Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シアトル・イースタンワシントン

Ballard​の家族の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(43)

The Ballard Cutの写真
4.6
素晴らしい(632)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • バラード/フリーモント
本日19回予約が入りました。
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Sabine Café and Barの写真
4.6
素晴らしい(68)
価格:普通
• 地中海料理 • バラード/フリーモント
本日25回予約が入りました。
reservations accepted for dinner only, from 5pm-9pm. our day café remains walk-up and counter-service only - NO reservations accepted for brunch. we are 21+ after 10pm on friday and saturday.sabine is a café, bar, and bakery serving a lively daytime and nighttime experience for all on ballard ave. here you'll find vibrant espresso drinks, colorful cocktails, and fresh breakfast, lunch, and dinner served daily. our inviting menus by chef dunkelberger draw upon mediterranean influences with middle eastern spices and herbs, while our dedication to using local, in-season, and organic ingredients wherever we can highlights the bounty of the northwest. our mezze and salatim dishes are meant to be shared; here we value the community that dining together brings.
Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3780)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日36回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
Jouleの写真
4.7
素晴らしい(1389)
価格:普通
• ステーキハウス • ウォリングフォード
本日17回予約が入りました。
有名なシェフのRachel YangとSeif Chirchi夫妻が最初にオープンしたレストランのJouleは、2012年10月にシアトルのウォリングフォード/フリーモント地区にある新規に開発されたFremont Collectiveへ移転しました。Jouleは2007年のオープン以来、夫婦のユニークでモダンな韓国料理が顧客の評判を呼び、地元や全国のメディアからも注目を集めてきました。YangとChirchiは、Jouleのほかにも、韓国人が愛する型破りの牛肉料理と取り分けて楽しめるユニークな付け合せを提供するレストランRevelも手がけています。 Jouleでは、大勢のお客様に食事を提供できるよう2時間制の予約を受け付けています。次のお客様のために、恐れ入りますが時間厳守でお願いしています。2時間以上のパーティーをご希望の場合は、備考欄にその旨を明記してください。折り返しご連絡いたします。
Terra Plataの写真
4.6
素晴らしい(4181)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日32回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
Lola Seattleの写真
4.7
素晴らしい(4223)
価格:普通
• 地中海料理 • ダウンタウン
本日115回予約が入りました。
LolaはTom Douglas一家が経営する素晴らしいダウンタウンのレストラントのひとつで、シェフMatt Fortnerが素朴な地中海料理を提供します。おすすめはウゾをふりかけたケバブ、風味豊かな蒸しタジン鍋、注文を受けてからグリルするピタパンです。ピタパンは通りを挟んだ向かいにある併設ベーカリーDahlia bakeryから1日2回届きます。Lolaは賑やかなベルタウン地区の中心部に位置し、ダウンタウンのショッピング街まで南へ数分、4番街の音楽&ナイトスポットまで北へ数分の活気あるエリアで、都会的な最高のダイニング体験をお届けします。グリーン・コミュニティを推進しており、廃棄物の75%を堆肥化し、地元の生産者を支援しています。
Single Shotの写真
4.8
素晴らしい(1293)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日18回予約が入りました。
Single Shotはおしゃれなキャピトル・ヒルにある、地元の隠れた名店です。1920代風のスタイルと都会的な魅力が調和した空間で、シェフJames Sherrillが薪オーブンを使って丁寧に調理した料理をお楽しみください。豪華な大理石のバーでは、熟練したバーテンダーが一からカクテルを作っています。気配りの行き届いたスタッフは初めての来店でも5度目でも、常連のお客様のように対応しています。Single Shotはドリンクとおつまみから、ゆっくりとした食事、ナイトキャップなど様々なシチュエーションでお楽しみいただけます。
Autumn Seattleの写真
4.7
素晴らしい(466)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィニー ・ リッジ
本日14回予約が入りました。
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.
The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1128)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日79回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining marvel led by Chef Guillermo Carreno. Indulge in a brasserie-inspired menu and lavish bar program within a high-design arena, ushering in a new era for the historic hotel's iconic dining room. Our evolving menu celebrates local seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts.Embrace the Pacific Northwest at The George, savoring the freshest seafood from local waters and curated dry-aged meats. Artisan cheeses and vibrant fruits and vegetables are locally sourced. Signature dishes vary with seasons, from summer scallops to classic Steak & Frites.Honoring the hotel's architecture, The George nods to George B. Post. Renowned Spanish design studio Lázaro Rosa-Violán orchestrates a captivating interior, blending history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, pendant lamp chandeliers, and striking marble floors elevate the ambiance while floor-to-ceiling iron and glass doors complete the vision.
Haerfestの写真
4.6
素晴らしい(86)
価格:高い
• イタリア料理 • ウォリングフォード
本日15回予約が入りました。
Chef Brian Clevenger's latest restaurant, located in the Fremont neighborhood. A refined take on our signature approach—prioritizing the freshest ingredients, prepared with simplicity. Our menu showcases locally and sustainably-harvested produce, seafood, and, of course, fresh house made pastas.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ