Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

University City/Golden Triangle​のカジュアルなレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(110)

Lucreziaの写真
4.5
非常に良い(587)
価格:高い
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日48回予約が入りました。
A contemporary twist on Italian cuisine, Lucrezia is a culinary delight. Located in the heart of La Jolla in San Diego, we offer unique culinary experiences that transport our guests to a sunny terrace overlooking the Amalfi Coast. Join us for the next voyage.The ingredients and combinations found in our kitchen evoke the very mystique of Italian summers. We are curators of fine ingredients – the way they translate beautifully into our dishes is what makes us unique. Our dishes were carefully crafted to transport our guests to the most beautiful regions of the land. Travel the Italian countryside through our menu, and select your dish for the evening.La Nostra Famiglia: Passionate about food and good service, Grupo Hunan was born in 1993 in Mexico City to create unique experiences that become part of the best moments of your life. As an expert in over five different gastronomies, Grupo Hunan is set to satisfy all senses.Looking forward to welcoming you soon ! :)
Seasons 52 - San Diego - UTCの写真
4.8
素晴らしい(5002)
価格:高い
• アメリカ料理 • ユニバーシティ・シティ、ゴールデン・トライアングル
本日55回予約が入りました。
Seasons 52は焼きたてのグリル料理やワインを楽しめるレストラン&バーで、地元のファーマーズマーケットからヒントを得た季節のメニューを提供しています。Seasons 52は旬の食材を仕入れ、石窯のロースト、オークやメスキート材を使った直火のグリルなど、素材の自然の風味を引き出す素朴な調理法を用いています。料理に合わせ常時入れ替えが行われる各国のワインを100種以上用意、そのうち52種類はグラスで注文可能です。また、素晴らしい特製の手作りカクテルも味わえます。 毎日ランチとディナータイムに営業し、週末は営業時間を延長しています。 Seasons 52はプライベート/セミプライベートイベントの会場としても最適で、少人数や親しい仲間との食事にはシェフズテーブルも用意しています。詳細はウェブサイト www.Seasons52.comをご覧ください。
True Food Kitchen - San Diego UTCの写真
4.5
非常に良い(1077)
価格:高い
• アメリカ料理 • ラ ・ ホーヤ
本日30回予約が入りました。
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in San Diego for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in San Diego at Westfield UTC center in The Pointe, next to Soul Cycle in the Nordstrom wing. Entrance closest to La Jolla Village Drive and Genesee Avenue. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Bazille - Nordstrom University Town Centerの写真
4.7
素晴らしい(189)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日1回予約が入りました。
This full-service restaurant with a casually sophisticated atmosphere features bistro cuisine and a full bar. Enjoy fresh salads, specialty entrées, signature cocktails, a wine list and housemade desserts.Nordstrom is located along Genesee Avenue, between La Jolla Village Drive and Nobel Drive. Bazille is located on the 2nd floor, overlooking the main courtyard of the newly expanded UTC. We offer a full bar with wine, beer & hand crafted cocktails, as well as open patio dining. We are open for dine-in service, covered, heated outdoor patio dining and to-go orders with Curbside Pickup. Call (858) 812-3582 to place your order.Join us for Brunch on weekends;July 4th hours: 11am-5pm
California Englishの写真
4.4
非常に良い(497)
価格:高い
• アメリカ料理 • ソレント メサ
本日17回予約が入りました。
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Cataniaの写真
4.8
素晴らしい(2081)
価格:高い
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日45回予約が入りました。
イタリアのロードトリップで感銘を受けたシェフのライアンと私、アルトゥーロは、2008年に戻り、CataniaをWhisknladle Hospitalityの新しいメンバーとして導入することになりました。ここでは、シンプルな季節の素材を使用した、本格的なイタリア沿岸の料理(他で見られるようなテキサス・メキシコ風の料理は一切ありません)を提供しています。本格的な料理を提供しようとする私たちの熱意は、薪オーブンやグリルの使用、すべてのイタリア産のワインリスト、イタリアのクラフトビールのプログラムから明らかに分かることでしょう(イタリアは素晴らしいクラフトビールの流行を迎えているのです!)。
Duke's La Jollaの写真
4.6
素晴らしい(6584)
価格:普通
• ハワイ地方料理 • ラ ・ ホーヤ
本日108回予約が入りました。
Duke’s La Jolla(デュークス・ラホヤ)はオリンピックの水泳と水球メダリストで近代サーフィンの父である、ネイティブ・ハワイアンのデューク・カハナモクに敬意を表して命名されました。ラホヤ・コーブを見渡すDuke’s(デュークス)は心からの親しみのこもったホスピタリティを特色とし、伝統的な島の料理を現代的な解釈で提供しています。ハワイと南カリフォルニアのビーチ・ライフスタイルへの賛歌として、Duke’s(デュークス)は家族、信念、アロハ・スピリットを称賛します。ゲストを「‘ohana(オハナ、家族のような存在)」としてお迎えするレストランへ、どうぞお越しください。
Piatti - La Jollaの写真
4.7
素晴らしい(5067)
価格:普通
• イタリア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日62回予約が入りました。
多くのラホヤ住民の伝統であるイタリアンビストロで、作りたての本格的なイタリアの地方料理を提供しています。大変人気のあるパティオの一角にはランドマークのイチジクの木が茂り、明るい雰囲気のダイニングルームは日中や肌寒い夜の食事に最適です。メニューには創作的にアレンジしたパスタ、ピザ、グリル料理などを幅広く提供しています。各種のベジタリアン料理や健​​康志向の料理も楽しめます。土曜、日曜には、オムレツやブレックファーストピザに加えウオヴォ・ベネデット(バジルのオランデーズソースを添えた焼きポレンタにのせたエッグベネディクト)などの特製料理を揃えたブランチも用意しています。
NINE-TENの写真
4.7
素晴らしい(2941)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日27回予約が入りました。
最も新鮮な地元食材のみを使用した創作料理を提供するNINE-TENは、美食を愛する方なら必ず訪れるべきレストランです。シェフのJason Knibbが率いる居心地の良いレストランは、洗練さ、カジュアルな優雅さ、ラホヤのProspect Streetの理想的な立地という完璧な組み合わせを誇っています。地元の熟練農家が毎日厳選した食材を使い、進化するカリフォルニア料理を提供するレストランです。地元の魚や、ハワイや北太平洋、大西洋地​​域から毎日届く食材を含む海の恵みも楽しめます。特別な均一価格のコース料理のメニューのほか、豊富なワインセラーから料理に合ったワインを提供しています。屋内、歩道のパティオ、またはオーシャンビューのテラスで食事を楽しめます。独立したバーでは一部メニュー、ハッピーアワースペシャルを毎日提供しています。朝食、ランチ、ディナータイムに毎日営業しています。
Pacific Catch - La Jollaの写真
4.6
素晴らしい(655)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日14回予約が入りました。
Pacific Catch, the Bay Area’s premier fishhouse restaurant group, is opening its first location in San Diego County in October at Westfield UTC. The menu features sustainable seafood served in a wide variety of styles from appetizers and sharing plates to healthy bowls, sushi, tacos and burgers, complemented by a full bar and craft cocktails. The new restaurant will offer two destination patios, an open air cocktail bar, intimate booths and communal dining tables for larger parties. With ample street level parking adjacent to the restaurant, it’s a convenient option for all-day dining
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ