Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ウィスコンシン州

Nashotah​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(4)

Red Circle Innの写真
4.6
素晴らしい(1385)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ナショタ
本日6回予約が入りました。
ミルウォーキーのダウンタウンから西へわずか30分の「レイク・カントリー」中心部に位置する、ウィスコンシン州で最も古いレストランです。163年にわたり、高級料理とおもてなしの名高い伝統を守っています。新鮮な魚とシーフード、社内で解体したセンターカットのステーキ、プライム・ヴィール、バーの創造的な「小皿」料理、スピリッツ、各種ビール、スペシャル・ワイン・システムからの25種類以上の新鮮な赤ワイン(グラスおよびボトル)を楽しめます。二人での親密な食事、10名でのプライベート・ディナー、250名の大規模なイベントに、称賛されているInn(イン)をご利用ください。
I.d.の写真
4.7
素晴らしい(1700)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • デラフィールド
本日12回予約が入りました。
食事、ドリンク、音楽、デザインが、ランダムに着想を得たコラボレーションです。共有し、さらに深く知りたくなる、古くからの慣習にとらわれない場所です。
Smoke on the Water BBQ Okaucheeの写真
4.6
素晴らしい(57)
価格:普通
• バーベキュー • Oconomowoc
本日5回予約が入りました。
For the last 18 years, Joe Hennes and his wife Ellen have been building a family-oriented meeting place for friends to gather at Sloppy Joe's Saloon and Spoon in Hubertus. In December 2020, they purchased this property, and brought the philosophy of food, fun, and laughter from Washington County to Lake Country. They renamed the property Smoke on the Water to reflect the revamped menu which includes a large selection of home-smoked meat items. Open jams, live music, karaoke and fun events are already a regular part of the experience.And after a decade of the lower level sitting vacant, they just launched "Below Deck," a brand new state of the art banquet facility and live music venue that accommodates about 250 people.Whether arriving by land or sea, you'll enjoy Lake Country's best lake-vibe barbecue, cocktails, live music & friends.Experience Smoke on the Water - where strangers become friends, and friends become family.
The Union Houseの写真
4.8
素晴らしい(791)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • Genesee
本日10回予約が入りました。
Located in the heart of historic Genesee Depot just down the road from the famous Ten Chimneys you will find the Union House. Known for its unique menu featuring wild game fused with classic fine dining, our mission is to bring people together while creating a memorable dining experience surrounded by historic photos of the town along with Union House frequenters, Lynn Fontanne and Alfred Lunt. The menu is driven by ingredients and is constantly developing throughout the year led by award-winning Executive Chef and General Manager, Dan Harrell and Executive Sous Chef, Christian Garcia-Cortez. We feature an extensive wine, scotch and bourbon list highlighting selections from around the United States and world along with barrel-aged old fashioneds and Manhattans that include our very own hand-crafted bitters. We look forward to having you join us!

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ