Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ニューオーリンズ・ルイジアナ州

Thibodaux​の居心地の良いお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(58)

Tujague's - New Orleansの写真
4.1
とても良い(3582)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日31回予約が入りました。
ニューオーリンズで2番目に古いレストラン、Tujague'sへようこそ!フレンチクォーター中心部に位置し、歴史的なフレンチマーケットに面するTujague'sは、オリジナルのクレオールの伝統の中で、思い出に残るダイニング体験を提供することで高い評価を保っています。今年160周年を迎えるTujague'sは、フレンチクォーターの常連客を楽しませ、大いなる食欲を満たす、彼らのお気に入りの場となっています。 最高級の品質の料理となるよう、毎日フレンチクォーターのオープンマーケットから新鮮な食材を手選するオリジナルのクレオールの伝統が今日も続いています。ニューオリンズの有名で伝統的な料理やドリンクの後に、リラックスしながら、コース料理をお楽しみください。
Irene'sの写真
4.9
素晴らしい(4245)
価格:高い
• イタリア料理 • フレンチ ・ クォーター
本日56回予約が入りました。
ニューオーリンズ流にアレンジしたフランスとイタリアの田舎料理を提供しています。ほとんどのテーブルは予約なしのお客様のためにキープしていますが、予約をおすすめします。お待ちいただく間、ピアノの生演奏を聴きながらカクテルを楽しめます。ご来店を心よりお待ちしております。 「愛と料理、いつでも情熱を」
Restaurant Augustの写真
4.9
素晴らしい(8170)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日47回予約が入りました。
ネイティブのJohn Beshが舵を取って2001年10月にオープンしたRestaurant Augustは、過去2年間にThe Times-Picayuneから完璧な「5ビーン」のスコアを獲得した唯一のレストランです。Food & Wineは、Beshに1998年の「Best New Chef」の名誉を授けました。Gourmet magazineのGuide to America's Best Restaurantsは、AugustをNew Orleansの厳選トップ5に入れました。
Justineの写真
4.6
素晴らしい(2717)
価格:高い
• フランス料理 • フレンチ ・ クォーター
本日25回予約が入りました。
Justine is a brasserie in New Orleans’ historic French Quarter. Opened in 2019 by husband-wife team Justin & Mia Devillier of La Petite Grocery, Justine combines the sophistication of Parisian brasseries with the playfulness of the South’s most lively district. Featuring dishes like Mussels, Escargot & Steak Frites, the menu honors the technique and simplicity of French classics, while evoking the senses with exciting, grand presentation. Other seafood and steak favorites include Shrimp & Grits, Pan Roasted Red Snapper, Shrimp Remoulade, NY Strip & Hanger Steak. True to the heart of French brasserie culture, the bustling, multi-roomed restaurant offers a versatile space to be enjoyed by all, whether it’s for a weekday lunch, afternoon glass of wine or celebratory dinner. The café side opens to the Chartres Street sidewalk, emulating a quintessential Parisian-street experience with daytime fare. The kitchen is led by James Beard Award Winning Chef & Owner Justin Devillier.
The Pelican Clubの写真
4.6
素晴らしい(4578)
価格:高い
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日35回予約が入りました。
The Pelican Club(ザ・ペリカン・クラブ)は、種類豊富なすばらしいニューオーリンズ料理を提供するレストランで、かっこいい19世紀のフレンチ・クオーターのタウンハウスには広々としたバーと3つのダイニングルームを併設しています。フレンチ・クオーター中心部にあるBienvilleストリートとエクスチェンジ・プレイスの角に位置しています。オーナーのRichard Hughesと妻のJean Stinnett-Hughesは、使われていなかった建物を伝統的でありながらモダンでおしゃれに改装し、居心地のいいレストランにしました。各部屋には、艶のあるルイジアナのサイプレス材やニューオーリンズのアーティストによる現代絵画、アンティークの版画、対象的な黒革の長椅子とクリーム色のレンガの壁などが装飾され、それぞれ異なる雰囲気です。ニューオーリンズらしい雰囲気の中、食事を楽しめます。
Dickie Brennan's Steakhouseの写真
4.5
非常に良い(5547)
価格:高い
• ステーキハウス • フレンチ ・ クォーター
本日40回予約が入りました。
Maxim MagazineとPlayboy紙の「トップ・ステーキハウス・イン・アメリカ」に選ばれ、Wall Street Journalにも掲載されたDickie Brennan’s Steakhouseは、正統派のプライムステーキにニューオリンズ風のアレンジを加えて提供しています。ハウスフィレ(マサ・フラッシュフライ・ルイジアナ・オイスター添え)、トマト・ブルーチーズ・ナポレオン、ポンタルバ・ポテト、ロースト・スィートポテト(クレオール・ピーカンバター添え)などの看板メニュー、人気デザートのココナッツケーキのシフォンバタークリーム添え、バナナフォスター・ブレッドプディングもぜひお試しください。
Couvantの写真
4.4
非常に良い(368)
価格:高い
• フランス料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日17回予約が入りました。
Take a seat at our signature French-inspired bistro, Couvant, housed in the former Peychaud Cocktail Bitters factory. Here, French techniques play on the roots of New Orleans cuisine using fresh, local ingredients. New Orleans is renowned for its French cuisine, and you won’t have to leave the confines of The Eliza Jane to enjoy delicious fare within a French bistro. Couvant specializes in classic French cooking serving entrees that pay homage to French history and regional specialties. Never pretentious, the dishes and service at Couvant are purposefully simple and social. Nestle into an intimate dining room banquette. Or dine at a bistro table in our historic courtyard for chef-driven entrées and a bottle of wine — or maybe two.
Sun Chongの写真
4.3
非常に良い(522)
価格:普通
• アジア料理 • フレンチ ・ クォーター
本日30回予約が入りました。
SUN CHONG is more than a restaurant; it's Larry Morrow’s love letter to his maternal grandmother, a bridge from Seoul, South Korea, to New Orleans. This Asian Fusion Restaurant pays tribute to Sun’s journey through dishes that tell a story, underscored by classic hip hop music and innovative cocktails. Offering an array of Seafood Delights, Vegetarian Options, and Signature Cocktails, Sun Chong stands as a beacon of Upscale Dining in New Orleans. Every dish is a celebration of Exotic Asian Flavors, designed to offer a Fine Dining Experience that captivates and delights. Reserve A Table and immerse yourself in a culinary journey where tradition meets innovation, and every visit is a memorable feast.
M bistroの写真
4.1
とても良い(822)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • フレンチ ・ クォーター
本日11回予約が入りました。
Farm-to-table and authentic New Orleans cuisine come together in the French Quarter at M bistro, where the chefs take an indigenous approach to the preparation of meats, seafood and produce from farmers in Louisiana, Texas, Mississippi and Alabama. Three velvet-draped semi-private “Cheater’s Booths” and a private Wine Room offer additional venues for a special meal. Our restaurant and lounge are conveniently located on the third floor lobby level of The Ritz-Carlton, New Orleans.
Kingfish - New Orleansの写真
4.1
とても良い(1935)
価格:普通
• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部) • フレンチ ・ クォーター
本日12回予約が入りました。
Kingfishではニューオーリンズのシェフ・ネイサン・リチャードによるニュー・ルイジアナ料理を提供しています。メニューはネイサンのルイジアナ料理中心のアプローチを反映しており、バーではサゼラック、ピムス・カップなどの伝統的なニューオーリンズスタイルのカクテル、ニューオーリンズのミクソロジスト、Justin Gehrmannによるモダンなカクテルを楽しめます。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Peggy
    ヒューストン •4​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Great food and service which has always been our experience with August.
    詳細を見る
    Restaurant August価格:非常に高い• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー)• セントラル・ビジネス・ディストリクト
    4.9
  • DanielVIP
    ニューオーリンズ・ルイジアナ州 •31​件の口コミ
    4.0
    1日前にご来店
    First time here. Came to the city for a show at the Saenger. The restaurant has several dining rooms and a nice bar area. We were greeted and seated promptly at the street-side area. A fresh candle was lighted at our table. The overall ambiance is very good. The place started filling up quickly after about 5:30. As one might expect in a vibrant French Quarter location, folks were somewhat animated with their voices. The food was excellent. We had the escargot aux champignons for a shared starter—divine! She had the crabmeat au gratin which she really liked. I had the San Francisco style Cioppino. It was loaded with fish and shellfish. The only drawback was it was a little over-spiced for my taste. Otherwise I highly recommend it. Dessert was shared: Bananas Foster bread pudding a la mode. Delicious. Extensive wine list, with by-the-glass options. Service (we had Michael) was attentive; dish descriptions were thorough and accurate. Something we would like to see changed is the volume of the music. It was quite loud and made conversation challenging. The selection of songs was great, however. We will be back again on a subsequent visit to the Crescent City.
    詳細を見る
    Irene's価格:高い• イタリア料理• フレンチ ・ クォーター
    4.9
  • Carolyn
    ボルチモア・メリーランド州 •4​件の口コミ
    5.0
    3日前にご来店
    A ghost tour guide named Gomez recommended this restaurant and Justine did not disappoint. The food was amazing as was the music and the wait staff including the sommelier. Great French restaurant!
    詳細を見る
    Justine価格:高い• フランス料理• フレンチ ・ クォーター
    4.6
  • Brittany
    ニューオーリンズ・ルイジアナ州 •1​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    Everything was great. It was a decent night cold in the city. We had the gumbo which was amazing a nice warm pick me up. The old fashion was to die for best I had in the city! The gulf fish was the way go. We had tag teamed service so there was always someone around to check on us!
    詳細を見る
    Tujague's - New Orleans価格:高い• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)• フレンチ ・ クォーター
    4.1
  • James
    ニューオーリンズ・ルイジアナ州 •10​件の口コミ
    5.0
    2024年12月24日にご来店
    There were 8 of us and the Revellion menu had something for us all. Not one of the group was dissatisfied with any part of the meal. Two meals of particular brilliance were the chopping and the roasted duck. The ciopino was all Louisiana in style and in flavor. The roasted duck in a grape blueberry confit was genius and easily the best game bird I ever tasted. An honorable mention and very honorable indeed was the pork chop which was thick delicious and tender. Randy provided an excellent night of service, knowledgeable and attentive. A very professionable waiter.
    詳細を見る
    The Pelican Club価格:高い• アメリカ地方料理(クレオール・ケイジャン・南部)• フレンチ ・ クォーター
    4.6
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ