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Gautier​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(981)

Nan Thai Fine Dining - Midtownの写真
4.7
素晴らしい(4350)
価格:非常に高い
• タイ料理 • ミッドタウン
本日35回予約が入りました。
名門フォーダイアモンドアワードを9年連続で受賞したNan Thai Fine Dining(ナンタイ・ファインダイニング)は、最高級のタイ料理を提供しています。壮大なスタイルとサービスは40年代と50年代を彷彿とさせる空間です。レストランの全要素が活気と料理の芳醇な香りをダイニングルームにもたらします。
GW Finsの写真
4.9
素晴らしい(20204)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • フレンチ ・ クォーター
本日123回予約が入りました。
Experience the cuisine that has created Raving Fans of local diners & national & local food critics alike. Executive Chef Mike Nelson ensures the highest quality seafood by flying in products from around the globe & featuring only the best from local waters - both at their seasonal peak. This commitment to freshness & quality are some of the many reasons GW Fins prints its menu daily. We look forward to serving you soon so we may learn what you think.We hope our dress policy is comfortable for all. Coats & ties are not required. Slacks, dress jeans, & dress shorts are great. We require that gentlemen wear a collared shirt. T-shirts, cut off shorts, & athletic wear, including baseball caps, are not permitted. We ask gentlemen to remove their hats in the Dining Room.
Antoine'sの写真
4.6
素晴らしい(11440)
価格:高い
• クレオール料理 • フレンチ ・ クォーター
本日132回予約が入りました。
1840年創業の国内最古の家族経営のレストランで、伝統的なフレンチ・クレオール料理を提供しています。唯一無二のフレンチ・クレオールのダイニング体験をお楽しみください! Antoine'sレストランが標準を設定したおかげで、ニューオーリンズは世界で最も偉大なダイニング目的地のひとつとなりました。Antoine Alciatoreは、初めてエビのクレオール、ザリガニのカルディナーレ、エビのレムラードのようなニューオーリンズ料理を提供しました。 彼の子孫は現在5世代目で引き継いでいます。彼の息子ジュールはオイスタービエンビル、フォッシュ、ロックフェラーなどのユニークな料理を作りました。ロックフェラーのカキのことです。ここで発明されここにしかないオリジナルレシピ(今なお家族の秘密のレシピ)があります。生きた歴史となったAntoine'sレストランでおいしい料理を体験してください。
Brennan'sの写真
4.7
素晴らしい(11969)
価格:高い
• クレオール料理 • フレンチ ・ クォーター
本日185回予約が入りました。
伝統を守り続ける Brennan'sは1946年にオープンし、最近は新しい共同所有者テリー・ホワイトとラルフ・ブレナンによって努力や出費を惜しまない大規模な改装が行われました。8つの魅力的なダイニングルームはそれぞれ、ニューオーリンズの建築と雰囲気が染み込んでいて、朝食が豪華なディナーかと思われるほどの華やかな食事を演出しています。 有名シェフのスレイド・ラッシングによるメニューは、クレオールの伝統に根ざしつつ、現代のニューオーリンズの影響を強く反映しています。クラシックとモダンの技術を融合することで革新的なアプローチが生まれ、地元の季節の料理が強調されています。 Brennan'sの旧世界的な優雅さ、奇抜な内装、贅沢なサービスによって、レストランでの食事がユニークで洗練された最も記憶に残るものになるでしょう。来店を心からお待ちしています!
Tien - Traditional Asian Diningの写真
4.6
素晴らしい(1136)
価格:普通
• アジア料理 • ビロクシ
本日7回予約が入りました。
Tienには1つだけルールがあります。それはシェフの創作料理を楽しんでいただくことです。アジア人のシェフで構成された多様なチームが、アジア各地の新鮮な食材を使って、最高水準の料理を提供することをお約束します。料理はアジア文化の慣習に従って、友人と分け合って食べることをお勧めします。スタッフが素晴らしい食事となるよう最善を尽くします。Tienをお選びいただきありがとうございます。どうぞお楽しみください!
Domenicaの写真
4.5
非常に良い(7516)
価格:普通
• イタリア料理 • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日102回予約が入りました。
Domenicaは雰囲気の良いモダンなイタリアンレストランです。中東とアメリカ南部の影響を受けたイタリアの郷土料理を提供しています。イスラエル人の血を引くシェフAlon Shayaは、イタリア北部の小さな町に住んで料理の腕を磨きました。彼はこの経験と、地元の食材に対する愛情を大切にして料理を作っています。
Vestigeの写真
4.9
素晴らしい(602)
価格:非常に高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ビロクシ
本日3回予約が入りました。
Tasting menu from a multi James Beard nominated restaurant; Our menu format is market driven "chef's choice" multi course tasting. Located in the heart of historic downtown Ocean Springs, Mississippi, our establishment is a cozy historic house converted into a small restaurant. Our capacity allows us to serve a maximum group size of 4 at this time.Join us in our culinary adventure; Owner chefs Alex (the husband from Mississippi Gulf Coast) and Kumi (the wife from Japan) create menus inspired by the seasons, preservation efforts, and whatever sounds tasty each day for our valued guests. We are a proud supporter of small scale local / regenerative farmers and sustainable seafood industry.So please, let us cook for you. It is what we do best!Note: please allocate minimum of two hours for dining. Menu modification due to food allergy may be accommodated with notice in advance (at least 48 hours) when possible, but not guaranteed. We are a small kitchen with shared equipments.
Copper Vineの写真
4.8
素晴らしい(2403)
価格:普通
• ワインバー • セントラル・ビジネス・ディストリクト
本日67回予約が入りました。
Copper Vine is a wine gastropub nestled in downtown New Orleans surrounded by lush greenery. With 30 wines on tap and a menu featuring Southern Regional cuisine, our lunch, brunch, and dinner menus are perfect for sharing and pairing with our extensive wine list or curated cocktail list.
Justineの写真
4.5
非常に良い(2744)
価格:高い
• フランス料理 • フレンチ ・ クォーター
本日33回予約が入りました。
Justine is a brasserie in New Orleans’ historic French Quarter. Opened in 2019 by husband-wife team Justin & Mia Devillier of La Petite Grocery, Justine combines the sophistication of Parisian brasseries with the playfulness of the South’s most lively district. Featuring dishes like Mussels, Escargot & Steak Frites, the menu honors the technique and simplicity of French classics, while evoking the senses with exciting, grand presentation. Other seafood and steak favorites include Shrimp & Grits, Pan Roasted Red Snapper, Shrimp Remoulade, NY Strip & Hanger Steak. True to the heart of French brasserie culture, the bustling, multi-roomed restaurant offers a versatile space to be enjoyed by all, whether it’s for a weekday lunch, afternoon glass of wine or celebratory dinner. The café side opens to the Chartres Street sidewalk, emulating a quintessential Parisian-street experience with daytime fare. The kitchen is led by James Beard Award Winning Chef & Owner Justin Devillier.
White Pillarsの写真
4.7
素晴らしい(1944)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • ビロクシ
本日6回予約が入りました。
Farm to table restaurant located on the beautiful Mississippi Gulf Coast, just steps away from the beach and the Mississippi Sound. Located in a gorgeous restored and updated beach front home built in 1905. We use locally sourced farm fresh ingredients to serve a menu that changes daily with availability of fresh ingredients as well as with the changing seasons. We offer craft cocktails, local beers, an extensive list of fine spirits and wines paired with a dining experience that is second to none.Austin Sumrall is the Chef and owner along with his wife, Tresse. He was classically trained at the Culinary Institute of America. White Pillars has been recognized and awarded in many state and national publications since its opening in 2017. Austin was crowned " King of American Seafood" in 2021 and nominated by the James Beard Foundation as a semi-finalist for "Best Chef South" in 2020. His specialty is keeping his menu fresh and ever changing with local ingredients and a worldly flare.
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