Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

San Diego​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(219)

Cannonballの写真
4.4
非常に良い(1140)
価格:普通
• 寿司 • ミッション ・ ベイ
本日29回予約が入りました。
サンディエゴの美しい景色を望むオーシャンフロントのレストランで、おいしい海岸部の料理、小皿料理、寿司を提供しています。ビーチサイドの醍醐味を感じながら、海辺を意識した季節のクラフトカクテルを片手に最高の時間を過ごせます。ミッション・ビーチを見渡す屋上は、気の利いたディテールとアクセントにあふれ、プールサイドをイメージしたリゾート気分を満喫できます。Cannonballで特別なダイニング体験をお楽しみください!インスタグラムもご覧ください。#splashresponsibly
El Sueñoの写真
3.9
とても良い(165)
価格:普通
• メキシコ料理 • オールド・タウン
本日21回予約が入りました。
Coming Soon to Open Table!Vibrant Mexican Food and Craft Cocktails.
Benihana - San Diego, CAの写真
4.1
とても良い(7313)
価格:普通
• 日本料理 • ミッション バレー
本日110回予約が入りました。
Benihana(ベニハナ)では他にはないダイニングを体験できます!専属シェフが、グループ用の相席テーブルで伝統的な鉄板焼きの技を披露しています。目の前でスライスしたり、さいの目に切ったりする様子を眺めながら、美味しいステーキや、柔らかいチキン、ジューシーなシーフードを目と舌で楽しめます。腕のいい寿司職人による寿司、特製カクテルも用意しています。Benihanaのシェフは、エンターテイメントを提供することでサンディエゴでも知られています。高速道路8号線のミッションセンタードライブ出口からすぐで、ホテルの近くに位置しています。広い寿司バー&ラウンジでは、ハッピーアワーを月曜~金曜の16:00~19:00の時間帯に提供し、3ドル(USD)のおすすめメニューも用意しています。Benihanaは、ミッションベイ、シーワールド、バルボアパーク、サンディエゴ動物園の近くにあります。
Wilma's Carousel Barの写真
4.7
素晴らしい(52)
価格:高い
• カクテルバー • リトル ・ イタリー
本日21回予約が入りました。
As one of only two carousel bars in the United States, Wilma’s Carousel Bar offers a truly unique experience.We invite you to immerse yourself in this nostalgic retreat with Executive Corporate Chef Brian Redzikowski’s French-Creole inspired dishes and Beverage Director Eric Johnson’s a selection of cocktails including both innovative spins on traditional favorites and imaginative new concoctions.
La Pastaiaの写真
4.3
非常に良い(292)
価格:高い
• イタリア料理 • Bay Park
本日3回予約が入りました。
Upon stepping into La Pastaia, you’ll be greeted by an inviting ambiance that seamlessly combines modern elegance with rustic charm. The cozy and friendly environment creates an ideal setting for an enchanting culinary experience. From homemade pasta tossed in flavorful sauces to mouthwatering wood-fired pizzas topped with the freshest ingredients, our menu offers a wide range of classic Italian dishes prepared with a contemporary flair. La Pastaia is the brainchild of a dynamic duo whose expertise and love for the culinary
North Italia - Fashion Valleyの写真
4.7
素晴らしい(2617)
価格:高い
• イタリア料理 • ミッション バレー
本日53回予約が入りました。
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Gravity Heights Mission Valleyの写真
4.7
素晴らしい(192)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッション バレー
本日19回予約が入りました。
We’re not out to take the San Diego beer scene by storm or reinvent the wheel because the truth is, there’s no shortage of good breweries in San Diego. Instead, our aim is to pair that good beer with the same delicious food, exceptional service and genuine hospitality we’re known for so you never have to compromise one for the other again. Situated in Mission Valley, our 9,000 square foot brewpub includes a full service restaurant, an expansive and lush outdoor beer garden, and a pretty stellar team to make sure you always have good food in your mouth and a solid beer in your hand.
Puesto Mission Valleyの写真
4.6
素晴らしい(1982)
価格:普通
• メキシコ料理 • ミッション バレー
本日66回予約が入りました。
Puesto is family-owned and operated by first generation Mexican American brothers Eric, Alan and Alex Adler, alongside their cousins Isidoro and Moy Lombrozo and founding chef and partner Luisteen Gonzalez. With eight locations in California, Puesto provides an innovative and contemporary approach to authentic Mexican cuisine. Sourcing its ingredients locally and regionally, the restaurant has earned national acclaim for its Mexico City-inspired tacos made with non-GMO organic, heirloom Masienda blue corn stone-ground tortillas, crispy melted cheese and scratch salsas.
Siamo Napoliの写真
4.7
素晴らしい(1295)
価格:普通
• イタリア料理 • ノース・パーク
本日27回予約が入りました。
Specializing in Napolitano style pizza and pasta. We focus on clean fresh ingredients that thrive in our home land and make simple foods the star. We have a full bar with hand crafted drinks and a range of wines from Napoli and beyond.
Cellar Handの写真
4.7
素晴らしい(107)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ヒルクレスト
本日3回予約が入りました。
Nestled in the heart of Hillcrest, San Diego, Cellar Hand embodies a commitment to sustainability, craftsmanship, and community. Through a farm-to-table approach, our menu showcases hyper-local seasonal fare by Executive Chef Logan Kendall. Our extensive wine list highlights the diverse terroir of California, serving as an extension of founder’s Pali Wine Co. Santa Barbara County winery. By fostering deep connections with local artisans, farmers, fishers, and stewards, Cellar Hand strives to be a destination where guests can savor the essence of California’s bounty in every bite and sip.Enjoy our exposed kitchen, an indoor-outdoor bar, outdoor fire pits, and artwork by Nick Perr. Opened Wednesday - Sunday with daily happy hour specials and Sunday brunch!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ