Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

West Hollywood​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(135)

Nobu Los Angelesの写真
4.5
非常に良い(3549)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ウェスト ハリウッド
本日93回予約が入りました。
Nobu Los Angeles(ノブロサンゼルス)は世界的に有名な建築家David Rockwellによりデザインされ、ラシエネガ大通りにある有名なL'Orangerieの空間に2008年の春に開業しました。メニューには、トロタルタルのキャビア添えやカツオの刺身ハラぺーニョ添え、銀鱈の味噌和えなどの、オーナーシェフ松久信幸のオリジナル料理が並びます。Nobu Los Angelesには和牛タコスやスズキのハラペーニョ味噌和え、カンパチの刺し身ベビーアーティチョークとゆずドレッシング和えなどの当地限定スペシャルメニューも用意されています。
Koi - Los Angelesの写真
4.7
素晴らしい(1663)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ウェスト ハリウッド
本日18回予約が入りました。
Koi Los Angelesは風水とモダンなエレガンスが調和した洗練されたスペースです。キャンドルライトに照らされ、禅をテーマにしたアースカラーの自然のディテール、洗練されたデザイン、暖炉、水辺の風景のすべてが完璧な雰囲気を演出しています。 Koiでは地元と各国の食材を使用した現代的な日本料理を提供しています。Koiクリスピーライス・スパイシーマグロ添え、カリカリ・スパイシーなブリのタルタル、ハマチフュージョンのゆず醤油とトリュフのエッセンス添えなど、人気の取り分け料理を用意しています。メインディッシュには、ブラックコッドの味噌マリネ・沖縄ポテトのピューレ添え、神戸スタイルのフィレミニョン「陶板焼き」、チリシーバス蒸しの一味、生姜、椎茸添えなどを楽しめます。Koiの寿司シェフは巻き寿司に加え、伝統的な最上級の魚介類を使用して、今風の味を求める冒険心旺盛なゲストも満足する寿司も日替わりで用意しています。
Normaの写真
4.3
非常に良い(129)
価格:高い
• アメリカ料理 • ウェスト ハリウッド
本日9回予約が入りました。
NORMA is a coastal California restaurant & bar. Located in the heart of West Hollywood, NORMA is both a destination and a place of respite, intended to be woven into the fabric of daily life for locals, while also providing a familiar landing pad for like-minded visitors.General Manager: Aidan DemarestAssistant General Manager: Sam CainExecutive Chef: Christopher Leal
Crossroads Kitchen - Melroseの写真
4.8
素晴らしい(2437)
価格:非常に高い
• 地中海料理 • ウェスト ハリウッド
本日102回予約が入りました。
ロサンゼルスのダイニングシーンをリードするCrossroadsは、料理界の先駆者であるシェフのTal Ronnenが舵を取るレストランです。Crossroadsでは、Ronnenが得意とする地中海の影響を受けた小皿料理にハイライトを当てています。美しく風味豊かで革新的な植物をベースにした料理を提供しています。ロテーションで提供するカスタムメイドのお酒、少量生産のスピリッツ類、注意深く作られたワインリストが食事をさらに充実したものとします。想像力あふれ絶え間なく変化するメニューには、季節の南カリフォルニアの食材を生かし、誠実に作った料理が並びます。
La Bohemeの写真
4.7
素晴らしい(4662)
価格:普通
• アメリカ料理 • ウェスト ハリウッド
本日66回予約が入りました。
Located in the heart of West Hollywood, La Boheme is arguably one of the most romantic spots in L.A., surrounded by stunning views of crystal chandeliers and a glowing fireplace indoors, then travel outdoors for an enchanting atmosphere with colorful, velvet couches, antique oil paintings and magical string lights...a definite al fresco paradise. Expect a warm welcome, impeccable service, unparalleled cuisine, and chic crowd at this prime destination. Prepare to stimulate all of your senses at La Boheme. Mon-Thurs: 5pm-10pm (Food Served Till 10pm)Fri: 5pm-midnight (Food Served Till 11pm) Sat: 11am-midnight (Food Served Till 11pm) Sun: 11am-10pm (Food Served Till 10pm) Brunch (Sat & Sun) - 11am-3:45pmThe menu is unique, multifaceted, consisting of New American Cuisine with French Influence.
Casa Maderaの写真
4.5
非常に良い(268)
価格:高い
• メキシコ料理 • Hollywood Hills
本日32回予約が入りました。
Casa Madera is a high-energy, fine-dining concept from hospitality group Noble 33, located in both West Hollywood and Toronto. We believe we eat with our senses: what we see, smell, and feel is part of the experience as a whole. This philosophy translates into the most mesmerizing dinner you'll ever have.
Osteria Mozzaの写真
4.7
素晴らしい(7387)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日62回予約が入りました。
ナンシー・シルバートン、マリオ・バターリ、ジョー・バスティアニッチが共同で設立したOsteria Mozzaは、近くにある姉妹店Pizzeria Mozzaを格上げしたミシュラン星レストランです。ナンシーのモッツァレラバーが目をひくOsteriaでは、肩ひじの張らない洗練された雰囲気の中で、モッツァレラやその他の新鮮なチーズを使用したナンシーの特製料理や、バターリが腕をふるうイタリア全土の郷土料理を楽しめます。イタリア限定のワインリストには、ピエモンテ、フリウリ、トスカーナを中心に、イタリア有数の生産者から仕入れたワインを取り揃えています。
Meteoraの写真
4.7
素晴らしい(1093)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日24回予約が入りました。
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4393)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日17回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
The Roof at EDITIONの写真
4.5
非常に良い(464)
価格:高い
• 中南米料理 • ウェスト ハリウッド
本日22回予約が入りました。
By day, guests at The Roof can soak up the sun and views from our patio and lounge, and once the sun has set you can enjoy the city lights. The Roof’s menu offers a selection of Latin influenced shareable bites and lighter fare ideal for sunset gazing. A deep list of mezcals and tequilas are met with fresh, vibrant, and colorful California citruses, along with wellness cocktails incorporating fresh pressed juices and a selection of temperance and low-proof spirit cocktail options.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ