Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. シカゴ・イリノイ州

Near North​の家族の食事に使えるお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(61)

Quartino - Chicagoの写真
4.5
非常に良い(11019)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日160回予約が入りました。
Hugo Ralli、Steve Lombardo(Gibsons Bar&Steakhouse、Hugo’s Frog Bar&Fish House、LUXBARのオーナー)と、エグゼクティブシェフ/パートナーのJohn Colettaにより創設されたアーバンイタリアンレストラン&ワインバーのQuartinoは、本格的なイタリア家庭料理とワインを提供するイタリアン・オステリアとエノテカの最高の組み合わせです。「ワインは水よりも安い」といわれているヨーロッパでは、ビストロやオステリアやエノテカでも、高品質で独特な風味の新鮮な地元産ワインがボトル入り飲料水よりも安く楽しめます。パティオの予約は受け付けておらず、利用は先着順です。
Ummoの写真
4.3
非常に良い(506)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日19回予約が入りました。
UMMO is a contemporary Italian restaurant that unlocks the vibrant flavors of regional Italian cuisine in a colorful, beautifully imagined space.At UMMO, we present contemporary Italian cuisine that seamlessly combines his passion for Italian and American cultures. With a focus on simplicity and quality ingredients sourced from around the globe, UMMO offers fine, house-made pastas, decadent cheese and meat selections, vibrant vegetables, hearty proteins, delicate seafood, and more. As the menu changes frequently to reflect seasonal and new discoveries, guests can experience the full breadth of what Italy has to offer.Join us at UMMO for an unforgettable culinary journey.
Ema - River Northの写真
4.7
素晴らしい(4553)
価格:高い
• 地中海料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日136回予約が入りました。
地中海とカリフォルニアにインスピレーションを得たレストランで、シカゴのリバー・ノース地区で小皿料理や軽めの料理を提供しています。
JoJo's ShakeBAR - River Northの写真
3.6
とても良い(2743)
価格:普通
• アメリカ料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日68回予約が入りました。
JoJo’s ShakeBAR is a next-generation restaurant and bar, and River North’s next go-to spot for hangouts, first dates, and family affairs. Its’ modern, yet familiar, diner experience is grounded in nostalgia and focuses on creative desserts and elevated diner favorites.Outdoor Patio Seating is available for reservations and walk-ins. In the case of inclement weather, our team will do our best to accommodate outdoor patio reservations inside, but indoor seating is not guaranteed. Reservations Are Highly Recommended & Walk Ins Are Available Based Upon Availability.
Osteria Via Statoの写真
4.6
素晴らしい(3485)
価格:高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日18回予約が入りました。
Osteria(オゥステリーヤ)は、人々が前菜&ワイン、パスタ、イタリアのごちそうを楽しむために集まるカジュアルなイタリアの居酒屋です。すべての料理を家族のような温かさとおもてなしで提供しています。レタス・エンターテイン・ユー(Lettuce Entertain You)レストランのOsteria Via Statoは、地元産や職人技の生産者の食材を使い、リストの全イタリアワインと組み合わせた季節の料理を調理するという、イタリアの伝統と定義にこだわっています。Osteria Via Statoは毎日17:00に開店します。 Osteria Via Statoに隣接するPizzeria Via Statoは居心地の良いローマスタイルのピッツェリアで、エグゼクティブシェフDigregorioが情熱を傾ける、市場からの新鮮な食材を使用しています。居酒屋のピザはサクサクした薄いクラストで、職人技のトッピングと伝統的なトッピングが乗っています。居酒屋では、300種類のイタリアワイン、地元産の瓶ビール&生ビール、様々な小皿料理を提供しています。Pizzeria Via Statoはランチ&ディナータイムに営業しています。
Tantaの写真
4.7
素晴らしい(5077)
価格:高い
• ペルー料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日21回予約が入りました。
Tantaは、シカゴでペルーの風味と文化を共有することに専念しています。ダウンタウンの楽しくカジュアルかつ親しみやすい雰囲気の中で、本格的なペルー料理やドリンクを提供しています。地元産の食材と持続可能な農業や漁業に敏感である供給業者を使用し、カジュアルでありながら知識豊富で、誠実かつ気配りのあるサービスを提供しています。 Tantaには、それぞれ10名まで着席できるシェフズテーブルが2つあります。シェフズテーブルは、食事をしながらシェフがペルー料理を創造するのを眺められるセビチェバーと、オープンキッチン間にあるメインダイニングルームに位置しています。 AcurioとTanta ChicagoのシェフJesus Delgadoの創作メニューは、料理を介してペルー横断の旅に連れて行ってくれます。太平洋からアンデス山脈を通り抜けて砂漠やアマゾンまで、Tantaはペルーの文化を作り出す多様な地形や民族性を讃えます。
Maggiano's - Chicagoの写真
4.6
素晴らしい(3925)
価格:普通
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日51回予約が入りました。
シカゴのクラーク通りとグランド通りの角にあるMaggiano's Chicagoへようこそ。260席のMaggiano'sは、ウォータータワー・モール、ネイビー・ピア、美術館のすぐ近くにあり、ランチ、ディナー、ベビーシャワー、重要な顧客とのミーティングなどに最適な場所です。 季節限定のパティオ席は、フィレンツェの賑やかな通りで食事をしているかのような旧世界の雰囲気があります。Maggiano'sでは、SBCアメリテック社合併会議、Maggiano's「ラインバッカー昼食会」、アメフトの偉人ディック・バトカスとブライアン・アーラッカーの初めてのミーティングなど様々な特別イベントを開催しています。シカゴの有名スポーツ選手のディナーなど、エキサイティングなイベントにご注目ください。最近ではジョン・リスゴーやマジック・ジョンソンなどの有名人が訪れています。 ビジネスイベントや、家族の集まりに是非ご利用ください!
Vermilionの写真
3.6
とても良い(2260)
価格:高い
• インド料理 • リバー・ノース(シカゴ)
Advocating unabashed intrepid Indian cuisine since 2003. Feast on the best of our fare: our new Chaat Bar, Indian-Latin flagship dishes & newer Indian-Chinese fare. A sensual space with dramatic accents of lights, fire, art & metal. Best Restaurants Travel & Leisure, Bon Appetit, Esquire, Town & Country, Chicago magazine, 3 stars Chicago Tribune. Unpretentious, bold flavors, with substantive real food. No precious overpriced bites. Botanic "Herb & Spice" & "Ode to Chicago" cocktails, nonalcoholic drinks. boutique global wines. Omnivore fare galore & over 15 vegetarian/vegan dishes. Vermilion is woman-led & champions women as the founder of Let's Talk Womxn, an action movement of 900+ women restaurateurs across 15 cities. Founder/Chair of the James Beard Foundation Women's Program for a decade.
Pizzeria Dueの写真
4.5
非常に良い(195)
価格:普通
• アメリカ料理 • ニア ・ ノース
本日27回予約が入りました。
In 1943, on the corner of Ohio and Wabash in downtown Chicago, Uno Founders, Ike Sewell and Ric Riccardo, created the original and legendary Chicago Style Deep Dish Pizza. They combined authentic Italian recipes with the finest meats, spices, vegetables and cheeses and baked them in a unique and delicious deep dish crust, creating a hearty pizza like no other. Today, Uno’s Deep Dish Pizza is still made as it was then, with dough made fresh daily, hand stretched and covered with meats, hand-cut vegetables and freshly shredded mozzarella cheese. We put that same attention to detail in all our menu items, including pasta, salads, burgers, steaks and seafood and our new Love All, Feed All™ menu – which includes our 600-calorie-or-less Uno De-Lites, as well as our Gluten-Sensitive, Carb-Conscious, Vegetarian and Vegan offerings. So come by and let us help you create memories with your family and friends at Uno.
Tre Ditaの写真
4.7
素晴らしい(811)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • リバー・ノース(シカゴ)
本日102回予約が入りました。
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ