Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ラスベガス

Blue Diamond​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(13)

Nicco’s Prime Cuts & Fish at Durango Casino & Resortの写真
4.6
素晴らしい(737)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • スプリング バレー
本日70回予約が入りました。
Nicco’s Prime Cuts & Fish is Durango Casino & Resort’s modern American steakhouse featuring prime meats, market-fresh seafood and a chic dining scene. Curated by innovative Executive Chef Michael Tomorsky and property executive chef Daniel Ye, Nicco’s menu is all about sourcing – from the finest meat purveyors, dry-aged fish markets and straight-from-the-farm produce – all executed with a true culinarian’s precision. Nicco’s offers a dinner menu that brings to life the best of both land and sea including a premium steak menu featuring USDA Prime, Dry Aged (exclusively for Nicco’s) and Wagyu cuts hand-selected from the world’s finest ranchers and purveyors alongside traditional American steakhouse dishes and signature entrees. Guests can also select from a fresh fish market seafood display featuring a variety of premium catches flown in daily while a raw bar, caviar and crudo menu round out the seafood experience.
Honey Salt - Las Vegasの写真
4.6
素晴らしい(3943)
価格:高い
• アメリカ料理 • サマーリン
本日106回予約が入りました。
ラスベガスのサマーリン、ラスベガス・ストリップのそばに位置するHoney Saltは、有名な料理店主エリザベス・ブラウと彼女の夫で受賞歴のあるシェフ、キム・キャンティーンワラが最初にオープンした個人経営のレストランです。接待にかける夫妻の熱い思いに端を発したHoney Saltでは、あらゆる要素に住まいの感覚が取り入れられています。ブラウとキャンティーンワラの料理人生を伺わせるHoney Saltの魅力は、彼らが友人や家族と長年共有してきた食べ物、飲み物、もてなしの心にあります。Honey Saltは、昔ながらの心地良さと洗練された気軽な雰囲気を兼ね備えた真に親しみやすいレストランです。経営者の真心とひたむきな姿勢が一流の料理に輪をかけています。可能な限り新鮮な食材を追及しているHoney Saltでは、サマーリンに最高級の食材を提供できる農家、漁師、栽培者と取引をしていますが、今後も彼らとの関係を強化できるよう模索し続けます。
T-Bones Chophouse - Red Rock Casino, Resort & Spaの写真
4.7
素晴らしい(3819)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • レッド ロック カジノ
本日49回予約が入りました。
T-bones Chophouse and Loungeは、乾燥熟成プライムステーキ、特製骨付き肉、毎日空輸される新鮮な魚を提供する高級ステーキハウスです。7500銘柄のボトルワインを保管するロフトがあり、美味しいワインをお楽しみいただけます。 ピアノバーでカクテルを楽しんだり、屋外ラウンジの暖炉のそばで温まることができます。フルボトルサービスを提供する屋外ラウンジからのどかなプールの景色を望めます。 屋内のダイニングルームは美しい赤とブラウンの色調の内装で、居心地が良く、スワロフスキーとプレシオサ・クリスタルのシャンデリア、吊り下げ式暖炉が備わります。
The Black Sheepの写真
4.6
素晴らしい(1615)
価格:高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • スプリング バレー
本日14回予約が入りました。
American comfort food with Vietnamese influences crafted with locally sourced ingredients. Craft Cocktail Bar featuring Black Sheep Creations as well as The Classics. Wine list of over 60 labels from around the world.
Anima by EDOの写真
4.9
素晴らしい(806)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • グラマシー
本日30回予約が入りました。
Coming Soon!
Harlo Steakhouse & Barの写真
4.8
素晴らしい(1321)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • サマーリン
本日52回予約が入りました。
Harlo is a classically elegant steakhouse developed by local restaurateur Jeffrey Fine. Conceptualized in the 60s, open today in Summerlin, Harlo provides an elevated ambiance for discerning clientele unlike anything else offered in Las Vegas.Our Chef/Partner Gina Marinelli brings her culinary excellence to Harlo, sourcing beef from the best farms around the globe. Leading the culinary team with passion and creativity, every dish served at Harlo is expertly curated and beautifully crafted. Discover a symphony of flavors with expertly prepared cuts and curated sides. Indulge in an elegant ambiance and attentive service. Experience culinary excellence at Harlo Steakhouse.
Siempre J.B.の写真
4.5
非常に良い(70)
価格:高い
• メキシコ料理 • スプリング バレー
本日22回予約が入りました。
A new contemporary Mexican dining experience rooted in the traditional flavors of Mexico. Join us for desert-to-sea dishes, quintessential Mexican staples, and a fully crafted beverage program featuring Margaritas & Signature cocktails built with fresh juices, in-house made syrups, and limited edition Tequilas.Join us in our main dining room, at the bar, or in "La Guarida", our Private Dining Room that fits up to 12 guests.Chef De Cuisine: Roman AndresAn AYYA Hospitality Group concept
Sgrizziの写真
4.8
素晴らしい(152)
価格:高い
• イタリア料理 • エンタープライズ
本日22回予約が入りました。
Chef Marc Sgrizzi, executive chef at Sgrizzi in Las Vegas, has over 40 years of experience in Italian cuisine. A self-taught culinary expert, Marc refined his skills through dining in renowned restaurants and frequent trips to Italy, deepening his understanding of traditional Italian cooking. He began his culinary journey in his family's restaurant in Florida, learning to mix pizza dough from scratch. Today, he showcases dishes inspired by his Calabrian heritage and ancient Rome at Sgrizzi. His commitment to using premium ingredients is evident in the chef's tasting menu, where he explains the history and techniques behind each course. Marc's distinguished career is marked by numerous accolades and a reputation for revitalizing challenging locations, reflecting his dedication to culinary excellence and memorable dining experiences.
Fiorella - Durango Casino & Resortの写真
4.3
非常に良い(57)
価格:高い
• イタリア料理 • スプリング バレー
本日3回予約が入りました。
Celebrated James Beard award-winning chef Marc Vetri delivers Fiorella Pasta Bar to Las Vegas within Durango Casino and Resort. The intimate space and open kitchen, modeled after the ever-popular South Philly pasta bar serves a pasta centric menu, featuring the lesser known shapes from the Italian Peninsula, as well as a selection of antipasti and dessert. Fiorella Pasta Bar provides award winning quality pasta in a casual environment, while keeping the original South Philadelphia flair alive!
Limoncello - Fresh Italian Kitchenの写真
4.9
素晴らしい(1197)
価格:高い
• イタリア料理 • サマーリン
本日14回予約が入りました。
Limoncello is an upscale Italian restaurant/steakhouse on the westside of Las Vegas inspired by the Amalfi Coast. Whether you are coming from Summerlin or the Las Vegas Strip, we invite you to enjoy our daily fresh seafood selection, prime meats, homemade pastas, oven fired pizza and many more Italian classic dishes. Our bar offers handcrafted classic American and Italian cocktails made always with premium spirits. Our wine cellar features some of the best American and Italian wines available, including rare verticals. Las Vegas' Best Italian Restaurant of 2022 MyVegas Limoncello's private rooms can accommodate special events, celebrations, large parties and business meetings with ease. The ambiance is beautiful and romantic with fresh authentic Italian dishes served with a modern flare: Gamberoni, a South African giant prawn, pan-seared in seafood Cognac sauce, Tomahawk Veal Chop and Dover Sole, Mugnaia style are highlighted since our grand opening in November 2019.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ