Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ハワイ

Kalihi-Palama​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(46)

Fêteの写真
4.8
素晴らしい(3799)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日55回予約が入りました。
季節性と料理の伝統を合わせて尊重する、地産地消のファーム・トゥ・テーブル(農場から食卓へ)運動に根差しています。 一部はハワイ、別の部分はブルックリンです。ブラッスリーが共有する雰囲気はのんびりとした島の感性、すなわち祝祭と私たちが楽しんで食べたり飲んだするあらゆるお気に入りのものへの敬意です。 再生木材で作られた都会派のハワイの農家は歴史的なチャイナタウンの建物内にあり、オープンキッチンや緑豊かな植物が伝う壁、レンガの壁を特色としており、たっぷりの自然光が入ります。バーには精選したワインリストがあり、クラシックでモダンなカクテルを職人技で混ぜ合わせています。
Seniaの写真
4.9
素晴らしい(27)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ホノルル
本日5回予約が入りました。
Senia invites you to share well-crafted drinks and delicious food in a comfortable, convivial environment. We celebrate Hawaii’s abundance of beautiful ingredients and showcase the delectable results of diverse cultures and multi-discipline culinary training coming together.Senia's founding Chef/Owner, Anthony Rush, has decades of culinary experience at the two and three Michelin-star level. Chef Rush applies his abundant and extraordinary talents to two different menus. Our à la carte menu highlights refined casual dishes, making Senia a great neighborhood restaurant. Our tasting menu, offered on Friday and Saturday nights at our Chefs’ Counter, is an exclusive and beautiful gastronomic experience that highlights incredible ingredients and exceptional technique. Senia’s name is a play on the word “xenia”, the ancient Greek ideology of hospitality where strangers and friends alike were treated with the same regard. It is in that spirit that we welcome you to join us.
Giovediの写真
4.8
素晴らしい(42)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ホノルル
本日13回予約が入りました。
Giovedi, helmed by Chef Bao Tran, offers a seamless fusion of Italian culinary technique and pan-Asian flavors. The lively atmosphere of our dining room inside infuses energy into every meal, while the charming patio offers a tranquil escape in the heart of Chinatown, Honolulu. Indulge in our Prosciutto San Daniele, featuring sliced prosciutto paired with a sesame donut—a playful nod to both gnocco fritto and bánh tiêu—served with giardiniera pickles. This creative fusion showcases how our cuisine harmoniously combines familiar flavors, blending tradition with originality. At Giovedi, we provide more than just a meal—it’s an experience. With a welcoming ambiance, thoughtful service, and creative cocktails, we ensure every guest feels like part of our Thursday night dinners in our home that inspired it all.
Pai Honoluluの写真
4.6
素晴らしい(552)
価格:非常に高い
• ハワイ地方料理 • ホノルル
本日1回予約が入りました。
Aloha and welcome to PAI Honolulu—where every dish has a story, and every guest becomes part of ours.PAI is our chef-owned restaurant, born from Kevin’s love for cooking and our dream of sharing this passion with others. Since 2017, PAI has been more than a restaurant to us—it’s an experience we’re grateful to share with each guest. Kevin crafts each dish with locally inspired flavors, blending artistry and warmth into every plate. By sourcing local ingredients and preparing each element in-house, he creates dishes that are as genuine as it is beautiful.PAI offers a refined yet relaxed atmosphere where we hope you’ll enjoy the moment, connect with loved ones over good food, and feel welcomed as part of our ‘ohana.Pescatarian, Vegetarian, and GF options available. We are happy to accommodate dietary preferences with 48 hours’ notice.
Merriman's Honoluluの写真
4.7
素晴らしい(4136)
価格:高い
• ハワイ地方料理 • ホノルル
本日78回予約が入りました。
A pioneer of the “Farm to Table” movement in Hawaii, Peter Merriman brings Hawaii Regional Cuisine to Ward Village in Honolulu. Reflecting Peter’s personal style, the restaurant combines the feel of a neighborhood bistro with hints of old Hawaii. Lively, urbane, and whimsical, Merriman’s Honolulu is not just for special occasions. It’s an everyday place for those who appreciate great food and warm, friendly service!​Awards:- Honolulu Magazine, Best Oahu Restaurant, Gold- Honolulu Magazine, Best New Restaurant, Silver- Honolulu Magazine, Best Wine Program, Silver- Wine Enthusiast, 100 Best Wine Restaurants 2019- Hawaii Magazine, Best Farm to Table Restaurant-Hale Aina Award: Best Restaurant, Gold 2022All available reservations time slots are on OpenTable, we do accept walk-ins daily. Please arrive on time as we don't hold reserved tables for more than 15 min.Gift Cardshttps://merrimanshawaii.cardfoundry.com/giftcards.php
Morimoto Asia - Waikikiの写真
4.5
非常に良い(3935)
価格:非常に高い
• アジア料理 • ワイキキ
本日23回予約が入りました。
Morimoto Asia is Chef Masaharu Morimoto Pan-Asian Restaurant. The creativity of Chef Morimoto is already one of the most inventive forces in Asian cuisine. This culinary destination includes unique exhibition kitchens that showcase traditions like Peking duck carving and lobster. Morimoto Asia's eye-catching and beautiful beach views includes lounges, private's dining spaces, and an exhibition glass encased kitchen that allows guests a behind the scenes glimpse of the culinary action.
La Mer at Halekulaniの写真
4.8
素晴らしい(2229)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ワイキキ
レストランをはるかに超えた試食の場La Merは、またとない究極の食事ができるレストランです。Halekulaniで最高級のレストラン、ハワイ州で最古のレストランとして知られ、AAAのファイブダイヤモンドを連続で獲得しています。国際的に高い評価を受けているメニューは、技巧を凝らしたネオクラシックなフランス料理が中心となっています。食事はワイキキビーチとダイヤモンドヘッドの壮大でロマンチックな景色を眺めながら楽しめます。南フランス料理の影響を受けた見事な料理は、この土地ならではの食材が独自に調和した味わいとなっています。受賞歴のあるワインリストが最高の食事に輪をかけます。男性はジャケットまたは長袖のドレスシャツ、スラックス、ドレスシューズを必ずご着用ください。La Merは、大人と8歳以上の子供を対象とした洗練された高級料理店です。
Cinoの写真
4.5
非常に良い(345)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • Kaka'ako
本日24回予約が入りました。
Italian Chophouse & Crudo Bar. Transforming locally sourced ingredients. Capturing the heart of Italy and the spirit of Hawaii.
Orchids at Halekulaniの写真
4.8
素晴らしい(6539)
価格:高い
• 地中海料理 • ワイキキ
Orchids(オーキッズ)はHalekulaniのカジュアルでエレガントな屋外にある、海に面したレストランです。数え切れないほどのエキゾチックな蘭に囲まれた中で、朝食、ランチ、ディナーを提供しています。最高級と新鮮な地元の食材を使用し、創造性に富んだ革新的な料理を終日用意しています。ワイキキは素朴で美しく、くつろげる環境で、海辺でのダイニング体験は最高です。 Orchids(オーキッズ)のサンデー・ブランチは伝説的で、ホノルル・マガジンで常連客や住民により「オアフのベスト・ブランチ」に選ばれています。
Hau Treeの写真
4.6
素晴らしい(158)
価格:高い
• 地中海料理 • ホノルル
本日92回予約が入りました。
2013年にホノルルマガジンとハレ・アイナの「Top Write In」(ピープルズチョイス)ベストブランチ賞と、オープンテーブルのベストビュー賞、2010年にハレ・アイナのベスト・アウトドア・ダイニング賞の金メダル、2009年にハレ・アイナの市外からのゲスト向けベスト・レストラン賞の銀メダルを獲得した、輝く宝石のようなレストランです。ワイキキビーチの静かな部分に位置しており、遮るもののない見事な海の景色や、ロマンチックな素晴らしい夕日を望みます。シンプルで落ち着きのある店内で、カジュアルかつエレガントな食事を楽しめます。当店は、マヒマヒやヒメダイなどの新鮮なシーフードのほか、5つの異なるスタイルで調理したキハダマグロ、ハリスランチ産の天然ビーフを使用したフィレミニョン、ニューヨーク・リブアイステーキ、コロラド・ラムチョップを提供しています。親しみやすいお手頃な価格のワインリストを用意しており、スタッフが料理に合わせたワイン選びをお手伝いしています。皆さまのご来店をお待ちしています!
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ