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Huntington Park / Bell / Maywood​の高級料理店

予算
料理ジャンル
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受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(26)

Katoの写真
4.8
素晴らしい(342)
価格:非常に高い
• アジア料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日10回予約が入りました。
Katoではシーフードや地元の食材を使用して、カリフォルニア、台湾、日本の文化を反映した小皿料理を提供しています。
Maison Kasai at Level 8の写真
4.3
非常に良い(88)
価格:高い
• 鉄板焼 • ダウンタウン
An interactive dining experience from Michelin-starred chef Joshua Gil, Maison Kasai is an elevated teppanyaki restaurant that combines French and Japanese techniques with culinary virtuosity and a touch of performance art. Chefs prepare each course to order on large iron grills, cooking blini to serve with caviar, searing lobster with Normandy butter and vin jaune from France, preparing A5 Wagyu sukiyaki-style, and finishing elegant sauces — all as you watch. Created exclusively for Level 8 by Gil, whose Beverly Hills restaurant Mírame has received widespread critical acclaim, Maison Kasai is a gastronomic experience and theatrical event in one. Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 8 or more guests, please email reservations@level8dtla.com.
Que Barbaro at Level 8の写真
4.5
非常に良い(111)
価格:高い
• 南アメリカ料理 • ダウンタウン
本日5回予約が入りました。
Discover the diversity of South American cuisine through the tradition of live fire cooking, all prepared with a side of dazzling showmanship. Over an open wood flame, Esquire Chef of the Year Ray Garcia and his team cook a regularly changing menu featuring fine cuts of meats, fresh seafood, and creative vegetarian dishes, all kissed with smoke and infused with bold, refined flavors. Relax in the seductive, tropical-hued dining room or on the pool deck for an alfresco meal. And keep your eye on the rotating liquor risers, which perform their own synchronized routine when someone orders a specialty cocktail.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 6 or more, please email restaurants@level8dtla.com.
Shibumiの写真
4.4
非常に良い(190)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ダウンタウン
ロサンゼルスのダウンタウンの中心部で、日本の伝統的な割烹料理を提供しています。
Mother of Pearl at Level 8の写真
4.6
素晴らしい(6)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン
The picturesque al fresco oyster and champagne bar, from Mark and Jonnie Houston, the co-founders of Houston Hospitality, boasts a thoughtfully curated menu helmed by Michelin-starred and Mírate Chef Joshua Gil and is complemented by an enticing array of Champagnes, cocktails, and wines. Located atop Level 8's expansive outdoor terrace, Mother of Pearl invites guests to savor exquisite flavors while soaking in the breathtaking sunsets, creating an unforgettable dining and imbibing affair.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment. Parking validation is available.
USC University Clubの写真
4.8
素晴らしい(106)
価格:普通
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日3回予約が入りました。
The University Club Restaurant is an elegant space to host work meetings or enjoy a gracious setting with friends. Our menu changes seasonally and reflects the best of local produce.Reservations are recommended. Our dress code is Business Casual.For reservations, call (213) 740-2030
71Aboveの写真
4.7
素晴らしい(5976)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日53回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4401)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日14回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angelesの写真
4.4
非常に良い(773)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日70回予約が入りました。
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Le Petit Parisの写真
4.3
非常に良い(2929)
価格:普通
• フランス料理 • ダウンタウン
本日21回予約が入りました。
Le Petit Parisは自らを「文字通りレストランで生まれた」と語る才気あるオーナー、ファニーとデービッド・ロランによるレストランです。このレストランは日常生活の自然な一部として、祖父から父へ、そして二人へと受け継がれてきました。 二人の最初のレストランであるパリのブラッスリーLe Petit Parisは、国際映画祭の街カンヌの中心部に15年前にオープンしました。 カンヌに訪れる各国からのお客様に思い出深い経験を提供するため、 ビーチでリラックスしながらカクテルを飲んだり、グルメ料理を楽しめるビーチ沿いのレストランを始めたのです。 デービッドとファニーは真の「機転の良さ」を提供するため、常に良き協力者を得る努力を続けてきました。勤勉さと熱心さから二人は世界中で知られるようになりました。

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  • Myles
    オレンジ カウンティ •3​件の口コミ
    5.0
    2日前にご来店
    The experience for this place was quite amazing. The ambience of restaurant was very elegant upon arrival and the service was great. The food was fantastic and the drinks were excellent. This place is definitely for a special occasion or if you want to impress someone on your first date.
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    Que Barbaro at Level 8価格:高い• 南アメリカ料理• ダウンタウン
    4.5
  • Marley
    マイアミ •1​件の口コミ
    5.0
    2025年1月21日にご来店
    We had one of the best meals of our lives at Kato last night. Their Lunar New Year collaboration with Kasama was so incredibly delicious (every bite was packed with flavor and perfectly balanced).
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    Kato価格:非常に高い• アジア料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン
    4.8
  • Damian
    ロサンゼルス •1​件の口コミ
    4.0
    2025年1月18日にご来店
    Great place to eat. Food was amazing. Bartender made a killer old fashion. We did come here before the laker game and had a hard out but would go back!
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    Maison Kasai at Level 8価格:高い• 鉄板焼• ダウンタウン
    4.3
  • emily
    ロサンゼルス •10​件の口コミ
    5.0
    2024年11月17日にご来店
    I took my mom here for her birthday who is half Japanese and she had a wonderful time! We all really enjoyed experiencing flavors that were unique and fun to share with each other. We all ordered the omakase and ordered the almonds and chinmi separately. Maybe the only ding in the experience was the servers mispronounced omakase, which was weird considering it's a high-end Japanese restaurant. They don't put the emphasis on "ma", rather they make it sound like kamikaze which is off-putting at the ordering stage. I loved the Grilled California Holstein Beef Strip the most. It was so simple to look at, but the flavor of the beef with the salt crystals was divine. Loved the fresh seaweed shot with grapes! This made all of us say Wow! The omakase came with a mackerel sushi roll which wasn't on the menu, but it was a flavor bomb. The steamed rice was beautiful with the pork jowl. I could eat that rice on its own though! The miso soup was super tasty! I would skip the shiitake tempura but it's part of the omakase. Too oily, don't eat the whole thing. The new katsu with wagyu beef is a huge amount of food. My mom ate 1/4 of it and had to take the rest home, but my boyfriend ate the whole thing! The cocktails were fantastic, along with the sake pairings throughout our meal. The bartender was stellar. Loved the Yuzu Reviver (vodka) and the Old Fashioned. We left feeling full and satisfied, but not stuffed. It was all delicious! Expect a 2 1/2 hour delectable experience! Enjoy!
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    Shibumi価格:非常に高い• 日本料理• ダウンタウン
    4.4
  • alexa
    ロサンゼルス •1​件の口コミ
    5.0
    2024年11月17日にご来店
    Food and ambiance were great, our server was the only one on the floor and did an outstanding job multitasking. Walter the manager was awesome too.
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    Mother of Pearl at Level 8価格:普通• シーフード・海鮮料理• ダウンタウン
    4.6
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