Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

Lakeview/Gentilly​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(53)

Monday Restaurant + Barの写真
4.6
素晴らしい(876)
価格:高い
• アメリカ料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日125回予約が入りました。
Located in one of New Orleans’ most historic neighborhoods, Mid-City, Monday is an indoor/outdoor dining destination crafted by renowned restauranteurs, Larry Morrow and Lenora Chong, and is a must-visit for anyone seeking the best in American Cuisine and Happy Hour Specials in the city.The bar menu includes everything from exclusive crafted cocktails to bottle service to all-day Happy Hour specials on Mondays. More than just a dining venue, Monday promises to deliver a singular blend of excellent food, innovative cocktails, and one-of-a-kind experiences, making it the perfect Event Hosting and Brunch Spot.Monday is open for lunch and dinner six days a week. NOTE:For large party bookings (8+ people) and private events, email reservations@mondaynola.com.
Jewel of the Southの写真
4.8
素晴らしい(47)
価格:高い
• イギリス料理(コンテンポラリー) • フレンチ ・ クォーター
本日18回予約が入りました。
Borrowing its name from an influential 1850s-vintage bar in the Central Business District, this pub-like tavern (with courtyard) occupies an old brick Creole cottage in the French Quarter, where well-known local bartender Chris Hannah serves up cocktails both classic and contemporary. London-born chef Philip Whitmarsh runs the kitchen.Accolades include James Beard, World 50 Best, Art of Hospitality, Best Bar South (North America).
Cafe Degasの写真
4.7
素晴らしい(2959)
価格:高い
• フランス料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日40回予約が入りました。
Café Degasは、19世紀のフランスの印象派の画家、Hilaire Germain Edgar Degasにちなんで名づけられたレストランです。1872年、彼はニューオーリンズのエスプラネードアベニュー2306番地に短時滞在しています。 1980年にニューオーリンズに来たフランス人アーティスト兼レストランオーナーのJacques Soulasは、彼の友人Jerry Edgarとともに、故郷を思わせるようなレストランを開店することにしました。フランスのビストロ風で、ニューオリンズの雰囲気、おいしい料理、素晴らしいワインリストのすべてを提供するようなレストランです。歴史的な魅力、芸術的で美しい景観などだけでなく、描いていたデザインに最適なスペースであったことから現在のロケーションを選びました。何年にもわたり、Café Degasは、質の高い料理とサービスで知られてきました。現在も日替わりのおすすめ料理および各種ワインで、人々の舌を魅了しつづけています。
Landry’s Seafood House – New Orleans Lake Pontchartrainの写真
4.6
素晴らしい(1361)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • レイクビュー/ジャンティーイ
本日21回予約が入りました。
The true flavor of Gulf Coast tradition is all about family, warmth and exceptional seafood. Landry's Seafood strives to bring all of those things together in each and every location, providing a fun-filled dining experience that will make you want to drop your anchor and never leave. So sit back, relax and take part in the Landry's Seafood experience.
Lola'sの写真
4.4
非常に良い(744)
価格:普通
• スペイン料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日4回予約が入りました。
Lola's is truly authentic Spanish food, with a twist, in New Orleans. We are a local restaurant in the Mid-City area serving traditional Spanish dishes that have influenced the local Creole cuisine for decades.
Snug Harbor Jazz Bistroの写真
4.4
非常に良い(301)
価格:普通
• クレオール料理 • マリニー
本日21回予約が入りました。
For over 30 years, Snug Harbor has provided the best in live jazz & great regional cooking at reasonable prices. Snug is located in three rooms of a renovated 1800's storefront located in the Faubourg Marigny, just outside the French Quarter. We have a dining room, a bar, and a music room.
Ristorante Filippoの写真
4.7
素晴らしい(1049)
価格:普通
• イタリア料理 • メタリー
本日6回予約が入りました。
Chef Philip Gagliano is a native New Orleanian of Italian descent who LOVES food! Learning his culinary skills from his mother and grandmothers, Chef Philip serves delightfully classic dishes in an elegant and inviting atmosphere. Menu specialties include Oysters al Oreganate, Chicken & Veal served in 5 classic Italian preparations and USDA Steaks alongside traditional Italian Pasta dishes. Chef Philip says "I am very attached to my Italian roots and have been in the industry a long time. My wife Mary and I work diligently at the restaurant to make it a wonderful place to dine for all of our guests. We look forward to welcoming you into our restaurant".
MoPhoの写真
4.3
非常に良い(447)
価格:普通
• 東南アジア料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
本日9回予約が入りました。
MOPHO strives to be a true neighborhood restaurant, combining the flavors of Southeast Louisiana and Southeast Asia. From rich pho broths, to hand ground curries, and our signature bubble tea cocktails; everything at MOPHO is made from scratch with care and attention to freshness and flavor. We also serve whole roasted hog brushed with lemongrass, garlic, and chiles every Saturday for lunch.In 2014, MOPHO was nominated as one of Bon Appetit's Top 50 Best New Restaurants. It was also named Restaurant of the Year by New Orleans Magazine and People's Choice Best New Restaurant by Gambit Magazine in 2014.
Fury's Restaurantの写真
4.5
非常に良い(6)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • メタリー
本日3回予約が入りました。
Fury's Restaurant in Metairie has been serving authentic New Orleans-style seafood and Italian dishes since 1983. Known for its fresh, locally sourced seafood, Fury's specializes in classic fried fish, shrimp, and crab alongside house-made sauces, dressings, and gumbo. With 40 years of perfected family recipes, this beloved spot keeps things traditional, offering dishes like rich crawfish étouffée and crispy fried seafood platters.Their recent remodel complements the welcoming, family-owned atmosphere, making it a must-visit for those craving flavorful, home-cooked meals in a warm, inviting setting.
Revel Cafe and Barの写真
4.5
非常に良い(75)
価格:普通
• アメリカ料理 • ミッド・シティ、シティ・パーク
Gastro Lounge and Craft cocktails by famous bartender Chris McMillian. Our Chef, Mark Falgoust, creates locals favorites of bar snacks, small plates, sandwiches and entrees.Chris McMillian is a New Orleans bartender and a co-founder of The Museum of the American Cocktail. Imbibe Magazine mentioned McMillian as one of the top 25 most influential cocktail personalities of the last century. McMillian, a fourth generation bartender, has been the chief bartender at several New Orleans bars, including the Library Lounge at the Ritz-Carlton and Bar UnCommon. As a cocktail historian, McMillian is known for telling stories or reciting drink-themed poetry while making drinks. McMillian has been mentioned in many magazines such as the New York Times and Wall Street Journal, and has been a public speaker at institutions such as the Smithsonian.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ