Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Tenleytown​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(223)

Masala Art DC (Tenleytown)の写真
4.9
素晴らしい(1140)
価格:普通
• インド料理(コンテンポラリー) • テンレイタウン
本日3回予約が入りました。
「多すぎることが問題にはなりません、食べる手を止めることはできないのですから。タンドールで焼いたパンは、ソースを拭き取るためのモップではありません。コリアンダーと岩塩と一緒に食べるナンのように、ラムのひき肉を一杯に詰め込むクルチャのように食べて楽しむものなのです。Masala Artでは、普段見ないようなものではなく、身近な料理から新たに発見をする様な組み合わせを提供しています。サモサを例にとると、他のサモサと比べて生地は薄く、豆、ジャガイモ、スイートレーズンでできた具の新鮮な味を楽しめます。一口ごとにカルダモンのはじける香りが鼻をさします。同じような方法で、ハラペーニョペッパーと一緒に出されるラムの挽肉の串焼きも、爽やかなミントの味で中和されます。トウモロコシとニンニクのアクセントが効いた鮮やかな緑色のほうれん草のピューレもまたしかり...」(WashingtonPost.com)
Tabard Innの写真
4.7
素晴らしい(3801)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • デュポン サークル
本日75回予約が入りました。
Tabard Innは郷土料理のテイストと国際色豊かなアレンジを取り入れた季節の料理を提供しています。最高品質の食材を使い、折衷的・歴史的な雰囲気の中で、旬の郷土料理をベースにした作りたての料理を毎日楽しめます。1975年からの歴史を誇るワシントンDCのレストランへぜひお越しください。
Filomena Ristoranteの写真
4.8
素晴らしい(17218)
価格:高い
• イタリア料理 • ジョージタウン
本日259回予約が入りました。
開業35年のFilomenaはジョージタウン中心部に位置するワシントンのランドマーク的レストランの1つで、歴史的なチェサピーク・オハイオ運河を望めます。AOL Digital Cityにより、過去数年にわたり「ワシントンのベスト・イタリアン・レストラン」を受賞しています。The Travel ChannelとFood Networkにも取り上げられました。初期のイタリア移民により持ち込まれた昔ながらの調理スタイルとレシピが、今日のモダンなイタリア料理と並んで世代から世代へと受け継がれています。Filomenaはビジネスでの昼食会、エレガントなキャンドルライトディナーを楽しむのに最適です。
Olio e Più - DCの写真
4.4
非常に良い(200)
価格:高い
• イタリア料理 • ワシントン
本日91回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, OLIO E PIÙ, is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House, bringing Italian tradition and a true sense of Mediterranean liveliness to the Penn Quarter. As an authentic trattoria, its cuisine is based on classic Italian dishes. As you dine at OLIO E PIÙ, you’ll be transported not just by the flavors of Italy but also by the authentic atmosphere that surrounds you. Here, the spirit of 1970s Italian elegance lives on, and every meal is a celebration of life, love, and the joy of shared moments. OLIO E PIÙ is more than just a restaurant; it’s a portal to a different time and place, where the essence of Italy’s rich culinary and cultural heritage is captured in every detail.
Et Voilaの写真
4.8
素晴らしい(3921)
価格:高い
• フランス料理 • パリセーズ北西
本日53回予約が入りました。
Et Voila! はワシントンDC(住所:5120 MacArthur Blvd NW)パリセーズ地区に位置し、ベルギー人シェフClaudio Pirolloが所有するカリスマ的なベルジャン・フレンチビストロです。 大規模なパーティーは電話(2022372300)でのみ受け付けています。オンラインでテーブルを予約できない場合でも満席を意味するわけではありませんので、直接お気軽にお電話ください。 伝統的で本格的な味に専心して8年のシェフPirolloは、ゲストはもちろん、仲間の間やメディアで受けるに値する名声を確立しました。ワシントニアン・マガジンとワシントンポストによってDCのトップ100レストランの一つに選ばれたEt Voila!では、Claudio Pirolloと彼のチームが季節とサステイナブルを念頭に置いて、素朴ながらもおいしい味を提供しています。 最高のビストロを満喫できるよう、ビオ・ワイン、種類豊富なベルギービールを含む多彩なワインリストを用意しています。 Et Voila! ではランチ、ディナー、ブランチを楽しめます。
Chez Billy Sudの写真
4.8
素晴らしい(2976)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ジョージタウン
本日53回予約が入りました。
Chez Billy Sudは、ジョージタウン中心部に位置する身近なフレンチレストランです。エグゼクティブシェフのブレンダン・レトワールのメニューでは、南フランスの料理を紹介しています。Chez Billy Sudでは、歴史と陽気さに満ちた居心地の良い雰囲気の中で手作りカクテルとフランスにこだわったワインリストを提供しています。Chez Billy Sudでは、伝統を祝福しつつも、高級料理と最適なワインで至福を感じるときのそれを超えた存在を歓迎しています。
La Grande Boucherie - DCの写真
4.4
非常に良い(1380)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ワシントン
本日185回予約が入りました。
Located at 699 14th Street on the coveted corner of 14th and G Street NW, La Grande Boucherie is situated on the most high-profile street in Washington D.C., just one block away from the White House. The restaurant is built in elegant and ornamental Art Nouveau style, evoking the sense of optimism from the turn of the 20th century. The brasserie’s menu features both classic and modern French dishes, with focus on the meat program, raw bar and extravagant large-format meats, ideal for sharing and celebrating. Mahogany wood and glass partitions divide the gargantuan space to create intimate dining experiences. These pieces are adorned in gilded accents and uniquely curved arches inspired by the 20th-century Art Nouveau movement of Paris. The main dining room highlights a massive curved bar with a metal top imported from Paris, a signature piece of Boucherie.
The Dabneyの写真
4.7
素晴らしい(273)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ショウ
本日16回予約が入りました。
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
CUT by Wolfgang Puckの写真
4.5
非常に良い(614)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ジョージタウン
本日30回予約が入りました。
A contemporary culinary destination where innovative design meets impeccable service. Nestled in the heart of Georgetown, CUT by Wolfgang Puck presents a fine-dining experience featuring the finest selections of beef, complemented by fresh, locally inspired dishes that embody the vibrant spirit of Washington, D.C.The restaurant boasts two iconic bars: one at the entrance, providing a stylish and inviting setting for pre-dinner drinks, and a second atop the hotel, offering breathtaking city views alongside a menu of bespoke cocktails, curated wines, and craft beers. For private gatherings, our exclusive 14-seat dining room provides an intimate space for celebrations, meetings, or special occasions.To ensure an exceptional experience for all guests, we request 24 hours' notice for cancellations, as late changes may result in a $25/person fee. Guests are welcome to bring their own wines (not featured on our extensive list), with a corkage fee of $45 per bottle or $90 per magnum.
dLeñaの写真
4.7
素晴らしい(2033)
価格:高い
• 中南米料理 • マウント ヴァーノン広場
本日109回予約が入りました。
Welcome to dLeña, a Wood-Fire Mexican Cocina & Mezcaleria by Chef Richard Sandoval.dLeña is derived from the Spanish word “leña,” meaning firewood. The restaurant is centered around it’s wood-burning grill - a nod to the rustic open-fire cooking techniques of Mexico’s past. The menu transports diners to Mexico through a multi-sensory experience in every bite of the signature smoked entrées, fresh ceviches, and unique sharing plates. The expansive bar features hand-crafted margaritas, Latin cocktails, cervezas and vino. CHEF'S TABLE EXPERIENCE:Book an exclusive dining experience at our chef’s table tucked behind the main bar facing into the open kitchen. Chef will prepare eight courses for 160.00 per guest, with an optional beverage pairing for 75.00 per guest. Please visit our Chef's Table OpenTable page to book:https://www.opentable.com/r/dlena-chef-table-washington
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ