Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Ampliacion Granada​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(94)

Contramarの写真
4.7
素晴らしい(883)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • コンデサ/ローマ
本日36回予約が入りました。
Restaurante de pescados y mariscos en la colonia Roma.
Aleli Rooftopの写真
4.5
非常に良い(113)
価格:非常に高い
• コンフォート・フード • コンデサ/ローマ
本日8回予約が入りました。
At Aleli Rooftop, creativity flows from the grill. Oswaldo Oliva –also chef of Lorea restaurant– offers a creative, casual proposal with a friendly-fun atmosphere. At its core, it's a cozy restaurant, perfect for gathering with family and friends, whether you live around the corner or come from another city. It is located on the third floor, only accessible by stairs.
Er rre un bistróの写真
4.7
素晴らしい(191)
価格:非常に高い
• 各国料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日6回予約が入りました。
Er rre un bistró en Polanco 8, Ciudad de México. Próxima apertura Jueves 16 de Marzo 2023.
Esquina Comúnの写真
4.8
素晴らしい(106)
価格:非常に高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • Mexico City
本日12回予約が入りました。
Esquina Común nació en 2021 como un proyecto improvisado con el que pudieramos romper todas las reglas y paradigmas posiblesDesde aquel pequeño rincón escondido en la Roma y desde aquella minúscula cocina, fuimos compartiendo tardes y noches mágicas con cientos de personas a las que les entregamos un pedacito de nuestro mundo. Ahora, desde nuestra terraza en Condesa, donde nos refugiamos del ruido de la Ciudad, seguimos compartiendo momentos inolvidables a través de nuestra cocina creativa y sin reglas, basada en producto de calidad y en una constante evolución.Esquina es y será siempre el fruto del amor. Amor mutuo. Amor a la cocina. Amor al vino. Amor a la música. Esquina es Ana Dolores y su magia.Esquina es Carlos y el vino acompañado de la música más personal.Esquina es la prueba de que todo es posible si hay cariño, se corren riesgos y se desafían las normas establecidas. Esquina puedes ser tú.Ana y Carlos
Baltra Barの写真
4.7
素晴らしい(204)
価格:高い
• カクテルバー • コンデサ/ローマ
本日9回予約が入りました。
Cocktail bar inspirado en Darwin y sus aventuras en las Galapagos. Baltra es un lugar ecléctico y acogedor, con mezclas únicas y servicio personalizado.
Sartoriaの写真
4.7
素晴らしい(2116)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • コンデサ/ローマ
本日26回予約が入りました。
Sartoria is the gastronomic proposal of Italian chef Marco Carboni (former chef at Osteria Francescana by Massimo Bottura), where he expresses the philosophy of his italian roots, based on the product, the season and a “hand-made” approach.The menu is focused on seasonality, and products are produced in a sustainable way by small-scale producers. At Sartoria, pasta is produced artisanally every day, respecting italian tradition and simultaneously embracing mexican produce.The warm ambiance of a traditional italian trattoria comes together with our vision of a contemporary osteria that is both dynamic and cosmopolite.Sartoria is a pet-friendly restaurant in the outside sitting area. Kindly let us know of your allergies and/or intolerances when making your reservation.
Chambao Polancoの写真
4.6
素晴らしい(1341)
価格:非常に高い
• 肉料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日53回予約が入りました。
Chambao Polanco by Grupo RosaNegra! Discover the best steakhouse in Polanco, specializing in the finest seafood and beef cuts. A culinary paradise located on the cosmopolitan Av. Presidente Mazaryk, offering you a captivating experience with live shows and a resident DJ every night.
Bandidoの写真
4.5
非常に良い(35)
価格:高い
• メキシコ料理(コンテンポラリー) • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日9回予約が入りました。
Bandido is a space focused on wood-fired cooking, quality bread and coffee, and one of the personal tastes of its chef, Fabián Acuña, music.This concept has a high-fidelity vinyl bar where the selection is sometimes curated by the chef himself and other times by guest selectors. These selectors are carefully selected by a booker dedicated to ensuring that the atmosphere is always right for all diners.Returning to the food, Bandido offers breakfast, brunch, lunch and dinner. All of them come out of the wood that aromatizes and gives us a cozy feeling when we enter. Wood-fired chilaquiles with tatemada sauce and New York steak with sweet potato puree are some of the dishes that are designed to make your visit to our restaurant a unique experience.
Lardoの写真
4.6
素晴らしい(1405)
価格:高い
• 地中海料理 • コンデサ/ローマ
本日28回予約が入りました。
Lardo in Mexico City is known for chef Elena Reygadas' cooking of Mediterranean food from a wood burning oven. Diners are encouraged to share. We do not accept pets.Lardo serves breakfast with egg dishes like croque madame and sandwiches. For dinner, choose from a number of small plates like ham, cheese and salads. There are also pastas, pizzas and grilled foods like octopus with chorizo, tuna, calamari, squid and beef. Desserts at Lardo include tiramisu and sorbets. A large attractive bar with excellent vintages along with the open kitchen provide a fun place to enjoy a meal.
Tokoyaの写真
4.5
非常に良い(145)
価格:非常に高い
• 寿司 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日7回予約が入りました。
Located inside Hotel Presidente Intercontinental in the heart of Polanco. A unique speakeasy that offers author's Japanese cuisine and mixology. Tokoya offers a unique experience for diners who are looking for something sophisticated yet casual.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ