Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. メキシコ
  3. メキシコシティ

Aeropuerto / Iztapalapa / Neza​の家族の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(6)

Linaの写真
4.7
素晴らしい(152)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日4回予約が入りました。
Restaurante por la chef Mariana Villegas Martínez. Oferta culinaria y de bebidas inspiradas principalmente en el producto de temporada y la colaboración con productores locales. Gastronomía con sazón mexicana, pero con influencias y técnicas derivadas de los viajes y experiencias de la chef alrededor del mundo y un servicio de primera; profesional y atento pero sin dejar de ser relajado y amigable. Comida deliciosa, vinos, mezcales, cervecitas y mucha buena onda! Un espacio creado para gozar de los placeres infinitos que nos brindan las reuniones con seres queridos alrededor de la mesa.
Husetの写真
4.7
素晴らしい(1719)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(カントリーキッチン) • コンデサ/ローマ
本日22回予約が入りました。
The quality, variety and freshness of the seasonal ingredients, have turned the Huset cuisine into the new flavor standard in Colonia Roma. The wood oven is the real protagonist who, emphasizes and gives an unforgettable touch of flavor of the countryside to the changing seasonal menu, giving a simple and great personality to each dish. From a thin salad of grilled romaine lettuce, the addictive gnocchi with lemon cream, the sea bass to the wood with mashed sweet potato, to the delicious brioche bread dessert with ash goat cheese foam ... Bon appetit!
Gabaの写真
4.7
素晴らしい(206)
価格:非常に高い
• 各国料理 • コンデサ/ローマ
本日2回予約が入りました。
Gaba was created by people who love food and all the experiences generated through it. Our main philosophy is continuous transformation, we believe that as we acquire experience and knowledge what we create changes and expands. Our menu does too. We honor the seasons, respecting the cycle of ingredients and source locally, focusing on the quality of the product and the passion of the team that transforms it. Our goal is to be a place where you can experience joyful connection around the table. Our atmosphere is relaxed and friendly, making you feel comfortable and at home. We offer delicious cocktails and a varied and interesting wine selection to compliment your experience. We are also open for morning coffee and breakfast.Executive Chef & Partner, Victor Toriz has worked throughout his career in Bestia LA and Here's looking at you. He decided to return to Mexico where he worked for Arca Tulum and Emilia CDMX. Gaba is his first project located in Condesa.
Eloraの写真
4.5
非常に良い(60)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ソーナ ロッサ/エスタディオ
Elora is unique in the culinary universe of Edo Kobayashi, a Mediterranean meeting of cuisines and continents bathed by this sea.Masterfully headed by Chef Juan Manuel González, Elora is a feast rooted in the land and the sea, where you get excellent ingredients bathed in the sun and grown in a generous terrain. Precise, calm and deep preparation, inspired by the raw flavor of its ingredients to then give them a unique vitality and flavor. Join us in Elora, enjoy a contemporary atmosphere, discreet, a warm and knowledgeable welcome, exquisite wines and sensations that are an evocation to the pleasure of eating and eating for pleasure.
Ofelia Botaneroの写真
4.7
素晴らしい(257)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日3回予約が入りました。
Restaurante bar, ubicado sobre Masaryk con Seneca, tradición al centro
KYU Mexico Cityの写真
4.4
非常に良い(673)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ポランコ/ヌエバ ・ アンズレス ・ ロマス
本日7回予約が入りました。
Directamente desde Miami, bajo la batuta del chef Michael Lewis. Este restaurante de inspiración asiática y cocina a la leña cuenta con un menú de platillos variado y se centra en un servicio profesional, pero relajado y un compromiso con las prácticas verdes. El menú de platillos del chef Lewis está influenciado por años de viajes por el mundo e inspirado en el Yakiniku japonés y coreano (carne a la parrilla). Los platillos son sencillos y están diseñados para ser compartidos. Los aficionados a la barbecue detectarán la presencia de algunos elementos de la barbacoa típica del sur de EE.UU., entre ellos la técnica tradicional del fuego suave y lento. Hay una lista de cócteles, que van desde los tradicionales hasta los aderezos con toques asiáticos. El espacio ha sido diseñado con hormigón en bruto, piezas de arte local y elementos de madera y metal.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ