Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Flower District​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(75)

71Aboveの写真
4.6
素晴らしい(5873)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日85回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Katoの写真
4.7
素晴らしい(329)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
Katoではシーフードや地元の食材を使用して、カリフォルニア、台湾、日本の文化を反映した小皿料理を提供しています。
Le Petit Parisの写真
4.6
素晴らしい(2898)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日26回予約が入りました。
Le Petit Parisは自らを「文字通りレストランで生まれた」と語る才気あるオーナー、ファニーとデービッド・ロランによるレストランです。このレストランは日常生活の自然な一部として、祖父から父へ、そして二人へと受け継がれてきました。 二人の最初のレストランであるパリのブラッスリーLe Petit Parisは、国際映画祭の街カンヌの中心部に15年前にオープンしました。 カンヌに訪れる各国からのお客様に思い出深い経験を提供するため、 ビーチでリラックスしながらカクテルを飲んだり、グルメ料理を楽しめるビーチ沿いのレストランを始めたのです。 デービッドとファニーは真の「機転の良さ」を提供するため、常に良き協力者を得る努力を続けてきました。勤勉さと熱心さから二人は世界中で知られるようになりました。
La Boucherieの写真
4.6
素晴らしい(1328)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日22回予約が入りました。
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angelesの写真
4.5
非常に良い(709)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日77回予約が入りました。
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
The Palm Los Angelesの写真
4.4
非常に良い(3114)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日13回予約が入りました。
ロサンゼルスのダウンタウンにあるPalmは、 Staples Centerから東に1ブロック、フラワー&11番ストリートの南東のコーナーに位置する歴史的なToy Center内にあります。広さ1,250㎡のPalmでは約400名収容可能です。Palmは高級ビーフ、ジャンボ・ロブスター、本格的なイタリア料理で有名で、ディナー(毎日)とランチ(平日のみ)に営業しています。
H&H Brazilian Steakhouse - DTLAの写真
4.5
非常に良い(115)
価格:高い
• ブラジリアンステーキハウス • ダウンタウン
本日27回予約が入りました。
The Number #1 Brazilian Steakhouse in Los Angeles!We are a Modern Brazilian Steakhouse.We open the table with Picanha, Prime Steak!We have the Highest Grade quality meat in US, Serving Halal Beef, Lamb and Chicken and A5 Wagyu.We have the most beautiful Restaurant for Private Events with Four Season Rooms.We are focus on Organic everything, Wines, Produce and Meat!H & H Brazilian Steakhouse is own by Brazilian Henrique Huyer , with a mission of bringing to the American market the vanguard of this concept, bringing the best of Brazil today.
Ristorante Per L'Oraの写真
4.7
素晴らしい(240)
価格:普通
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日6回予約が入りました。
As the namesake neighborhood restaurant of our hotel, Per L'Ora thoughtfully expresses LA culture and lifestyle through reimagined flavors of coastal Italy.
Drago Centroの写真
4.7
素晴らしい(3709)
価格:高い
• イタリア料理 • ダウンタウン
本日37回予約が入りました。
シェフCelestino Dragoは、イタリアの文化的多様性を反映したメニューを作り出しました。「現代イタリア料理」の概念は、本当に折衷的なメニューを作成するために再考され、地元料理、新鮮な高品質の食材、何世紀もの間イタリア料理を定義した昔ながらの味を強調しています。豊富な単品メニュー、多くのユニークなアイテムを揃えた日替わりスペシャルを提供しています。DRAGO Centro(ドラーゴ・チェントロ)では、イタリアと世界中の高級ワインを豊富に揃えています。 DRAGO Centroのユニークなインテリアは、遊び心のあるひねりを加えた近代的な建物、インテリア、製品を作成することで国際的に有名なロサンゼルスのデザイナーStanley Feldermanによってデザインされています。
L’APPARTの写真
4.6
素晴らしい(214)
価格:普通
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日3回予約が入りました。
L'APPART by AIR FOOD is above all two passionate visionaries, Marc and Thierry. They have come from two completely different paths.One was a contractor in logistics the other a chef in London and Paris.What they both have in common besides the love of good food is the love of street culture. Years ago they met in Paris during a regular sale of shoes at the Place de la République…From this meeting, the pair launched into a collaboration of sharing their passion for food. They started with pop-up restaurants with the aim of offering gastronomic street food to all, from a range of mixed recipes from different cultures and from gastronomic food to street food. Then, they had a brainwave…. Resulting in to transforming their Pop-ups into a real restaurant in downtown LA. From PARIS to LA come and travel with us.;-)
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ