Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Boyle Heights​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(165)

Bavelの写真
4.8
素晴らしい(4994)
価格:高い
• 中近東料理 • ダウンタウン
本日132回予約が入りました。
A Middle Eastern restaurant in the Arts District of downtown Los Angeles.
Girl & the Goat L.A.の写真
4.7
素晴らしい(4078)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日110回予約が入りました。
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!
Perch LAの写真
4.6
素晴らしい(11832)
価格:高い
• フレンチアメリカン料理 • ダウンタウン
本日248回予約が入りました。
高いところにある休息場所。
Cameliaの写真
4.5
非常に良い(193)
価格:非常に高い
• フレンチジャパニーズ料理 • Arts District
本日59回予約が入りました。
A French-Japanese bistro in the Arts District of Downtown Los Angeles. Reservations are always recommended, but we are often able to accommodate walk-ins as well. While we love dogs, we can only accept trained service animals (not emotional support animals) both in our dining room as well as on our outdoor patio. We appreciate your understanding.
Katoの写真
4.7
素晴らしい(333)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
Katoではシーフードや地元の食材を使用して、カリフォルニア、台湾、日本の文化を反映した小皿料理を提供しています。
The Factory Kitchen - Los Angelesの写真
4.6
素晴らしい(3638)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日48回予約が入りました。
2013年10月13日のオープン以来、高評価を得ているThe Factory Kitchenは、FactoryPlaceHospitalityGroup社が最初に創立したレストランです。 レストラン経営者のマッテオ・フェルディナンディと彼の妻でありソムリエ兼ビバレッジ・ディレクターのフランシーン・ダイアモンド=フェルディナンディを筆頭に、夫妻の長年の友人であるアンジェロ・ オーリアナをパートナー・エグゼクティブ・シェフに迎えたFactory Kitchenは、料理、サービス、デザインを巧みに織り交ぜたスタイルで、カジュアルダイニングを革新しました。 ロサンゼルスのダウンタウンにあるFactory Kitchenは、アート地区の中心部に位置する伝統的なイタリアンレストラン&バーで、イタリア北部の郷土料理を中心に、マンディッリ・ペスト・アッラ・ジェノヴェーゼ(Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese)やフォッカチーナ・カルダ・アル・フォルマッジョ・ディ・ レッコ(Focaccina Calda al Formaggio di Recco)などの伝統的なリグリア料理にも力を入れています。
Redbird - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(3088)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日42回予約が入りました。
ロサンゼルスのダウンタウンに位置するRedbirdは、市内でも特に大きな建物の中にあります。これはVibianaの教区司祭館で、高級ウェディング、イベント、パフォーマンスアート会場です。シェフのNeal FraserとAmy Knoll Fraserが、見事にダイナミックなレストランスペースを作り上げました。シェフFraserたちによるモダンなアメリカ料理のメニューは高く評価されています。
LA Cha Cha Cháの写真
4.5
非常に良い(1340)
価格:高い
• メキシコ料理 • Arts District
本日48回予約が入りました。
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CONTACT INFORMATION: We currently do not have an active phone line. For any inquiries or assistance, please feel free to reach out to us through OpenTable or via email at reservations@chachacha.la.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $35 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
L’APPARTの写真
4.6
素晴らしい(216)
価格:普通
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日1回予約が入りました。
L'APPART by AIR FOOD is above all two passionate visionaries, Marc and Thierry. They have come from two completely different paths.One was a contractor in logistics the other a chef in London and Paris.What they both have in common besides the love of good food is the love of street culture. Years ago they met in Paris during a regular sale of shoes at the Place de la République…From this meeting, the pair launched into a collaboration of sharing their passion for food. They started with pop-up restaurants with the aim of offering gastronomic street food to all, from a range of mixed recipes from different cultures and from gastronomic food to street food. Then, they had a brainwave…. Resulting in to transforming their Pop-ups into a real restaurant in downtown LA. From PARIS to LA come and travel with us.;-)
Cara Caraの写真
4.7
素晴らしい(1482)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ダウンタウン
本日70回予約が入りました。
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ