Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

U Street Corridor​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(238)

Ted's Bulletin - 14th Streetの写真
4.7
素晴らしい(986)
価格:普通
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日29回予約が入りました。
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Baby Shankの写真
4.2
非常に良い(174)
価格:高い
• フレンチジャパニーズ料理 • デュポン サークル
本日8回予約が入りました。
Welcome to Baby Shank Restaurant & Bar. Join us for our New Brunch Menu! Bring a friend or 2, or host a gathering of 300. We offer you a French-inspired menu, including Bavette Steak and Steamed Mussels, or our signature sushi rolls, including the award winning Fish & Chips. Enjoy it with our popular Jalisco Mule, made with Libelula Tequila. And top it all off with the classic Crème Brulé. News & Notes:Happy Hour is served Wednesday -Friday in the Bar & Rooftop Bar High TopsRooftop Garden - High tops are first come first serveBaby Shank's historic address was originally built by the National Capital Brewing Co in 1911. The original exposed brick, mansard roof, and arched windows set the mood for guests when they arrive. Warmly lit by chandeliers, the 2 story space has a modern, yet soothing historic feel. Host your next gathering with us. We have 4 spaces on 2 floors, including an upstairs lounge and rooftop garden. Contact us at Events@BabyShank.com for more info.
Bar Pilarの写真
4.1
とても良い(482)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日1回予約が入りました。
14番ストリートにあるBar Pilarは、10年以上にわたってこの界隈の人気レストランであり続けています。レストランとバーでは、食事やカクテルに対して新鮮なアプローチを行っています。包括的なメニューは、地元の農場や、地元で作られる新鮮な旬の素材を中心にした新しいアメリカ料理に影響を受けています。シンプルでありながら冒険的な料理は、様々なタイプの食通たちを満足させ、この界隈にユニークな雰囲気をもたらしています。
Causaの写真
4.9
素晴らしい(52)
価格:非常に高い
• ペルー料理 • ショウ
本日6回予約が入りました。
Causa is our Michelin-Starred tasting room where the world of Peruvian culinary tradition comes to life, thanks to the artistry of Chef Carlos Delgado. Here, you'll embark on a journey through the gastronomic heritage of the Peruvian geographical regions.Reservations are released on the 1st of the month at noon for the following month for our Causa dining experience. This prix-fixe menu is priced at $179. Taxes and service charges are added separately. Enhance your experience further with a Remarkable Wine Pairing to compliment your 6-courses or venture into North America's rarest pisco selection and fully immerse yourself in the bounty of Peru's national spirit.If you have any questions or need clarifications on allergens or restrictions, reach out to antonio@causadc.com prior to booking.Causa only accepts inKind House Account credit and is unable to accept general inKind credits. Please reach out to inKind support for further clarification.
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(1956)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日63回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
Mallardの写真
4.8
素晴らしい(98)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ローガン ・ サークル
本日5回予約が入りました。
At Mallard, Chef Johnson will apply classic and global techniques to the culinary traditions of the south while incorporating the best local and regional ingredients available. Undergirding it all will be a sense of hospitality rooted in Johnson’s memories of the family table. Mallard’s menu will range from Chef Johnson’s take on classics like Shrimp and Grits with Smoked Pork, Piquillo Peppers, and Tabasco-Shellfish Nage and Wild-Caught Blue Catfish with Poached Oysters, Summer Corn, and Smoked Trout Roe to new creations like Seared Sea Scallops with Cracklin’ Cornbread, Charred Peaches and Dandelion Greens and Crisp Berkshire Pork Trotters with Ramp Chow Chow, Sunny-Side-Up Egg, and Edisto Island Grits. Dessert options include Buttermilk Panna Cotta with Rhubarb and Almond Shortbread and Banana Puddin’ with Cracker Jacks and Nilla Wafers.
Logan Tavernの写真
4.1
とても良い(1817)
価格:普通
• アメリカ料理 • ローガン ・ サークル
本日10回予約が入りました。
ワシントンDCにはチェーン店や、ステーキハウス、テイクアウトのお店は沢山あるのに、おしゃれな店内でおいしい料理をお手頃な価格で楽しめるレストランがないという批判はよく聞かれます。Logan Tavern(ローガン・タヴァーン)は、この悲劇的な状態を一新します。人通りの多いローガン・サークル地域に位置するLogan Tavernは、平日の簡単な食事や、ご友人との金曜の夜に最適な地元のレストラン&バーです。当店のディナーや、ランチ、ハッピーアワーのほか、アレンジを加えた心休まる料理を楽しめる素晴らしい週末のブランチをぜひお楽しみください。
Pearl Dive Oyster Palaceの写真
4.8
素晴らしい(1551)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ローガン ・ サークル
本日13回予約が入りました。
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices. The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Baan Maeの写真
4.8
素晴らしい(58)
価格:高い
• アジア料理 • ショウ
本日9回予約が入りました。
We are a Laotian restaurant in the heart of the neighborhood of Shaw. Baan Mae means Mom's house in Laotian. Chef Seng of Thip Khao and Padaek is serving up dishes reminiscent of her home kitchen and her mother's kitchen. Mom's House Reservation Policy:All reservations are allowed a 15-minute grace period. All parties must be present at the restaurant to be seated. If parties are incomplete by the end of the 15-minute grace period, the reservation may be moved to the waitlist upon the completion of the party.Reservation wait times may be impacted in the case of rain or heat advisory as we will do our best to accommodate patio reservations indoors.Due to our limited seating capacity, all reservations are limited to a maximum of 90-minute seating time and 2 hours for large parties of 5+.Please contact us for for reservations for parties of 5+.
Iron Gateの写真
4.6
素晴らしい(2986)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • デュポン サークル
本日23回予約が入りました。
メリーランド州イースタンショア出身のシェフChittumは、料理の腕だけでなく、地元の農家や、漁師、食品職人のネットワークから仕入れた食材へのこだわりでも知られています。Chittumと彼のチームは、ギリシャや、シチリア、サルディーニャ、南イタリアの料理にヒントを得て、中部大西洋地域でとれた最高級の食材を使用し、伝統や技術にアレンジを加えています。 ダイニングルームでは毎晩テイスティングメニューを提供しています。4コースのテイスティングメニュー(1名あたり60ドル(USD)、飲み物との組み合わせは追加料金40ドル)や、6コースのテイスティングメニュー(1名あたり80ドル、飲み物との組み合わせは追加料金50ドル)、シェフズ・テイスティング(1名あたり110ドル、ワインとの組み合わせは追加料金90ドル)を提供しています。また、メニューのカテゴリーから料理をお選びいただくことにより、カスタマイズも可能です。テイスティングメニューの内容は、旬の地元産の食材の入荷状況により頻繁に更新されます。また、食事制限やお好みに合わせたカスタマイズも可能です。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ