Highland Parkの家族の食事に使えるお店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(43)
本日51回予約が入りました。
Agnes Restaurant and Cheesery is a neighborhood oasis that showcases live-fire cooking with seasonal ingredients behind an adorable cheese shop that offers unique and thoughtfully curated artisan cheeses and renowned provisions. With our spaces for large parties, an open kitchen, darling outdoor patio, and a beautiful marketplace, Agnes offers many opportunities for celebrating a wide variety of occasions.The holidays are a wonderful time to discover Agnes with the Cheesery offering several stunning products worth sharing with all of your friends and family. From large format cheese, meat and crudité platters, tinned fish, delicious gifts, freshly baked treats, to our decadent Sides & Pies holiday offerings. Enjoy and relax during the holidays with Agnes catering your parties and family get-togethers. Founded by Chefs Thomas and Vanessa Tilaka Kalb, stop by while exploring the famous Gamble House, Rose Bowl, Castle Green, Huntington Library or strolling through Old Town Pasadena.
本日41回予約が入りました。
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
本日42回予約が入りました。
As an award winning restaurant group, Star Leaf creates a fine dining experience that combines ingredients and spices that will teleport guests across the Pacific to a tropical paradise. Founded in 2011, Star Leaf Pasadena is our first US-location in the beloved Playhouse Village. Every dish is prepared with passion and respect for the traditions that shaped Asian cuisine. The culinary team selects the freshest ingredients, ensuring each bite is a celebration of flavor and culture, while instilling innovative modern touches.
本日47回予約が入りました。
Celestino Pasadenaは、もはや秘密の場所ではありません。Drago兄弟は新鮮なシーフード、最高級の自家製パスタ、オーガニックミート、多彩な自家製デザートを提供し、来店者の期待を超越し続けています。人気メニューには、フィレンツェスタイルのTボーン、エビがたっぷり入った黒&白のラビオリ、スズキの塩焼き、空輸されたブッラータ、新鮮な各種ベリーを添えたバニラカスタードなどがあります。本格的な地域&季節の特製料理に加え、受賞歴のあるワインリストも用意しています。活気あるプライベートダイニングルーム、本格的なバー、ガーデンパティオが備わり、フレンドリーなスタッフがランチ、ディナー、特別なイベントを思い出深いものにします。個室の使用やワインディナーの利用についての料金アップはありません。ランチタイムは月~金、ディナータイムは毎日営業しています。
本日31回予約が入りました。
Modern Mediterranean(モダン・メディテラニアン)を縮めたMomed(モーメッドと発音)へようこそ。Momedは等分レストラン、デリ、エスプレッソバー、マーケットプレースなどの東地中海地域の多くの国の純粋でシンプルな味を活気に満ちた現代風にアレンジした料理を提供しています。最高の食材を使用し、最高の地中海料理を提供することを目指しています。料理、パーソナルなサービス、清潔でモダンな美意識に対する私たちの情熱と何世紀にも渡る伝統を融合させ、朝食、ランチ、ディナーを用意しています。レバントのアーク、アテネからマラケシュまで、イスタンブールからエルサレムまで、東地中海料理は健康的な料理です。また食材は可能な限り地元産の季節のオーガニック食材を使っています。Momedは旧世界の楽しみが新世界の便利さと溶け合い、テイクアウトでも店内での食事でも楽しめる地中海式のカフェです。
本日37回予約が入りました。
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.
本日12回予約が入りました。
グレンデールに位置するBOURBON STEAK Los AngelesはシェフのMichael Minaが手がけるモダンなアメリカのステーキハウスで、昔ながらの食事の体験を楽しめます。クラシックとコンテンポラリーの両面を併せ持つレストランで、素晴らしいステーキハウスの定番料理を用意しています。Bourbon Steakは賑やかなバーも併設しています。魅力的なダイニングルームでは、テーブルサイドで日本のウイスキーのサービスや、料理のワゴンサービスなどを提供しています。メニューのハイライトは、MIchael Minaの特製ロブスターポットパイ、ヒッコリー材でグリルしたステーキやシーフードです。
ご注意:BOURBON STEAKでは「ビジネスカジュアル」のドレスコードが適用されます。ディナータイムのショートパンツ、キャップ、運動着、サンダルの着用はご遠慮ください。