Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. New Jersey

West New York​の夜のデートにおすすめのベストレストラン

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(480)

Aunt Jake's Pasta Experienceの写真
4.9
素晴らしい(756)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • アッパー イースト サイド
本日55回予約が入りました。
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Bad Romanの写真
4.5
非常に良い(2109)
価格:高い
• イタリア料理 • アッパー ウエスト サイド
本日312回予約が入りました。
A new lively, modern Italian restaurant from Quality Branded.
Nubeluzの写真
4.7
素晴らしい(556)
価格:非常に高い
• カクテルバー • NoMad
本日118回予約が入りました。
Nubeluz by José Andrés is a lightbox in the sky, bringing together the Spanish word for cloud (“nube”) and for light (“luz”). Located on the 50th floor of The Ritz-Carlton New York, NoMad, Nubeluz offers modern interpretations of classic cocktails and small bites coupled with remarkable 270-degree views of the New York City skyline.***Please note that Nubeluz will be offering additional dates for Holiday High Tea on the following Fridays 11am-3pm: November 29, December 13, December 20, December 27.
BONDSTの写真
4.8
素晴らしい(3169)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ノーホー
本日105回予約が入りました。
ノーホーに位置するBONDSTは、トレンディーなダウンタウンのレストランで、温かくシンプルな内装です。ヨーロッパ料理とアジア料理をアレンジした新しい和食を提供しています。BONDSTはシティサーチの2007年、2008年度「ニューヨーク市のベスト寿司部門」のオーディエンス賞、2008年度「ニューヨーク市のベストマティーニ部門」のオーディエンス賞を受賞しました。
Twin Tailsの写真
4.8
素晴らしい(61)
価格:高い
• 東南アジア料理 • アッパー ウエスト サイド
本日106回予約が入りました。
Quality Branded's new Southeast Asian restaurant, focused on the cuisines of Thailand and Vietnam. Now open in Columbus Circle!
Palmaの写真
4.9
素晴らしい(3338)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • グリニッジ ・ ヴィレッジ
本日39回予約が入りました。
独自の有機菜園と地元の市場から毎日新鮮な食材が届くPalmaのメニューのハイライトは、自家製パスタ、新鮮な魚介類、季節の食材です。Palmaは年中花に囲まれた隠れた庭があるグリニッジビレッジの中心部、ユニークなCornelia Street沿いに位置し、優雅かつ温かみがある雰囲気の200年の歴史を持つCarriage Houseでプライベートな食事を楽しめます。
La Grande Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(7647)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ミッドタウン ウエスト
本日570回予約が入りました。
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Epoque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
The Smith- Lincoln Squareの写真
4.6
素晴らしい(12063)
価格:普通
• アメリカ料理 • リンカーン スクエア
本日236回予約が入りました。
The Smithは、ニューヨーク市内4ヵ所の活気あるロケーションにあるカジュアルなアメリカンブラッスリーです(The Smith East Village、The Smith Midtown、The Smith Lincoln Square、The Smith NoMad)。地元のサプライヤーから地域食材を調達し、朝食/ランチ/ブランチ/ディナー時に定番のビストロ料理を提供しています。The Smithは、仕事後の同僚とのドリンク、ビジネスディナー、ショーの前の簡単な軽食やドリンク、深夜のドリンクパーティー、家族での日曜のブランチなどを楽しむ場所として最適です。全ての店舗に個室があり、様々な目的での利用が可能です。
Cafe Clunyの写真
4.9
素晴らしい(2185)
価格:高い
• フランス料理 • ウェスト・ビレッジ
本日101回予約が入りました。
Cafe Clunyはウエストビレッジ中心部に位置しています。
Cathédraleの写真
4.4
非常に良い(2498)
価格:高い
• フランス料理 • イースト ビレッジ
本日51回予約が入りました。
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ