Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. カナダ
  3. モントリオール・ケベック

Monkland Village​の創作料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(9)

Jellyfish Montrealの写真
4.8
素晴らしい(252)
価格:非常に高い
• 市場の料理 • オールド・モントリオール
本日15回予約が入りました。
Located in Old Montreal, between Griffintown and the Old Port, Jellyfish has quickly become a must. Ranked among the best restaurants in Montreal, Top 100 Canada 2019 by Opentable, it is a reference for the concierges of many boutique hotels in Montreal.Neat decor, chic without pretension, Le Jellyfish offers you a dynamic atmosphere conducive to a festive evening without excess.The crudo + charcoal aspect is the duality of the crudo and the aromas of the charcoal grill. A crudo section (oysters, tataki, tartare, sashimi, carpaccio), vegetables on the grill, hot starters, and a selection of charcoal-grilled meats and fish.Our talented sommelier Gabrielle Boland signs a dynamic and sought-after wine list.Our mixologist offers you a list of original cocktails.
Kyo Bar Japonaisの写真
4.7
素晴らしい(2647)
価格:普通
• 日本料理 • オールド・モントリオール
本日39回予約が入りました。
洗練された日本の代表料理と種類豊富な日本のお酒を仲間と楽しめる新しい居酒屋です。Kyo Bar Japonaisでは、日本酒、焼酎やビールのほか、伝統的な居酒屋メニューとクリエイティブな寿司カウンターにかなりの重点を置いています。 居酒屋では小皿料理と豊富な種類のお酒を急かされることなくゆったりとしたサービスで提供しています。酒、焼酎のほか、寿司、串焼、ラーメン、揚げ物などの伝統的な料理で夜を楽しく過ごせます。
Anemoneの写真
4.8
素晴らしい(239)
価格:非常に高い
• 市場の料理 • リトル ・ イタリー
本日8回予約が入りました。
Cuisine principalement de produits locaux de l'inspiration de Mike Madokoro et Minh Phat Tu, avec du vin choisi par Elena Racevičiūtė-Ouellette.
Mercuri 109の写真
4.8
素晴らしい(97)
価格:非常に高い
• 市場の料理 • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
Once the Metropolitan News Agency on Cypress, MERCURI 109 with Chef Joe Mercuri is a bar-à-manger seating 23 in Montreal’s financial district. Our mission is to provide an experience based on pleasure and satisfaction; a fine-dining intimate eatery where a sense of exclusivity is felt the minute you take your seat at the granite bar, or at one of our two hand-made wooden tables.Behind the bar & in front of you to observe, a repertory of ingredients is prepared with French-technique, as creations give ode to Chef’s Italian roots and his appeal to local Asian flavors.Passion and curiosity (traits synonymous to Mercuri’s magnetic personality), come to life through prance and charm in a kitchen reflecting the cultural mosaic our attractive Montréal is famous for.Whether it’s the bread dunk in the spicy honeycomb & olive oil or the other refined ingredients, the MERCURI 109 food-bar promises to satisfy each client both mouth and experience-wise!
Jérôme Ferrer - La Grande Table Gastronomiqueの写真
4.7
素晴らしい(4508)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ダウンタウン
本日12回予約が入りました。
レストラン Europea は、色彩と風味が豊かに美食の「ランデブー」をしている、モントリオールの料理業界に欠かせないスポットとなっています。すべての料理評論家によって賞賛されていますので、シェフ Jérôme ferrer と彼の22名のチーム(シェフ・オブ・ジ・イヤー、レストラン・オブ・ジ・イヤー、「maitre cuisinier de France」との称号をいただきました)によって提供される抜きん出た体験をすることになるでしょう。 モントリオールのダウンタウンの中心部にあるチャーミングなビクトリア朝の邸宅で、料理がアートになる、忘れられない瞬間をお楽しみください。
La Chroniqueの写真
4.9
素晴らしい(764)
価格:非常に高い
• フランス料理 • マイル ・ エンド
本日5回予約が入りました。
This charming and intimate restaurant serves a generous and creative fresh market cuisine, cheerfully prepared by chef-owners Marc De Canck and Olivier de Montigny. At La Chronique, the pleasures of the table are always front and centre. But in addition to the delights it serves up, the restaurant is also known for its extensive wine list awarded ''Best Award of Excellence'' by Wine Spectator in 2024, welcoming décor and impeccable service. Little wonder it's been considered "essential eating" in Montreal since 1995.
Bar St-Denisの写真
4.8
素晴らしい(36)
価格:高い
• カナダ料理 • ローズモント、プティット・パトリ
本日10回予約が入りました。
Bar St-Denis is an elegant restaurant in Montréal that offers a contemporary, fresh, and seasonal cuisine. The menu features a variety of dishes, that go from small snacks to larger plates. Chef David Gauthier loves to serveseafood, but also offers the aged pork chop, a staple on the menu. This year Bar St-Denis was delighted to be included in Canada's 100 best list. The restaurant also has an extensive wine list, featuring both natural and classic wines. Bar St-Denis is open from 5:00 to 11:00 PM, Monday through Saturday.
Restaurant Tbsp.の写真
4.5
非常に良い(269)
価格:高い
• 地中海料理 • ダウンタウン
本日10回予約が入りました。
"In each spoonful, we embody a commitment to excellence and sustainability. At Tbsp., every dish is a statement for zero waste, one bite at a time."Tbsp. it is also an omnipresent English abbreviation in cooking, referring to the tablespoon measurement. Whether for tasting, measuring, eating, mixing, portioning or serving, the soup spoon is the most multifunctional utensil there is.
La Fabriqueの写真
4.7
素晴らしい(1498)
価格:高い
• ビストロ • プラトー ・ モンロイヤル
本日38回予約が入りました。
Facing Carré St-Louis, nestled between Le Plateau and the Latin Quarter, La Fabrique's concept awakens the senses. First in 2008, in full view from his open kitchen, co-owner Jean Baptiste Marchand has delighted diners with his attentive-to-detail cuisine. In 2018, La Fabrique has moved next door and continues to offer its comforting, unpretentious, and contemporary cuisine. Our new space will seduce you with its spacious decor, its bright bar, and its terrace facing the park. Come and enjoy classics or novelties– Jean-Baptiste Marchand and his team await you at brunch and in the evening.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ