Elmontの高級料理店
予算
- ~4,999円
- 5,000〜9,999円
- 10,000円~
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
バリアフリー
現在地周辺のご予約可能な店舗(29)
本 日23回予約が入りました。
Uncle Bacala’s specializes in Italian-style seafood and other inventive dishes in its warm and cozy New Hyde Park eatery. For a tantalizing start to your meal, enjoy the mozzarella in carrozza cheese-stuffed fried country bread and the mashed potato and mozzarella croquettes, both served with marinara sauce. Some of Uncle Bacala’s house entrées include the breaded salmone in agrodolce served over eggplant in a honey garlic sauce, the beef filetto di manzo with mushrooms, roasted potatoes and spinach in gorgonzola-cognac sauce and the apricot-glazed grilled pork chop. Pasta dishes are also popular with diners at Uncle Bacala’s, with options including the baked penne gratin with pancetta and cheese in a creamy sauce and the zucchini linguini fra diavolo, all of which can be made gluten free.
Round out your amazing meal with a homemade dessert, such as the fruit and caramel topped Belgian waffle Waffellini.
本日15回予約が入りました。
Red Salt Room mixes signatures of renowned chef David Burke like the clothesline bacon and his patented use of Himalayan salt to dry age steaks, with Executive Chef Anup Patwal's intricate seasonal New American menu. Awarded the American Academy of Hospitality Science's "Five Star" Diamond award, Red Salt Room will transport guests to the kind of luxury and elegance they have come to expect from The Garden City Hotel.Dinner: - Wednesday & Thursday 5pm to 9pm - Friday & Saturday 5pm to 9:30pmBrunch: - Sunday: Seatings 11am and 1:30pmDress Code: tastefully casual. No hats, sweatpants, tank tops, crop tops, flip-flips, open toe shoes on gentlemen, or pool/gym attire. Hoodies are allowed, but hoods must be worn down. For parties of 8 or more, a $50 deposit per guest is required, and will be redeemed on the date of the reservation.
本日43回予約が入りました。
Experiences offered during our normal hours of operation are always in addition to standard reservations and can be accessed by selecting your desired dining time.Created by Tom Colicchio and located in Garden City, Long Island. Small Batch offers rustic - yet approachable - casual American dining and warm, inviting hospitality. Enjoy our all-day menu (served 7 days/week starting at 12pm), for weekend brunch (Sat & Sun 1130am-3pm), or Happy Hour Mon-Fri (from 5pm-7pm). Our new Early Batch dinner menu offers three courses for $42/person and is available during our earliest dinner reservations (4:00pm - 5:30pm) every Mon-Fri.Takeout is available through our website https://www.smallbatchrestaurant.com & local delivery is powered by Caviar.
本日34回予約が入りました。
Exciting new restaurant in the heart of Garden City with an emphasis on prime aged steaks, top quality seafood, raw bar, creative sushi & friendly, professional service.
本日35回予約が入りました。
Frank's Steaksは1988年創業のステーキハウスです。過去20年間にわたってザガットによる評価を受けたレストランで、強力で熱心な顧客基盤を抱えています。ザガット・サーベイにより、「この世で最高のスカートステーキ」、「バターのようなフィレミニョン」、「素晴らしい牛肉」との評価を受けています。Frank's Steaksはカジュアルでありながら高級なレストランで、市場で入手できる最上&最高品質の食品を提供するという定評があります。一見したところ価格は高く感じられるかもしれませんが、ライバルと比較すると、極めてお得な品を提供しているのです。プライム熟成肉は、全国のどのステーキハウスにも負けません。約453g(16オンス)から始まる多くの特製料理を提供しています。マリネしたスカートステーキにはキャラメリゼしたオニオンソテーを添えています。737g(26オンス)の骨付きカウボーイ・ガーリック・リブアイステーキはお客様に人気で、2名向けの1219g(43オンス)のポーターハウス・ステーキは素晴らしくおいしいです!しかし、Frank's Steaksはただステーキを提供するだけではありません。どなたにも気に入っていただける様々なメニューを提供しています。数々のサラダやシーフード、チキン、チョップを用意しています。