料理 • ヒルクレスト
本日7回予約が入りました。
*Brunch hours are on a walk-in basis only. Thank you for your cooperation & support during this time!Cocina de Barrio by Chef Jose J. FloresBienvenidos a Cocina de Barrio, the newest modern-urban Mexican restaurant located in Hillcrest, San Diego! We are proud to feature the culinary richness of Oaxaca as well as other Mexican regions. Stop by and enjoy our bar stocked with plenty tequila and mezcal selections, MUCHA cerveza, and wines sourced from Valle Guadalupe. Don't forget to join us during our weekend brunch (where we add a Mexican kick) and our happy hour every Tuesday-Friday from 3-5pm! Stay Chido!
NOLA on 5thの写真
4.2
非常に良い(80)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • ヒルクレスト
本日5回予約が入りました。
NOLA on 5th brings the flavors and spirit of New Orleans dining to San Diego. You will find a casual bar and outdoor patio downstairs, with a more upscale experience in our upstairs room overlooking bustling 5th Avenue in San Diego's famous Hillcrest neighborhood. We've been featured on Food Network's Diners, Drive-Ins and Dives, as well as on A&E and The Travel Channel.Chef Andrew Boyer, a long-time New Orleans resident, has left no detail untouched in our food, from ingredients to presentation. You will find all of the traditional NOLA favorites here like jambalaya, gumbo, po'boys, red beans and rice, and more. We fly our bread in from Leidenheimer's bakery in Louisiana, and we'd love to serve you a delicious Abita beer with your meal. And while they are in season, be sure to stop by for one of our Louisiana crawfish boils, which are some of our busiest and most fun days of the year.
Au Revoirの写真
4.6
素晴らしい(902)
価格:普通
• フランス料理 • ヒルクレスト
本日9回予約が入りました。
Au Revoirは、ヒルクレストの中心部にMastelloneグループ(Arrivederci、Il Postino、Buon Appetitoなど)の新店舗として2010年11月にオープンしました。典型的なパリのフレンチビストロAu Revoirでは、カジュアルな雰囲気が特徴で、エッフェル塔のてっぺんへと連れて行ってくれます。フランスの家庭料理は、ちょっとした伝統の要素、様々な地域の料理にインスパイアされたモダンなフランス料理、シェフDédéと料理チームのたっぷりの愛情が融合したお金のかからないレシピです。エスカルゴ、オニオンスープ、ブフ・ブルギニヨン、コック・オー・ヴァン、カエルの脚などが店の名物です。ぜひご賞味ください。
C-Levelの写真
4.7
素晴らしい(4861)
価格:普通
• カクテルバー • ダウンタウン/ガスランプ
本日81回予約が入りました。
Resting on stilts atop San Diego By C Level Lounge, is an upscale-casual lounge on the waterfront overlooking the city skyline and Coronado.
Barbusaの写真
4.6
素晴らしい(4273)
価格:普通
• イタリア料理 • リトル ・ イタリー
本日61回予約が入りました。
Barbusaは、地元のモダンなシチリア料理のレストランです。 店内で毎日作る新鮮なパスタを提供しています。Crudo Barでは最高級の魚介類を提供しています。石造りのオーブンで焼くピッツァも提供しています。
Ironside Fish & Oysterの写真
4.4
非常に良い(4529)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • リトル ・ イタリー
本日88回予約が入りました。
昔ながらの魚市場の雰囲気が漂うリトルイタリーのレストランです。
Wilma's Carousel Barの写真
4.7
素晴らしい(51)
価格:高い
• カクテルバー • リトル ・ イタリー
本日27回予約が入りました。
As one of only two carousel bars in the United States, Wilma’s Carousel Bar offers a truly unique experience.We invite you to immerse yourself in this nostalgic retreat with Executive Corporate Chef Brian Redzikowski’s French-Creole inspired dishes and Beverage Director Eric Johnson’s a selection of cocktails including both innovative spins on traditional favorites and imaginative new concoctions.
MOTHERSHIPの写真
4.8
素晴らしい(308)
価格:普通
• タパス・小皿料理 • ノース・パーク
本日48回予約が入りました。
Tropical space adventure in South Park! Exotic cocktails. Interplanetary fusion small plates. Named Best Bars In America by Esquire Magazine. Reservations offer 90-minute experience like no other, venturing towards the outer limits of the tropical flavor galaxy! WALK INS WELCOME - Walk-in tables are available daily. Early arrival is encouraged and there is a paging system in the event of a waitlist.
Roman Wolvesの写真
4.6
素晴らしい(294)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • リトル ・ イタリー
本日58回予約が入りました。
"Roman Wolves is more than a bar and restaurant; it's a celebration of epicurean tapestry of what Italians call the Eternal City" said Nino Cusimano. "We've created our own take on the enduring essence of Rome's legacy and it's significant historical, cultural, and culinary impacts on the Italian food scene"
Cellar Handの写真
4.8
素晴らしい(104)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日15回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare by Executive Chef Logan Kendall. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ