Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. ポートランド・オレゴン

Forest Park​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(31)

Jankenの写真
4.8
素晴らしい(997)
価格:非常に高い
• 創作和食 • パール地区
本日41回予約が入りました。
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
RingSide Steakhouse - Uptownの写真
4.9
素晴らしい(7369)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ノースウェスト・ポートランド
本日98回予約が入りました。
60年以上もの間、町で最高のステーキ、非の打ち所のないサービスと比類なきワインリストを提供し続けています。ハッピーアワーを深夜まで楽しめます。 65年以上同じ家族により経営されているRingSide Steakhouse Downtownは、世界中のステーキハウスの伝説です。 RingSideの家族秘伝のレシピを用いた世界的に有名なオニオンリングからスタートして、敷地内で乾燥熟成されているUSDAのプライム&サーティファイド・アンガス・ビーフのノースウエスト・ナチュラルステーキを是非お楽しみください。 700銘柄以上のワインを取り揃えたRingSide Steakhouseは、ワインスペクテイター誌による2001年ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンスを受賞しています。 RingSideは、アメリカズ・トップ10ステーキハウス・ホール・オブ・フェイム、グレート・ステーキハウス・オブ・ノースアメリカ、ワインスペクテイターズ・ベスト・オブ・アワード・オブ・エクセレンス、DiRoNAアワードなどの受賞歴のあるステーキハウスの最優良店です。
Ardenの写真
4.8
素晴らしい(989)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ノースウェスト・ポートランド
本日13回予約が入りました。
Arden is an idyllic retreat tucked into Portland's Pearl District. Arden delivers seasonal Pacific Northwest cuisine and an award-winning wine program featuring over 250 bottles, many with bottle age. Guests have the option to dine a la carte or enjoy the chef's prix fixe menu ($70): a shared experience that features 4 courses of seasonal cuisine. Coursed wine pairings are also available ($45). Arden is named in homage to Shakespeare's famous forest - a place to escape the hustle and bustle of the city and appreciate nature's bounty and beauty. The restaurant invites you to take an exiting culinary adventure through the Pacific Northwest, and explore the incredible range of ingredients that the region has to offer.
Higgins Restaurant & Barの写真
4.8
素晴らしい(3101)
価格:高い
• オーガニック料理 • SWポートランド
本日27回予約が入りました。
Higginsは、世界で最も豊かで生産性が高く多様な農業地域のひとつに位置しています。
Repúblicaの写真
4.9
素晴らしい(880)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • パール地区
本日15回予約が入りました。
James Beard-nominated, Chef's Prix Fixe Tasting Experience by Executive Chef Jose Camarena, recontextualizes Mexican cuisine and culture through Storytelling. We exclusively offer a prix fixe tasting menu experience, with 7-Course and a 10-Course options. Both experiences are meant to honor the complex history that created each dish, as well as leave a lasting impact on all those who taste this beautiful food and listen to our stories. República is a tasting menu-only restaurant. We offer a 7-course menu at $128 or a 10-course menu at $150 per person. We kindly require all guests to disclose all dietary restrictions and allergies prior to their reservation. We are unable to accommodate allergies to nightshades, chile, allium, rice . Additionally we are not a gluten free kitchen and are unable to provide nut and seed free diners. Please note our menu offerings change daily.What you see below, is NOT our current menu.
Shalom Y'allの写真
4.9
素晴らしい(107)
価格:高い
• 地中海料理 • SEポートランド
本日44回予約が入りました。
Shalom Y'all is an exploration and celebration of the Levant. We combines flavors and dishes from the Eastern Mediterranean, North Africa, and the Middle East with the produce and proteins of the Pacific Northwest to produce a phenomenal menu. Some standout items include the grilled lamb chops in Greek vinaigrette, the Baharat spiced chicken kebab served over mejadara, and our silky hummus served with fresh baked pita.Shalom Y'all is located in the heart of Eastside Portland, Oregon and boasts a charming, industrial atmosphere featuring exposed cement walls flanked by warm wooden accents. You'll experience innovative yet approachable cuisine, an inspired menu of cocktails and beverages, all in a lively atmosphere.We are currently reserving seating in our Dining Room, our Bar (21+), and our Chef's Counter.
De Nocheの写真
4.7
素晴らしい(163)
価格:非常に高い
• メキシコ料理 • パール地区
本日13回予約が入りました。
Brought to you by the team at República comes our newest concept, De Noche, in the heart of the Pearl. Serving traditional Mexican cuisine using modern techniques and seasonal ingredients, Executive Chef Dani Morales and her team are creating Mexican dishes like you've never tasted before. Enjoy our Entire Menu for Two, or order a la carte in our intimate dining room.We welcome reservations as well as walk-ins, Wednesday - Sunday.
Chart House Restaurant - Portlandの写真
4.7
素晴らしい(6572)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン
本日73回予約が入りました。
歴史的なターウィリガー・ブルバード沿いに位置し、ウィラメット川を見下ろすChart Houseからは、輝く街の明かり、川、フード山、セントヘレンズ山の壮大な景色を眺めることができます。Chart Houseは全米29ヵ所の歴史的なスポットや、ウォーターフロント、見晴らしのよい場所に位置しており、素晴らしい景色や優れたサービスを楽しめます。名物の魚料理、シーフード料理、ジューシーなステーキなど、有名なシェフが、エキゾチックなテイストを取り入れたメニューを用意しています。名物のマカダミアナッツの衣のついたマヒマヒや、味噌漬けの鮭、じっくりとローストしたプライムリブなどのメインディッシュを楽しめます。日替わりの新鮮な魚各種、種類豊富な高級ワイン、有名なホットチョコレート・ラバケーキなども用意しています。特別かつ手頃な料金のランチメニュー(月曜〜金曜)、サンデーブランチも提供しています。
Can Fontの写真
4.5
非常に良い(1125)
価格:普通
• スペイン料理 • ノースウェスト・ポートランド
本日12回予約が入りました。
Can Font pioneers an accessible fine dining concept that offers Spanish cuisine with a PNW twist. Each dish is developed with Spanish roots in mind and is elevated by showcasing high-quality, Pacific Northwest produce and protein.Our promise is to deliver an exceptional experience. We value honest feedback and go above and beyond to make your time with us perfect.Guests often call us their second home and that feeling of comfort is exactly what we strive to achieve.
Don's Favorite Foodsの写真
4.9
素晴らしい(89)
価格:非常に高い
• イタリア料理(コンテンポラリー) • ビーバートン
本日2回予約が入りました。
Don’s Favorite Foods is a prix-fixe restaurant created by husband and wife team Chef Don Salamone and Kate Laurents in partnership with Sommelier Adam Galbraith. We also offer cocktails courtesy of Jeffrey Morgenthaler and Benjamin "Banjo" Amberg.Our Italian and French-influenced menu changes monthly and highlights dishes Don grew up with as well as those he mastered though his experiences working at Michelin-starred restaurants all over the country.From Don: At Don’s, you may find gnocchi like my Ma used to make or Italian sausage modeled after my Godfather’s, Oreste “Ernie” Capone. You might also find scallops still in their shells, Oregon pork in the style of Braciole, and popovers I learned to make from my mother-in-law, Terry, because the Laurents family makes those every Christmas morning... beef tartare, sea urchin, caviar, etc too. These things are all my favorites.We hope you’ll find some of your new (or old) favorites here too.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ