Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ワシントン DC エリア

Greenbelt​の家族の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(25)

Moon Rabbit by Kevin Tienの写真
4.8
素晴らしい(537)
価格:非常に高い
• ベトナム料理 • ワシントン
本日78回予約が入りました。
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Succotash PRIMEの写真
4.6
素晴らしい(4004)
価格:普通
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日64回予約が入りました。
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Oyamelの写真
4.6
素晴らしい(9638)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日105回予約が入りました。
Oyamel Cocina Mexicanaは、モダンにアレンジされたボリュームのあるメキシコの伝統料理を提供しています。本格的なタコス、セビーチェ、厳選されたカクテルやテキーラと一緒に、様々なアントヒートス(メキシコの伝統的な軽食)を楽しめます。これまでのイメージを覆すようなメキシコ料理を堪能できます。有名シェフJosé Andrésの監修の下、料理長Colin Kingが伝統的な食材や調理法を用い、クリエイティブで洗練された料理やドリンクをお届けします。
Iron Gateの写真
4.7
素晴らしい(3036)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • デュポン サークル
本日28回予約が入りました。
メリーランド州イースタンショア出身のシェフChittumは、料理の腕だけでなく、地元の農家や、漁師、食品職人のネットワークから仕入れた食材へのこだわりでも知られています。Chittumと彼のチームは、ギリシャや、シチリア、サルディーニャ、南イタリアの料理にヒントを得て、中部大西洋地域でとれた最高級の食材を使用し、伝統や技術にアレンジを加えています。 ダイニングルームでは毎晩テイスティングメニューを提供しています。4コースのテイスティングメニュー(1名あたり60ドル(USD)、飲み物との組み合わせは追加料金40ドル)や、6コースのテイスティングメニュー(1名あたり80ドル、飲み物との組み合わせは追加料金50ドル)、シェフズ・テイスティング(1名あたり110ドル、ワインとの組み合わせは追加料金90ドル)を提供しています。また、メニューのカテゴリーから料理をお選びいただくことにより、カスタマイズも可能です。テイスティングメニューの内容は、旬の地元産の食材の入荷状況により頻繁に更新されます。また、食事制限やお好みに合わせたカスタマイズも可能です。
Carmine's - Washington DCの写真
4.5
非常に良い(6596)
価格:普通
• イタリア料理 • ペンクォーター
本日74回予約が入りました。
Carmine’sは、価値観重視をコンセプトにしたファミリースタイルのレストランで、ニューヨーク、ニュージャージー、バハマのナッソー、ワシントンDCにあります。レストランのオーナーArtie Cutlerは、寛大な量の家庭料理風の前菜、パスタ、シーフード、主菜に大皿の肉料理が揃うイタリア系アメリカ人の結婚式の豪華な食事スタイルを提供するレストランをオープンするという1つのゴールを念頭に置いてCarmineを創業しました。Carmine’sでは、おばあちゃんの家に集まる時のようなカジュアルな雰囲気の中で、友人や家族と共に素晴らしいサービス、おいしい食事やワインを楽しめます。
The Pembrokeの写真
4.6
素晴らしい(1994)
価格:高い
• グローバル料理 • デュポン サークル
本日63回予約が入りました。
The Dupont Circleに併設するCafé Dupontは、デュポンサークル地区の都会的な洗練さを反映したモダンなフレンチ・アメリカンビストロです。主任シェフLaurent Aubelが創りだす季節の旬メニューは、地元の農家や肉屋から仕入れた新鮮で高品質な食材を利用してゲストを魅了します。特製の各種カクテルや充実したワインリストは、シェフLaurentの革新的な料理を引き立てます。
The Smith – Penn Quarter, Washington, D.Cの写真
4.6
素晴らしい(3856)
価格:高い
• アメリカ料理 • ペンクォーター
本日104回予約が入りました。
The Smith is a casual American brasserie with a simple mission — make people happy! We care about every meal and every moment. The menu features bistro classics, seasonal fare, and craft cocktails. Walk in the door and you’re in for a great time. Whether it’s date night, drinks on the town, a big birthday bash, a working lunch, a boozy brunch, or an I-don’t-want-to-cook-tonight night, we’ve got you covered.
Estuaryの写真
4.5
非常に良い(725)
価格:普通
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ペンクォーター
本日15回予約が入りました。
At Estuary, we celebrate the essence of contemporary American cuisine while embracing the rich bounty of the Chesapeake region. Modern design and floor-to-ceiling windows await you, giving way to sweeping views of DC’s iconic skyline. Here, the city’s dynamic energy pairs seamlessly with a menu that tells a story of culture, tradition, and artistry – all firmly rooted in the Chesapeake.Here, artful cuisine is brought to life through impeccable service. Our dedicated staff is committed to upholding the highest standards, ensuring an unforgettable experience. About Our ChefChef de Cuisine Arturo Elias brings a deeply personal touch to every dish, making full use of his traditional French training while also drawing inspiration from memories of cooking side-by-side with his grandmother in Mexico. His multicultural experience shines through in bold, flavorful accents that add a unique twist to Mid-Atlantic fare, blending time-honored techniques with a passion for innovation.
Summer House - North Bethesdaの写真
4.6
素晴らしい(3540)
価格:普通
• アメリカ料理 • ノース・ベテスダ
本日74回予約が入りました。
レタス・エンターテイン・ユー・エンタープライズのシェフ/パートナーJeff Mahin、シェフ/パートナーFrancis Brennanは、人気のカリフォルニアスタイルをコンセプトにしたSummer House Santa Monicaを、メリーランド州ノースベセスダのパイク&ローズ内にオープンしました。ビーチハウス風の内装のSummer Houseは、ゴールデンステートを連想される環境を取り入れており、リラックスできるフレンドリーな雰囲気を楽しめます。シェフ主導のメニューはシンプルな手作りの料理が特徴で、地元の旬の食材を使用しています。料理の多くは薪のグリルで調理しています。厳選されたカリフォルニアワインのリストから、各メニューに合うワインを選べます。Stella Barraとの共同ベーカリーカウンターでは、焼きたての朝食ペストリー、マフィン、Mahinの有名なクッキーセレクションを提供しています。Summer House Santa Monicaは現在ランチ&ディナータイムに毎日営業しており、土曜と日曜にはブランチを用意しています。
Mi Vida Penn Quarterの写真
4.6
素晴らしい(438)
価格:普通
• メキシコ料理 • ペンクォーター
本日27回予約が入りました。
“Mi Vida” translates to “My Life.” However, in Mexico, “Mi Vida” means much more. “Mi Vida” is a term of endearment bestowed on close family and friends to signify love, care and importance. When one says, “Mi Vida,” they are telling someone special how much they mean to them. MI VIDA describes how we feel about our team and our guests. It is our expression of Mexican culture and cuisine as interpreted through the lens of Chef Roberto Santibañez. Our menu is rooted in the history and culinary tradition of Mexico while exploring the ever-changing boundaries of this vibrant and evolving cuisine.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • Aubrey
    ワシントン DC エリア •4​件の口コミ
    5.0
    1日前にご来店
    Beautiful restaurant. My first date with my husband was here. The Milk Punch is sublime!
    詳細を見る
    Succotash PRIME価格:普通• アメリカ料理• ペンクォーター
    4.6
  • Mackenzie
    サンフランシスコ・ベイ周辺 •1​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    Griffin was so helpful and recommended wine pairings and courses for us to try. He was very knowledgeable about the wines and answered all our questions. He wrote us a personal note congratulating us on our anniversary and engagement and really made the whole night very special. The food was very tasty and well worth the price. We both left stuffed and happy! Thanks for ringing in this new chapter with us.
    詳細を見る
    Iron Gate価格:非常に高い• 地中海料理• デュポン サークル
    4.7
  • Chaveli
    フォート・ローダーデール •2​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    We LOVED LOVED this place! You can tell people love eating there. As soon as we walked in, it was extremely booked with people even waiting outside. We were lucky enough to find an open table for that evening. If you do consider eating here PLEASE MAKE RESERVATIONS! The plates are HUGE!! They can feed 2 people and you will still have enough to take home. Our waitress Nadia, was extremely helpful, very knowledgeable, attentive, and sweet. We were visiting D.C for the weekend, but I sure wish they had a restaurant down in FL! The 4 cheese pasta was beyond words! So much creaminess, the perfect amount of cheese, and you can tell it was made with love! And the zuppa di mussels (to die for!) such abundance of different flavors coming together! Truly loved this place, will definitely eat here again the day we return. Great job to everyone who works at the restaurant, you can truly tell everyone loves what they do. Chef, youre food is amazing!!!
    詳細を見る
    Carmine's - Washington DC価格:普通• イタリア料理• ペンクォーター
    4.5
  • MikeVIP
    ワシントン DC エリア •13​件の口コミ
    5.0
    4日前にご来店
    First time at Oyamel. The food was excellent as was the service by Melvin. He carefully explained the menu and our many serving options. The Oyamel margarita was delicious as were the tocos and rice w mushrooms and Brussel sprout sides. The tres leches dessert was incredible! Overall, and excellent dining experience enhanced by the care of Melvin. We will return soon!
    詳細を見る
    Oyamel価格:普通• メキシコ料理• ペンクォーター
    4.6
  • GeetaVIP
    ワシントン DC エリア •95​件の口コミ
    5.0
    2025年2月10日にご来店
    Amazing amazing amazing - can’t wait to go back. Usually reviews are about the food - which was truly wonderful in taste and presentation and accommodation of gluten intolerance - but service can often enhance or ruin a meal. And in this case the service only enhanced our experience so thanks for a great birthday evening, and the chance to contribute to the victims of the tragic LA wildfires.
    詳細を見る
    Moon Rabbit by Kevin Tien価格:非常に高い• ベトナム料理• ワシントン
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ