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Mercer Island​の家族の食事に使えるお店

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バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(49)

Spinasseの写真
4.8
素晴らしい(3833)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日35回予約が入りました。
地元産の有機食材を使用したイタリアのピエモンテ料理、ピエモンテワインのリスト、新鮮な手作りパスタを提供しています。 Spinasseに隣接するアペリティーヴォバーArtusiでは、ディナーの前に手作りカクテルや前菜を楽しめます。
COMMUNIONの写真
4.7
素晴らしい(116)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日40回予約が入りました。
COMMUNION is a place where you feel seen. A place that feels like comfort, rest, relief, and peace. Our mission is to provide the food, the familiarity, and the intimacy that make you feel at home.Chef Kristi Brown has spooned her way through the culinary industry for the past 28 years. Starting at a small café in downtown Seattle, Kristi has done just about everything from dishwasher/prep cook to running her own catering business for nearly a decade. From the beginning, her vision was to focus on the art and experience of food through culinary activism. A purpose powered by her mantra, “Everybody’s Gotta Eat!” Chef Kristi desires to build community through the cultivation of fresh food and fine cooking.
The Georgeの写真
4.4
非常に良い(1237)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日44回予約が入りました。
Discover The George: A modern dining destination led by Director of Culinary Eraj Jayawickreme. Indulge in a brasserie-inspired menu within a high-design space, marking a new era for this historic hotel's iconic dining room. The menu celebrates local, seasonal ingredients through small plates, raw selections, vegetarian options, mains, and desserts. Savor Pacific Northwest flavors with the freshest seafood, artisan cheeses, and vibrant produce. The George pays homage to the historic Georgian Room, a Seattle icon since 1924. Designed by renowned Spanish studio Lázaro Rosa-Violán, the space blends history with timeless aesthetics. Hand-painted tiles, Art Deco chandeliers, and marble floors enhance the ambiance, while floor-to-ceiling iron and glass doors and original Palladian windows complete the vision. With a private dining room and semi-private enclaves, The George is perfect for groups and special occasions.Restaurant & Bar Design Awards: Best Design, Americas, 2023.
Terra Plataの写真
4.6
素晴らしい(4240)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日33回予約が入りました。
Terra Plataはシェフ、タマラ・マーフィーによる「アース・トゥ・プレート(Earth to Plate)」がコンセプトのレストランです。 地元の生産者&職人から仕入れた季節の食材を使用し、心のこもったおいしい創作料理を提供しています。
Wild Ginger - Bellevueの写真
4.5
非常に良い(2273)
価格:高い
• アジア料理 • ベルビュー
本日39回予約が入りました。
Wild Gingerでは環太平洋の中国からインドネシアに広がる料理を提供しています。これらの特徴ある地域の伝統的な料理や自家栽培の食材にこだわり、スパイシーなチリサンバル、新鮮なココナッツミルク、おいしいエッグヌードル、辛いオイスターソースをすべて一から作っています。東の崇高な味に達成するためには、豊かな古代文化の昔ながらの習慣に代わるものはありません。
Vendemmiaの写真
4.6
素晴らしい(1134)
価格:高い
• イタリア料理 • レスキ、マドロナ、マディソン公園
本日17回予約が入りました。
シェフのブライアン・クレベンジャーの最初のレストランで、イタリア料理の影響を受け、地元産の食材、季節の食材を使用しています。シアトルのマドローナ地区に位置する Vendemmia は、ワシントン産の野菜、自家製パスタ、地元産の肉や魚介類などを用いた食へのアプローチにおける、洗練されたシンプルさが特色です。キッチンカウンターを予約し、「シェフのカウンター」でシェフのクレベンジャーに季節のティスティングメニューを作ってもらうという、ユニークなオプションもあります(最大5名まで)。シェフのカウンターについては、レストランまでお電話ください。
Bateauの写真
4.7
素晴らしい(1230)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日12回予約が入りました。
Bateauでは店内で解体し、乾燥熟成させた牛肉を提供しています。ウィッビー島にある自家農場からの特選肉を取り揃えており、品質、持続可能性、動物福祉に関する同様の基準を満たした他の農場からも仕入れています。量り売り方式を採用しており、鉄板で調理しています。創作サイドメニュー、フライドポテト、有名なカクテル、種類豊富なボトルリストも用意しており、フレンドリーで洗練されたサービスを心がけています。 「私たちは自家農場の動物の部位すべてを無駄なく使用し、出産、世話、餌、と畜、解体、乾燥熟成といった全工程の指導を行っています。最高の牛肉を育て、準備し、いかなる場所でも提供することが私たちの願いです」とシェフのRenee Ericksonは述べています。
Osteria La Spigaの写真
4.6
素晴らしい(2006)
価格:普通
• イタリア料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日20回予約が入りました。
1998年以来、La Spigaは、本格的な北イタリアのエミリア=ロマーニャ州料理で知られています。La Spigaのシェフで共同創設者であるSabrina Tinsleyが、自然な食材や自家製ブイヨンを使用して、すべての料理を手作りしています。レストランの料理に人工や化学調味料などは一切使用していません。最高品質のオリーブオイル、おいしいチーズ、塩漬け肉、季節の野菜、風味豊かなソース、手作りのパスタなどを提供しています。レストランでは地元産のオーガニックな食材、環境に配慮して作られた食材、ホルモン剤や抗生物質を使わない肉を使っています。食事制限のあるゲスト用に、数種類のヴィーガンフード、ベジタリアンフード、グルテンフリーや乳製品フリーのフードも用意しています。 料理だけでなく、雰囲気も楽しめます。美しく改装されたPiston & Ring社の建物を利用しています。素朴でエレガントな内装で、ファミリー向けの温かみとデートにぴったりなクールさを併せ持っています。ぬくもりのある心地良いスペースで、ぜひおいしいイタリアの味をお試しください。
MariPili Tapas Barの写真
4.7
素晴らしい(279)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • キャピトル・ヒル、ファースト・ヒル
本日34回予約が入りました。
MariPili is a James Beard nominated Galician themed tapas bar providing a casual environment for elevated Spanish bar food and homestyle cooking. MariPili is named for chef's aunt and the bar and walls are adorned with Galician art and keepsakes. Estrella Galicia is served on tap and there are a wide variety of tapas options like the pan seared lingcod 'Bacallau a Mariñera' and Spanish classic 'Croquettas de Jamon' as well as our seasonal tasting menu Tapear Tapearei which includes many bite sized courses reflecting a more traditional tapas experience. Honoring the chef's blended heritage, the wine list features a selection from Spain and Washington exclusively.
84 Yeslerの写真
4.9
素晴らしい(69)
価格:非常に高い
• アメリカ地方料理(北西部) • パイオニア ・ スクエア
本日4回予約が入りました。
At 84 Yesler, we pride ourselves on fostering a vibrant community and providing a versatile venue that inspires innovation and connection. Join us and be a part of something special in Pioneer Square.

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