Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Foggy Bottom​の家族の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(54)

Sixty Vines Foggy Bottomの写真
4.7
素晴らしい(212)
価格:普通
• ワインバー • ワシントン
本日60回予約が入りました。
Often referred to as “the wine lover's restaurant,” Sixty Vines delivers simple, yet flavorful cuisine paired perfectly with 60 wines on its sustainable tap system. Every plate and pour is designed to inspire adventure and discovery of wine culture reimagined. Guests are encouraged to experience abundance over shared plates, enjoy wine “pinkies down” and to visit for brunch, lunch and dinner. Signature menu items include charcuterie boards, seasonal proteins, wood fired pizzas and innovative pasta dishes all inspired by ingredients found in wine country.
a.kitchen+bar D.C.の写真
4.7
素晴らしい(63)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウエスト エンド
本日3回予約が入りました。
Located in the West End neighborhood of Washington DC, James Beard Foundation Award-winning Restaurateur Ellen Yin's High Street Hospitality Group brings their acclaimed Philadelphia restaurant, a.kitchen+bar, to the nation's capital. Exploring the seasonality of the Chesapeake, the menu is a culmination of hyper-seasonal American small plates and an acclaimed natural wine and beverage program.Join us from 4-6PM at the bar for Golden Hour. Our team has thoughtfully curated a selection of off-menu cocktails and bites, perfectly paired to indulge you after a long day. Immaculate vibes, soulful tunes and our talented team await. We look forward to welcoming you.
Boqueria - Dupontの写真
4.6
素晴らしい(2306)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • デュポン サークル
本日11回予約が入りました。
バルセロナの有名な食品市場、サン・ジョセップ市場を囲むタパスバーやセルベセリアに影響を受けたBoqueriaは、バルセロナ出身のシェフMarc Vidalの指揮の下、市場主導の本格的なスペイン料理を提供しています。
Equinox - DCの写真
4.7
素晴らしい(3440)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日10回予約が入りました。
Equinoxでは、トッド&エレン・グレーとスタッフたちが提供する中部大西洋地域の旬の味を楽しめます。
Planta - Washington, DCの写真
4.3
非常に良い(69)
価格:普通
• ビーガン • デュポン サークル
本日3回予約が入りました。
PLANTA Queen is a celebration of innovative and plant-based Asian-inspired cuisine by Chef David Lee, served in a high energy and beautifully designed space with an overflow of fun, late-night vibes. PLANTA Queen DC stays true to signatures like Truffle Udon Noodles and Bang Bang Broccoli while expanding plant-powered horizons in the way of sushi, dumplings, cocktails, and more. PLANTA Queen reimagines and reinvents plant-based dining, providing flavorful (and fun) proof that the power of plants can change the world.
Tabard Innの写真
4.7
素晴らしい(3795)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • デュポン サークル
本日39回予約が入りました。
Tabard Innは郷土料理のテイストと国際色豊かなアレンジを取り入れた季節の料理を提供しています。最高品質の食材を使い、折衷的・歴史的な雰囲気の中で、旬の郷土料理をベースにした作りたての料理を毎日楽しめます。1975年からの歴史を誇るワシントンDCのレストランへぜひお越しください。
Iron Gateの写真
4.6
素晴らしい(3006)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • デュポン サークル
本日21回予約が入りました。
メリーランド州イースタンショア出身のシェフChittumは、料理の腕だけでなく、地元の農家や、漁師、食品職人のネットワークから仕入れた食材へのこだわりでも知られています。Chittumと彼のチームは、ギリシャや、シチリア、サルディーニャ、南イタリアの料理にヒントを得て、中部大西洋地域でとれた最高級の食材を使用し、伝統や技術にアレンジを加えています。 ダイニングルームでは毎晩テイスティングメニューを提供しています。4コースのテイスティングメニュー(1名あたり60ドル(USD)、飲み物との組み合わせは追加料金40ドル)や、6コースのテイスティングメニュー(1名あたり80ドル、飲み物との組み合わせは追加料金50ドル)、シェフズ・テイスティング(1名あたり110ドル、ワインとの組み合わせは追加料金90ドル)を提供しています。また、メニューのカテゴリーから料理をお選びいただくことにより、カスタマイズも可能です。テイスティングメニューの内容は、旬の地元産の食材の入荷状況により頻繁に更新されます。また、食事制限やお好みに合わせたカスタマイズも可能です。
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(3930)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日69回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
The Pembrokeの写真
4.5
非常に良い(1947)
価格:高い
• グローバル料理 • デュポン サークル
本日46回予約が入りました。
The Dupont Circleに併設するCafé Dupontは、デュポンサークル地区の都会的な洗練さを反映したモダンなフレンチ・アメリカンビストロです。主任シェフLaurent Aubelが創りだす季節の旬メニューは、地元の農家や肉屋から仕入れた新鮮で高品質な食材を利用してゲストを魅了します。特製の各種カクテルや充実したワインリストは、シェフLaurentの革新的な料理を引き立てます。
Oyamelの写真
4.7
素晴らしい(9600)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日88回予約が入りました。
Oyamel Cocina Mexicanaは、モダンにアレンジされたボリュームのあるメキシコの伝統料理を提供しています。本格的なタコス、セビーチェ、厳選されたカクテルやテキーラと一緒に、様々なアントヒートス(メキシコの伝統的な軽食)を楽しめます。これまでのイメージを覆すようなメキシコ料理を堪能できます。有名シェフJosé Andrésの監修の下、料理長Colin Kingが伝統的な食材や調理法を用い、クリエイティブで洗練された料理やドリンクをお届けします。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Drew
    タンパ・ウエストセントラルフロリダ •7​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    good food well done will go again good food well done will go again
    詳細を見る
    Planta - Washington, DC価格:普通• ビーガン• デュポン サークル
    4.3
  • Amy
    ボルチモア・メリーランド州 •2​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    Came here before a show at Kennedy Center, it is an easy 10 minute walk from there. This place is huge and can seat a lot of people. Food was excellent and came out very quickly. The decor was beautiful and I normally hate high top chairs but they were comfortable and had enough foot rests. They were very busy and seemed to be short on servers so service was a little slow as far as server checking on us but everyone was very nice and the speed in which the food came out made up for it so we still left exactly the time we planned. If in the area, I would come back here and recommend to others.
    詳細を見る
    Sixty Vines Foggy Bottom価格:普通• ワインバー• ワシントン
    4.7
  • SabrinaVIP
    ワシントン DC エリア •4​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    This restaurant was one of my staples for lunch, dinner, and happy hour. But, I had never been to the weekend brunch. I had extended family in town for the holidays, visiting from France, so my son and I decided to go here after asking the two teenage girls what they would like. Like always, it did not disappoint. The service was excellent. Our waitress was so accommodating. We choose some of the following dishes: Albóndigas – absolutely delicious Pimientos De Padrón BOQUERIA B.E.C* Huevos Horneados Tosta De Aguacate Torrija – this was the absolute best French toast I have ever eaten. With a side of - Gambas Al Ajillo My son felt like we ordered too much food, which we did since there were five of us. We left so much food, NOT because it wasn’t great but because I wanted to ensure everyone had dined sufficiently. As in the previous post, please don’t judge me 😂 I’m not a wasteful person. This won’t be a last brunch visit; believe me.
    詳細を見る
    Boqueria - Dupont価格:高い• タパス・小皿料理• デュポン サークル
    4.6
  • Tarsicio
    ニューヨーク •2​件の口コミ
    5.0
    5日前にご来店
    We had great time! Excellent food and service! Waiters were kind and warm. I recomend 100%
    詳細を見る
    Equinox - DC価格:高い• アメリカ料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.7
  • LizVIP
    ワシントン DC エリア •11​件の口コミ
    5.0
    7日前にご来店
    Five stars for A. Bar and Kitchen. The food was delicious - my favorites were the duck and the oyster mushrooms. The service is lovely. One can hear themselves think. Not too loud but a very cool vibe. So wonderful to finally have a good restaurant not too far from the Kennedy Center! I also can’t wait to try it in nicer weather - they have a very cool space out back with a fire pit and a little garden.
    詳細を見る
    a.kitchen+bar D.C.価格:高い• アメリカ料理• ウエスト エンド
    4.7
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ