Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

West Town​の創作料理が食べられるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(11)

Bar Marの写真
4.6
素晴らしい(983)
価格:高い
• スペイン料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日59回予約が入りました。
Fresh oysters piled on mounds of sparkling ice. Ceviches that taste of the ocean. Chef José Andrés’ brilliant renditions of iconic seafood classics like fried calamari and lobster rolls. Located at the Bank of America Tower in Chicago, Bar Mar is a true celebration of the bounty of the sea, with modern takes on classics you know and love, festive cocktails, and a bright, beautiful space that interweaves the nautical with the elegant. Beautiful private dining and events spaces available.
Bistronomicの写真
4.8
素晴らしい(6068)
価格:普通
• フランス料理 • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日39回予約が入りました。
シカゴのゴールドコースト中心部に位置し、中西部の農場産の食材を使用するビストロです。パリのカルチャーに起源のあるモダンなフレンチ料理を楽しめます。Bistronomicの名前は、ビストロ(bistro)/料理(gastronomy)/経済(economic)の3つの単語を組み合わせています。エグゼクティブシェフ/オーナーのMartial Noguierが長い間見ていた夢が現実になりました。親しみやすく手ごろな価格で提供する、受賞歴のある現代的なフレンチビストロです。 Bistronomicはシカゴ・マガジンおよびシカゴ・トリビューンにより、「ベスト・ニュー・レストラン」に選ばれました。シェフのNoguierは、2度目となるジェームズ・ビアード財団の「五大湖のベストシェフ」を獲得しました。Bistronomicは、「ベスト・ニュー・レストラン」部門にもノミネートされました。Bistronomicは3年にわたって、ミシュランのビブグルマンとして掲載されています。Bistronomicは最近になって、シカゴ誌から2.5つ星を獲得しています。シカゴ・トリビューンのフィル・ヴェッテルにより、市内のレストランの第22位に選ばれました。
Taximの写真
4.5
非常に良い(1094)
価格:普通
• ギリシャ料理 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日6回予約が入りました。
Taxim, which is located in Chicago's Wicker Park neighborhood, features regionally-inspired Greek dishes paired with an all-Greek wine list. The stunning dining room is fitted with soaring 16-foot ceilings, travertine marble floors, dramatic Byzantine-style lamps and artwork, and the rooftop dining area lined with Greek flowering herbs.The restaurant was chosen as one of of Chicago's Best New Restaurants in 2009/2010 by the Chicago Tribune, Chicago Magazine and the Chicago Reader. Additionally, Taxim's housemade yogurt with young favas and lamb confit was selected as one of the Best Bites of 2009 by the Chicago Reader, the house-cured sardines were mentioned in Time Out Chicago's 2009 "100 Best Things We Ate (and drank) This Year" feature, and the wood-grilled octopus was selected as 2010's "Best New Dish" by Chicago magazine. Additionally, chef-owner David Schneider appeared on the Food Network's "Iron Chef America" in April 2011 going head-to-head with Iron Chef Cat Cora.
Edenの写真
4.8
素晴らしい(1608)
価格:高い
• アメリカ料理 • Avondale
本日36回予約が入りました。
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Bar Goa-Chicagoの写真
4.2
非常に良い(127)
価格:普通
• インド料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日26回予約が入りました。
Bar Goa is a clubby Indian Restaurant and Cocktail bar in the heart of Chicago's River North neighborhood. Located in the party district on Hubbard Street, Bar Goa transports Chicagoans year-round to India's sunny southwest coast, a region known for electronic music, and beautiful beaches. Diners can expect incredible seafood dishes, delicious Indian favorites & a robust vegan and gluten free menu.
Les Nomadesの写真
4.8
素晴らしい(2248)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ゴールド ・ コースト/ストリーターヴィル
本日10回予約が入りました。
One of Chicago’s finest dining experiences awaits you in this elegant town home setting that balances formality and friendliness. Your dinner may be paired with fine wines, as uncommon ingredients come together in perfect harmony. In operation since 1978, Les Nomades remains true to its distinctive character as an oasis of civilized tranquility amidst the bustling activity of its Streeterville location. Culinary creations delight the most discriminating palates. Savor Sautéed Foie Gras, or Lobster Ravioli with seared scallops; Roasted Breast and Confit Leg of Duck, or Duo of Roasted Partridge and Bison. Artisan cheeses are extraordinary and the pastries are sublime.Please keep in mind that proper attire is required including a jacket for gentlemen.
Enso Sushi & Barの写真
4.8
素晴らしい(338)
価格:普通
• 寿司 • バックタウン、ウィッカーパーク
本日3回予約が入りました。
Explore mouthwatering seafood dishes at Enso Sushi & Bar. This restaurant serves creative Japanese fusion cuisine in spacious surrounds that include a sleek bar. The extensive menu runs the gamut, featuring hot plate dishes, teriyaki, sashimi, ramen and maki sushi. Visit for lunch and indulge in some donburi, served with miso and your choice of salmon, escolar, tuna and albacore. The menu at Enso sushi & bar also features beef-, pork-, and chicken-based dishes for guests who prefer an alternative to seafood cuisine.With its friendly service and warm ambiance, Enso Sushi & Bar is an ideal pick for everything from a leisurely casual meal to a fun outing with a date. The drink menu comes with an extensive selection of liquor, wine, sake and Japanese beers. This restaurant is open Mondays through Sundays.
Miki's Parkの写真
4.7
素晴らしい(126)
価格:普通
• 韓国料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日4回予約が入りました。
Miki’s Park is a Korean-inspired bar concept located in the heart of River North. Unlike anything Chicago has seen before, the Hubbard St. spot combines an enticing menu of casual fare, original craft cocktails and genuine hospitality that can only come from true industry veterans. Whether you are looking for a place for Happy Hour, a night out with friends, or to grab a quick bite, Miki’s Park and Miki’s Tiger Bar is the new type neighborhood destination you’ve been waiting for.
Francesca - Lincolnwoodの写真
4.6
素晴らしい(355)
価格:普通
• イタリア料理 • リンカーンウッド
本日36回予約が入りました。
Mia Francesca features the zesty, earthy cuisine of Rome and the surrounding areas of Tuscany, Umbria, and Lazio. It was one of the first restaurants in Chicago to encourage the lively art of dining with a contemporary, casually sophisticated trattoria ambiance, simple, rustic cooking, friendly service, and fair prices.Waiting for a table at the beautiful antique bar is part of the charm of Mia Francesca. The plush upstairs dining room and lounge can be reserved for private events, as can the more intimate coach house tucked away behind the restaurant. In the summer, al fresco dining is also available on a charming cobblestone terrace.
Hoja Santaの写真
4.7
素晴らしい(95)
価格:高い
• ラテン・スペイン料理 • オーク ・ パーク
本日12回予約が入りました。
We're Hoja Santa, your culinary adventure in Oak Park. Inspired by the Hoja Santa leaf, we blend tradition and innovation to serve up unforgettable Mexican flavors. Join us for great food, crafted cocktails, and a warm welcome
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ