Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Mercer Island​のホッとする料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(34)

COMMUNIONの写真
4.7
素晴らしい(60)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日1回予約が入りました。
COMMUNION is a place where you feel seen. A place that feels like comfort, rest, relief, and peace. Our mission is to provide the food, the familiarity, and the intimacy that make you feel at home.Chef Kristi Brown has spooned her way through the culinary industry for the past 28 years. Starting at a small café in downtown Seattle, Kristi has done just about everything from dishwasher/prep cook to running her own catering business for nearly a decade. From the beginning, her vision was to focus on the art and experience of food through culinary activism. A purpose powered by her mantra, “Everybody’s Gotta Eat!” Chef Kristi desires to build community through the cultivation of fresh food and fine cooking.
Jimmy's on Broadwayの写真
4.0
とても良い(301)
価格:普通
• コンフォート・フード • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日1回予約が入りました。
Located in the trendy Capitol Hill neighborhood, Jimmy's offers modern American cuisine, a hospitality spirited service staff, and an energetic atmosphere. Our bar focuses on local craft beer and NW wines with an extensive back bar selection. Jimmy's is open at 7am, 7 days a week, our all day menu features local ingredients and breakfast all day, and happy hour is celebrated 7-10pm Monday thru Friday. Private dining spaces are available for groups up to 120. A locals gathering place where visitors always feel welcomed, Jimmy's is Capitol Hill's best kept secret.
Il Terrazzo Carmineの写真
4.8
素晴らしい(4083)
価格:高い
• イタリア料理 • パイオニア ・ スクエア
本日43回予約が入りました。
シアトル屈指のグルメ通Carmine Smeraldoが所有・経営するIl Terrazzo Carmineは、大変ハイスタンダードな人気店で、洗練された常連客で賑わっています。メディアからシアトルで最高の料理と称されるだけなく、地元の人々からも高く評価されています。 Il Terrazzo Carmineは歴史的なパイオニア・スクエアに位置します。再開発された都会的な小路、ファースト・アベニュー沿いあり、ヴィンテージ感漂うロビーを通って店内に入ります。1984年より、Carmine Smeraldoはクラシックなイタリア料理店として、地元の人に愛されてきました。ランチにはカルパッチョ・ディ・ブエやスパゲッティ・デル・オルトラーノ、ディナーにはスプレーマ・ディ・ポッロやズッパ・ディ・ペッシェなどを用意しており、素晴らしいひと時を楽しめます。間違えなくシアトル最高のイタリアンレストランと言えるIl Terrazzoでは、自宅のようにくつろげる雰囲気で、クラシックなイタリア料理を堪能できます。
Rascal's Public Houseの写真
4.1
とても良い(3)
価格:普通
• アメリカ料理 • ベルビュー
本日3回予約が入りました。
21+ Come join us at Racal's Public House for an Innovative, Exceptional Dining Experience!
Skillet Diner at Capitol Hillの写真
4.3
非常に良い(648)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日13回予約が入りました。
受賞歴のあるSkillet Dinerは、2011年にシアトルのキャピトル・ヒル地区にオープンしました。リラックスした場を作るために最善を尽くしているレストランで、ゆったりと行き届いたサービス、親しみやすくも心を込めた料理を提供しています。新鮮な地元産の食材を使用しています。料理のスタイルはご存知のエアストリームで用意しているものと似ていますが...その違いは?ここにはずっと広いスペースがあります!豚バラのメープルシロップ蒸し、ワッフルの目玉焼きのせ、ベーコンジャム、ルッコラ、ブルー/ブリーチーズをブリオッシュで挟んだバーガー(ハンドカットのフライドポテト添え)、南部風フライドチキン、伝説的なケールのシーザーサラダなどを楽しめます。フルバーではハッピーアワーを毎日開催し、手作りのカクテル、生ビール、生ワインを提供しています。 座席ポリシー:着席にはグループ全員でそろってお越しください。最大15分まで座席をお取り置きできます。パティオのテーブルを希望する場合は、予約時にリクエストをご明記ください。パティオは天気がよければ利用できます。
Whiskey by John Howieの写真
4.7
素晴らしい(127)
価格:高い
• カクテルバー • ベルビュー
本日8回予約が入りました。
Whiskey by John Howie is the Eastside’s whiskey and craft cocktail destination for guests 21+ years old. The global selection of rare and well done whiskies has been thoroughly collected for the curious to the connoisseur by Whiskey’s in house curator, Tim Lodahl. The unique menu of delightful bar bites features new and favorite tastes crafted by proprietor John Howie and executive chef Jed Laprade.Whiskey by John Howie is available for private events. This 1,420 square foot space - which can accommodate up to 84 people for private events - features rich, dark woods complemented by dark brick and gold accents that give the room a comfortable, stylish feel. Hundreds of rare and sought after whiskey titles elegantly adorn the main wall, just above Whiskey’s open kitchen space. John Howie Catering offers a diverse range of chef-designed specialty menus that can be customized to the unique needs and style of each event.
Oddfellows Cafe + Barの写真
4.5
非常に良い(140)
価格:普通
• アメリカ料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日41回予約が入りました。
Oddfellows Café + Bar is an all-day, all-night café and bar that serves simple, fresh food influenced by New American dishes without pretense. Coffee to cocktails all day and all night featuring coffee from Middle Fork Roasters, elevated cocktails, a natural wine program and locally produced cider and beer. Known locally as “the Pike/Pine corridor’s living room”, Oddfellows is a large welcoming, inclusive space with a laid back vibe that welcomes all — morning to night.
Oakの写真
4.8
素晴らしい(258)
価格:普通
• アメリカ料理 • インターナショナル・ディストリクト
本日8回予約が入りました。
Oak is an independently owned community-minded neighborhood restaurant and bar. Our all-ages dining room welcomes folks and their families from all walks of life. We serve a full menu of delicious vegan and organic burger, and poultry options.
Fonda La Catrinaの写真
4.9
素晴らしい(21)
価格:普通
• メキシコ料理 • ジョージタウン
本日13回予約が入りました。
Since 2012, Fonda La Catrina has been serving up Mexican comfort food and drink with quality ingredients and lots of love. We are a Mexico City style restaurant and bar located in the heart of the lively and loud Georgetown neighborhood in Seattle. Handmade tortillas, chips, salsas, tacos, braised puerco in salsa verde, tamales, mole de Poblano; all made in house by our talented team in the kitchen. The house made ethos extends to our bar as well. Agave spirits rule with fresh juices, infusions and seasonal fruits that inspire our bar team weekly. We feature Mexican and local beers as well as old world wines to match the vivid flavors of the Mexican cuisine we serve.
Jack's BBQ - SoDoの写真
4.9
素晴らしい(45)
価格:普通
• バーベキュー • ジョージタウン
本日5回予約が入りました。
Authentic Central Texas Barbecue featuring the Texas Trinity - Brisket, Ribs, Sausage. Great craft cocktails including our famous Smoked Orange Old Fashioned. Incredibly good desserts like Peach Cobbler and Pecan Pie. Super delicious Breakfast Tacos. It's like taking a trip to Texas the minute you walk in the door.Owner Jack Timmons grew up in Texas and has lived in Seattle for the last 2 decades. In 2012, he attended BBQ Summer Camp at the Meat Sciences department of Texas A&M, then toured many historic barbecue temples of Central Texas. Returning to Seattle, he bought an offset smoker, imported some post oak and mesquite and started the Seattle Brisket Experience. After a year+ of practicing the art of barbecue, and serving succulent smoked meats to thousands of Northwest BBQ fans at BBQ raves, Jack opened a restaurant in the SoDo region of Seattle in 2014 to bring Central Texas BBQ to the people of Seattle and the Puget Sound region! The Brisket King of Seattle welc
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ