Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Peckham​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(494)

Hausuの写真
4.8
素晴らしい(26)
価格:高い
• 各国料理 • ペッカム
本日24回予約が入りました。
Hausu is a restaurant and bar in the heart of Peckham, bringing an appreciation for taste and sound together with the creative spirit of South East London.We serve our own brand of flavours against the backdrop of a vintage hi-fidelity sound system, with the belief that music and food can bring people together.
Café Britalyの写真
4.8
素晴らしい(29)
価格:高い
• カフェダイニング • ペッカム
本日2回予約が入りました。
Café Britaly is a cheeky addition to Peckham's exciting food scene. Specialising in Britalian food made by ex-Bouchon Racine chef Alex Purdie, served in an informal airy mid-century café environment. Whilst the Britalian Carbonara with Cream, deep-fried Pizzetta Crunch, and 'superior-to-tiramisu' Zuppa Inglese trifle, have been shocking Italian Instagram there are many other classic dishes that focus on British-Italian provenance also. Situated on Rye Lane it is a centrally located Peckham restaurant, between the station and the Rye (Peckham Common).
139 Fikaの写真
4.6
素晴らしい(30)
価格:高い
• フュージョン料理 • ペッカム
本日2回予約が入りました。
"Welcome to 139Fika, where the flavours of the Caribbean, the vibrancy of Africa, and the classic tastes of British cuisine come together in perfect harmony. Our restaurant in London offers a unique blend of exotic spices, bold textures, and rich historical influences that will transport your taste buds on a global journey like no other. Come experience the taste of three continents in one unforgettable dining experience."
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4075)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日49回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Fatt Punditの写真
4.6
素晴らしい(1126)
価格:普通
• 中華料理 • ソーホー
本日38回予約が入りました。
Hello from Fatt Pundit, the “Chinese-Indian 'Hakka' restaurant you never knew you needed”. We look forward to welcoming you!!!Please inform the management if you have any food allergies while reserving your table. Please note we won’t be able to serve guests with SEVERE ALLERGIES.
Crispinの写真
4.6
素晴らしい(380)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • スピタルフィールズ
本日18回予約が入りました。
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
Upstairsの写真
4.8
素晴らしい(400)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • クラップハム
本日12回予約が入りました。
Almost three years on from its culinary christening, Upstairs has sparked a reputation for casual dining in its finest form. A self-contained dining space, Upstairs offers guests a selection of small plates from our daily-changing menu, all of which are cooked to order from an open island kitchen and designed to share.As well as being available for reservations and exclusive hires, Upstairs proudly plays host to a variety of exciting events and special evenings for our guests to enjoy; from expertly-led wine masterclasses to convivial Sunday lunches.Our aim has always been to offer our guests the opportunity to get closer to the cooking process than ever before, and with the unfaltering passion and dedication of our team, a recently (and very proudly) received Bib Gourmand Award, and the continued support of our wonderful guests, we truly see nowhere to go but up.
Heddon Street Kitchenの写真
4.1
とても良い(2976)
価格:普通
• ヨーロッパ料理 • ピカデリー
本日116回予約が入りました。
リージェントストリートのすぐそばに位置するHeddon Street Kitchenは、ビンテージとモダンをスタイリッシュに組み合わせ、滑らかな革、男らしい木材、輝く鋼鉄で仕上げた2フロアにわたる陰のある美しい空間です。長居したくなる多くの座席が備わるスタイリッシュで快適なラウンジバーを併設しており、カクテル好きの方も納得のカクテルリストを提供しています。Heddon Street Kitchenはあらゆる用途に最適で、1階(日本式の2階)にはメディア設備の整った個室が備わり、2つのフロアには屋外テラス、機能的なバーが備わっています。
Bar Crispinの写真
4.3
非常に良い(209)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • ソーホー
本日15回予約が入りました。
Bar Crispin is an all-day restaurant & wine bar on Kingly Street, Soho, designed by Jermain Gallagher. Offering low intervention wines & seasonal sharing plates, it is a place for any occasion. Our chefs are lead by Fabien Spagnolo (ex Frenchie, Pollen St Social, The Corner Room & Casa Fofo), with a wealth of experience he respects each ingredient, allowing us to celebrate great local producers & creating memorable experiences. The menu is broadly European inspired, focussing on locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think crispy polenta, croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). For reservations of 7+ people email bar@crispinlondon.com, we are available for exclusive use or Greenroom part hire. The Greenroom is a private room designed by Jermaine Gallacher with hand-painted lights, emerald green walls reminiscent of old Soho & a beautiful
Fish!の写真
4.5
非常に良い(3640)
価格:高い
• 魚料理 • ロンドン ・ ブリッジ
本日54回予約が入りました。
1999年に創業されたFish!はロンドンで、その種の最初のレストランです。そのコンセプトはシンプルで、伝統的かつシンプルな方法でゲストの目の前で調理し、最高品質の魚を提供しています。1999年以来変わらず、品質と責任ある食材の調達を重視してきました。 バラ・マーケットの中心部に位置し、ロンドン最高の農産物がすぐそばで手に入ります。食材のほとんどはバラマーケットから仕入れ、魚は、最も新鮮な魚介類を幅広く提供することで有名な自社経営の鮮魚店Jarvisから毎日届きます。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ