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Chelsea​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(494)

Charlotte's Cloud Chelseaの写真
4.5
非常に良い(60)
価格:普通
• カフェダイニング • チェルシー
本日9回予約が入りました。
Charlotte's Cloud is a concept of an all-day-dining, neighbourhood brunch restaurant and café with an offer of breakfast, brunch, lunch, drinks, cocktails, takeaway and speciality coffee.
The Jamの写真
4.6
素晴らしい(121)
価格:高い
• イタリア料理 • チェルシー
本日3回予約が入りました。
70年代にオープンし、1992年からBuona Sera the Jamとして経営を続けるレストランは、今ではキングスロードのレストランとして知られています。優れた本格的なイタリア料理とユニークな座席の組み合わせは、チェルシーの夜を過ごすのに最適なスポットです。
Kale Streetの写真
5.0
素晴らしい(1)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • チェルシー
本日3回予約が入りました。
''an intimate family run gem in the heart of Chelsea'' Experience the epitome of healthy ​indulgence. The finest seasonal ingredients sourced from around the world crafted into innovative small plates.
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4153)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日69回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Fatt Punditの写真
4.6
素晴らしい(1157)
価格:普通
• 中華料理 • ソーホー
本日24回予約が入りました。
Hello from Fatt Pundit, the “Chinese-Indian 'Hakka' restaurant you never knew you needed”. We look forward to welcoming you!!!Please inform the management if you have any food allergies while reserving your table. Please note we won’t be able to serve guests with SEVERE ALLERGIES.
Sketch Galleryの写真
4.6
素晴らしい(458)
価格:非常に高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • オックスフォード ・ サーカス
本日9回予約が入りました。
In February 2022, the renowned British-Nigerian artist Yinka Shonibare CBE RA, and project architect India Mahdavi transformed the Gallery with a new installation of artworks and interiors. Shonibare’s artist-conceived vision presented a new sunshine-yellow setting designed by Mahdavi, marking a new culture-defining chapter for sketch in its 20th year. Using applique and embroidery techniques on richly dyed fabrics, Shonibare illuminates the influence of African traditions on European conceptions of our modern-day world.
Heddon Street Kitchenの写真
4.1
とても良い(3035)
価格:普通
• ヨーロッパ料理 • ピカデリー
本日71回予約が入りました。
リージェントストリートのすぐそばに位置するHeddon Street Kitchenは、ビンテージとモダンをスタイリッシュに組み合わせ、滑らかな革、男らしい木材、輝く鋼鉄で仕上げた2フロアにわたる陰のある美しい空間です。長居したくなる多くの座席が備わるスタイリッシュで快適なラウンジバーを併設しており、カクテル好きの方も納得のカクテルリストを提供しています。Heddon Street Kitchenはあらゆる用途に最適で、1階(日本式の2階)にはメディア設備の整った個室が備わり、2つのフロアには屋外テラス、機能的なバーが備わっています。
The Mayfair Chippy Knightsbridgeの写真
4.7
素晴らしい(90)
価格:普通
• 魚料理 • ナイツ ブリッジ
本日45回予約が入りました。
Welcome to The Mayfair Chippy, an inviting neighbourhood restaurant that offers award-winning fish and chips alongside an extensive fish menu featuring oysters, crab, and mussels. Spread across two floors, The Mayfair Chippy Knightsbridge is a grand extension of the flagship Mayfair site, providing the perfect pit stop for festive museum tours or Christmas shopping sprees, as Harrods is a stone's throw away. Whether it’s a business outing, grab-and-go lunch, or celebratory dinner, you’ll find everything you need right here. In good weather, go for one of our sunny outdoor tables, where a cold glass of rosé and a couple of oysters are the perfect opener to any meal. Please note we are unable to cater for: NUT, FISH and SHELLFISH allergies or intolerances.
The Walmer Castleの写真
4.6
素晴らしい(161)
価格:普通
• ガストロパブ • ベイズウォーター
本日26回予約が入りました。
Coming Soon!
Bar Crispinの写真
4.3
非常に良い(220)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ソーホー
本日15回予約が入りました。
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
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