Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ロサンゼルス

Koreatown​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(118)

Le Comptoirの写真
4.9
素晴らしい(196)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン
本日1回予約が入りました。
Michelin-starred chef Gary Menes shares his unique culinary philosophy at Le Comptoir, featuring an 6-course vegetable-inspired tasting menu showcasing seasonal ingredients sourced from our very own organic kitchen garden and local farmer friends. Enjoy an intimate, sensory dining experience at our 10-seat counter and see each dish unfold up-close before your eyes.
NIKU Xの写真
4.4
非常に良い(266)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン
本日39回予約が入りました。
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99/$109 and Full-Service $139/$149 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more. The Self-Service Menu is available at $99 Monday-Thursday and $109 Friday-Sunday. The Full-Service Menu is available at $139 Monday-Thursday and $149 Friday-Sunday.
Antico Nuovoの写真
4.7
素晴らしい(872)
価格:高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日33回予約が入りました。
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Republiqueの写真
4.7
素晴らしい(5265)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ハリウッド
本日31回予約が入りました。
市内中心部に位置するRépubliqueは、二人のシェフ、Walter ManzkeとMargarita Manzkeがオーナーです。ロサンゼルス中心部のクラシックな建物を利用しています。これは1929年にチャーリー・チャップリンにより住居として建設され、後に印象的なレストランLa Brea Bakery and Campanileに改装されました。このような背景のあるRépubliqueは、歴史と気高さを持つ美食レストランです。館内にはカジュアルバー、正面にはビストロがあります。シェフが毎日創作するフランス風のメニューを提供する、さらにフォーマルなダイニングエリアは裏側に位置しています。
Providenceの写真
4.9
素晴らしい(4392)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ハリウッド
本日16回予約が入りました。
ミシュラン2つ星、2013年&2014年ベストレストラン(LAタイムズ紙)、2010年シェフオブザイヤー(Angeleno Magazine)、2014、2012、2011、2010年ベストシェフにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストニューレストラン(Esquire Magazine)、ベストニューレストランにノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシェフ「パシフィック」にノミネート(ジェームズ・ビアード財団)、ベストシーフードレストラン(Los Angeles Magazine)、全米トップ40レストラン(Gayot.com)、全米トップ50レストラン(Gourmet Magazine)などの評価を受けています。持ち込み料:ボトル1本につき50.00ドル(USD)、各テーブル3本まで(9名以上のグループの場合は持ち込み不可)。 *月曜の夜は持ち込み料がかかりません(9名未満のグループ限定、各テーブル3本まで、休日や特別イベントを除く)。
Osteria Mozzaの写真
4.7
素晴らしい(7392)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • ハリウッド
本日52回予約が入りました。
ナンシー・シルバートン、マリオ・バターリ、ジョー・バスティアニッチが共同で設立したOsteria Mozzaは、近くにある姉妹店Pizzeria Mozzaを格上げしたミシュラン星レストランです。ナンシーのモッツァレラバーが目をひくOsteriaでは、肩ひじの張らない洗練された雰囲気の中で、モッツァレラやその他の新鮮なチーズを使用したナンシーの特製料理や、バターリが腕をふるうイタリア全土の郷土料理を楽しめます。イタリア限定のワインリストには、ピエモンテ、フリウリ、トスカーナを中心に、イタリア有数の生産者から仕入れたワインを取り揃えています。
Meteoraの写真
4.7
素晴らしい(1099)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • ハリウッド
本日23回予約が入りました。
Meteora's gastronomy is a 1-star Michelin contemporary and creative showcase of exceptional California ingredients. Chef Jordan Kahn (Vespertine, Destroyer) and the team work exclusively with aligned farmers, foragers, fishermen, and ranchers to bring guests the ultimate dining experience. Fire cooking, innovation, and seasonality blend for an elegant tasting menu or indulgent small plates in the bar. The holistic approach extends to every facet of the restaurant including beverage, hospitality, and design.Groups of 6-12 are welcome to book one of our private dining areas for a food and beverage minimum. See individual experiences for applicable pricing for our selenite Chef's Table and Private Dining Room. Service fees and taxes not included.
71Aboveの写真
4.6
素晴らしい(5888)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン
本日52回予約が入りました。
地上約290mの71Aboveは、ミシシッピ州西部で最も高い所に位置するレストランです。Vartan Abgaryanがシェフを務める71Aboveでは、マリブからラグーナヒルズにかけての海の美しい景色、ロサンゼルス盆地と周辺山岳地帯の絶景を眺めながら、気品あるモダンなアメリカ料理が楽しめます。ドレスコードはスマートカジュアル(例外は認められません)で、ショーツ、サンダル、Tシャツ、野球帽の着用は禁じられています。
Gwenの写真
4.6
素晴らしい(1488)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ハリウッド
本日27回予約が入りました。
Gwen Butcher Shop & Restaurant is the second restaurant from fine dining chef Curtis Stone (of Maude) and the first he’s opened with his brother Luke Stone. Gwen is both a European-style, chef-driven butcher shop and a restaurant that is redefining dining in LA, with a menu that calls on fire-based cooking techniques. Whether you’re picking up house-made charcuterie, prime and rare breed meats from the retail store, enjoying a feast in the dining room or relaxing with a bite and cocktail at the bar, Gwen delivers the highest standards of quality, taste and service.On Wednesdays-Sundays, we offer Chef's Carte Blanche 5-course tasting menu for $130 per person (limited quantities available). The whole party must enjoy the tasting menu and wine pairings are available for $75 per person. If you have any questions, please feel free to call the restaurant at 323-946-7500.
Pizzeria Mozzaの写真
4.7
素晴らしい(6810)
価格:高い
• ピッツェリア • ハリウッド
本日34回予約が入りました。
Pizzeria Mozzaは賑やかな都会のレストランで、色とりどりのおいしい料理を提供しています。年中無休で正午から深夜まで営業しているPizzeria Mozzaは、ビジネスランチや夜遅い食事にぴったりです。ボリュームのある前菜、サラミ、ピザをお楽しみください。50ドル(USD)以下のイタリア産ワインを50種揃えた印象的なワインバーも併設しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ