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Lomas / Tecamachalco​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(148)

Nioiの写真
4.8
素晴らしい(105)
価格:高い
• 日本料理 • Lomas de Chapultepec
本日5回予約が入りました。
Exclusiva barra de sushi, con 8 lugares para disfrutar de una buena atención personalizada por parte del chef Alfredo de la Torre, quien sugiere siempre lo mejor de la pesca del día.
Maximoの写真
4.7
素晴らしい(3124)
価格:非常に高い
• グローバル料理 • コンデサ/ローマ
本日56回予約が入りました。
Eight years ago, Maximo Bistrot started as a restaurant for the thinking and execution of dishes from a wide range of techniques with the best of local ingredients; a warmful place that communicated our love for food. After a long and heartwarming road at our current location, we thought for the need of moving. Our new home, located at Alvaro Obregon 65 bis - a much wider space where gleams of natural light shine upon the surface-, is carefully assembled by Gabriela's meticulous look, and a kitchen built within Eduardo García's early memories, while living as an inmigrant in a barn in Ohio. Despite this big change, our principles initially founded remain the same: to offer food that distinguishes the best of local products.
Parole Polancoの写真
4.4
非常に良い(2289)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日48回予約が入りました。
Parole Polanco by Grupo RosaNegra! Across from Lincoln Park in Polanco, CDMX, Parole Polanco offers a modern interpretation of Italy in the heart of the city. Its Italian cuisine, along with seafood specialties, invites you to enjoy a unique culinary experience. All harmonized with the talent of our chef tenor, a live violinist, and a resident DJ.
LagoAlgoの写真
4.4
非常に良い(1999)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日41回予約が入りました。
LagoAlgo is a meeting point where art and gastronomy converge. In dialogue the Chapultepec Park, we seek to build community through dynamic experiences. Through gastronomy we seek to stimulate changes in the way we consume and approach the environment with the support of Micaela Miguel in the conceptualization of the project and the direction of Chef Heriberto Gutiérrez. At LagoAlgo we favor the local and dialogue with the global. Local products are at the center of our attention and we are moving towards a farm-to-table model with the firm commitment that, in the short term, all our food will come from local, traceable and environmentally friendly producers.
Funky Lee Speakeasyの写真
4.4
非常に良い(152)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
Japanese Restaurant 小鳥が教えてくれました - ( A Little Bird Told Me)Contemporary Japanese Fusion CuisineIn this establishment, there is no discrimination based on religion, sexual orientation, gender, or ethnicity.For private events, please contact the establishment.The limit of guests per table is 8 to offer the best possible experience to all our guests. (ONLY ONE AVAILABLE TABLE FOR 8 GUESTS )
BOTANICOの写真
4.7
素晴らしい(729)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日56回予約が入りました。
En botánico ofrecemos una cocina moderna, a la carta, donde el ingrediente fresco juega el papel principal.Nuestros chefs; Alejandra Navarro y Ernesto Hernández combinan ingredientes locales y técnicas versátiles, combinando elementos que resultan en un menú comfort. Pensamos siempre en en cocinar lo que nos gusta comer. Nuestro ambiente es relajado, en medio de un jardín atípico de cactáceas y plantas que le dan una vida única en la ciudad.
Chambao Polancoの写真
4.5
非常に良い(1405)
価格:非常に高い
• 肉料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日33回予約が入りました。
Chambao Polanco by Grupo RosaNegra! Discover the best steakhouse in Polanco, specializing in the finest seafood and beef cuts. A culinary paradise located on the cosmopolitan Av. Presidente Mazaryk, offering you a captivating experience with live shows and a resident DJ every night.
Sartoriaの写真
4.7
素晴らしい(2123)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • コンデサ/ローマ
本日57回予約が入りました。
Sartoria is the gastronomic proposal of Italian chef Marco Carboni (former chef at Osteria Francescana by Massimo Bottura), where he expresses the philosophy of his italian roots, based on the product, the season and a “hand-made” approach.The menu is focused on seasonality, and products are produced in a sustainable way by small-scale producers. At Sartoria, pasta is produced artisanally every day, respecting italian tradition and simultaneously embracing mexican produce.The warm ambiance of a traditional italian trattoria comes together with our vision of a contemporary osteria that is both dynamic and cosmopolite.Sartoria is a pet-friendly restaurant in the outside sitting area. Kindly let us know of your allergies and/or intolerances when making your reservation.
Caracol de Marの写真
4.7
素晴らしい(359)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • コンデサ/ローマ
本日72回予約が入りました。
Caracol de Mar is sea and countryside cuisine.A restaurant focused on ingredients, the simplicity of the countryside, and the freshness of the coast. In this contemporary-designed space, the sea is the center from which everything is interpreted, with the goal of highlighting the pure flavor of the ingredients.
La Cocina del Bizcoの写真
4.4
非常に良い(160)
価格:非常に高い
• スペイン料理 • コンデサ/ローマ
本日25回予約が入りました。
El Bizco; casual taberna castiza donde se pueden disfrutar cañas y vermut de grifo en un ambiente auténtico español.La taberna se destaca por sus recetas españolas tradicionales, croquetas arroces, fideua,ensaladillas, pinchos, callos, latas, tortilla de patata; preparadas con productos importados. En el Bizco una embajada gastronómica de España.Jesús Pedraza Granada es un cocinero originario del barrio de Carabanchel en la ciudad de Madrid, España.

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