Leicesterの居心地の良いお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(12)
本日19回予約が入りました。
Posanaは現代的なアメリカンレストランで、ダウンタウン・アッシュビルの中心部の歴史的なパック広場にあります。地元産で季節ごとの持続可能な料理を提供することに焦点を当てており、Posanaは毎週65近くの様々な地元の御用達業者や農家から未加工で高品質の食材を仕入れ、定期的にメニューを変更しています。レストランの温かく心地良いメインダイニングルームは、平日の夜のディナー、週末のブランチ、または特別な機会のお祝いに最適です。皆様のお越しをお待ちしています。
本日15回予約が入りました。
トレンディーなダウンタウンのロケーションで、素早いコンフォートフードをお楽しみください。Twisted Laurelでは、家族でのディナーまたは手軽なビジネスランチに新鮮な地中海料理のメニューを用意しています。パック・スクエアの徒歩圏内に位置するレストランで、驚くべき雰囲気の中で一貫して素晴らしい料理を見つけるために踏み慣らされた小道を外れる必要はありません。
本日9回予約が入りました。
Executive Chef Owen McGlynnChef de Cuisine Faith HallCOOK WITH INTENTIONWe’re all about cooking with intention and purposeful ingredients to deliver a depth of flavor. Slowing down to do something well makes the enjoyment of great food and good conversation that much better.EAT WITH THE SEASONSOur food is straightforward and authentic. Our sharable plates change seasonally as we celebrate locally‐sourced produce at its prime. Seasonal eating is a delicious and sustainable way to support your local food purveyors and enjoy both recognizable flavors, as well as the unexpected.YOUR NECK OF THE WOODSWe hope to be that third place for you to gather and catch up over a delicious meal and craft cocktails.Owned and operated by the friendly and energetic couple, Owen and Mindi McGlynn of Asheville Proper, they wanted to create an inviting and easygoing space just for locals, located in North Asheville, away from the hustle and bustle of downtown life.
本日7回予約が入りました。
シェフ兼オーナーのヘクター・ディアス率いるModestoは、ファーム・トゥ・テーブルをコンセプトとした薪焼き料理を提供する高級イタリアンレストランです。1日に2回替わるメニューには、新鮮なシーフード、高級肉、自家製パスタなどを使用したバラエティ豊かな料理を取り揃えています。生地を投げながら形成するハンドトスのピザは、イアリア製の薪窯で焼き上げています。バーでは料理にぴったりのドリンクメニューを用意しており、イタリア産にこだわった30種類以上ものワインや、定番および斬新な色とりどりのカクテルを楽しめます。人気のティラミスなどデザートはすべて自家製で、ワンサウザンド・フェイスズ・コーヒーを取り扱っています。
本日17回予約が入りました。
Welcome to Ukiah Japanese Smokehouse, where Japanese Soul Food meets American BBQ by James Beard Nominated Chef Michael Lewis. “Japanese Smokehouse” is defined as merging Japanese ingredients and flavors with American BBQ techniques, and everything in between.Menu highlights include light and refreshing dishes such as Wagyu Tataki with house kimchee, yuzu kosho and savory soy or Tuna Takaki with fire roasted peppers + ponzu, to bolder flavors such as Smoked Pastrami Short Rib with toasted rye, fire roasted kimchi + yuzu pickles. We are currently open 5 days a week for Dinner as we navigate after Hurricane Helene.Please note, our dining room consists of booths, regular tables and high-tops. We will try our best to accommodate you at your prefer location, but sometimes it is not possible due to party size. Our outdoor tables can be requested but not guaranteed when booking on open table.
本日8回予約が入りました。
Step into the vibrant world of an modern Indian cuisine restaurant, where the aromas of spices and sizzling delicacies instantly transport you to India. The ambiance is lively and colorful, reflecting the spirit of modern Indian culture. The menu showcases an array of mouthwatering dishes, from tandoori kebabs to rich curries to buttery naan and aromatic biryanis. Each dish is meticulously prepared, blending a symphony of spices that leave your taste buds tingling with delight. The warmth and hospitality of the staff make you feel at home. Whether you're a fan of fiery flavors or milder options, Laila is an unforgettable gastronomic journey through the flavors of India.
本日1回予約が入りました。
Traditional steakhouse with a modern twist. Whether you are in the mood for one of the best steaks in Asheville, or its Wednesday Wing Night, we have the feast that you are looking for. Our grass-fed beef, pasture raised pork and local mountain trout are perfectly seasoned and seared over hickory wood. Local craft beer from 5 different breweries on tap. What are you waiting for?We are conveniently located inside the Holiday Inn Biltmore East at 1450 Tunnel Road. I-40 Exit 55. Visit "Asheville's hidden gem" tonight!