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Encanto​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(43)

Cowboy Starの写真
4.9
素晴らしい(4777)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日55回予約が入りました。
サンディエゴのイースト・ビレッジ,地区に新たに加わったCowboy Starは、細部へのこだわりと高レベルのサービスで他のレストランと一線を画しています。Cowboy Starは顧客最優先主義で、顧客の満足度がレストランコンセプトの礎となっています。 先祖伝来のアメリカの地元料理を、真のおもてなしで提供しています。レストランでは料理に地元産の自然なオーガニック食材を使用することにより、地元や地域の農家、漁民、生産者を支援しています。より持続可能な食品への意識を高めることを目指すとともに、地産地消の地域の連帯意識を復活させることに一役買っています。 Cowboy Starのメニューには、Niman Ranchを含む全国有数のCertified Humane認定の自然な環境で飼育されたアンガス牛を使用しています。
ARTIFACT at Mingeiの写真
4.8
素晴らしい(866)
価格:高い
• 各国料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日14回予約が入りました。
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
Nobu San Diegoの写真
4.6
素晴らしい(3754)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日79回予約が入りました。
受賞歴のある「新しいスタイル」の和食として世界的に有名なNobuは、世界中の知識豊富なダイナーに料理の冒険を提供し続けています。サンディエゴ店は、鱈の西京焼きやハマチの刺身ハラペーニョ添えなどシェフ松久信幸の伝説的な料理を楽しめるもう一つのキャンバスです。 長年にわたりファッショナブルな中心部にあるHard Rock Hotelに位置するレストランで、マイアミとニューヨークのNobuで腕を磨いてきたエグゼクティブシェフのデビッド・ミードによるユニークな料理を特徴としています。Nobu San Diegoは、料理、非の打ち所がないサービス、上品かつ活気のある雰囲気を満遍なく提供しています。
Water Grill - San Diegoの写真
4.7
素晴らしい(3611)
価格:高い
• シーフード・海鮮料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日58回予約が入りました。
30年以上にわたり魚好きの人々を満足させてきたWater Grillは、ロサンゼルスのダウンタウンでの創業以来、King's Seafood Companyのフラッグシップレストランとして世界クラスのシーフードを提供し続けています。Water Grillは国際的に認められているザガットガイドによって「南カリフォルニアで最高のシーフード」と絶賛され、優れた品質と新鮮な魚介類を使用した素晴らしい料理を用意しています。
Huntressの写真
4.5
非常に良い(816)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日44回予約が入りました。
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Lou & Mickey'sの写真
4.7
素晴らしい(4153)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日62回予約が入りました。
サンディエゴ・コンベンションセンターの通りの向かい、ペトコパークから2ブロックの場所にあるガスランプの人気ステーキハウスです。有名なステーキ、各種シーフード、エキゾチックなドリンクをお楽しみいただけます。
Provisional Restaurant at Pendry San Diegoの写真
4.7
素晴らしい(976)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日40回予約が入りました。
Provisional Kitchen, Café & Mercantile, open for daily for brunch and select evenings for dinner. Provisional is a sprawling, sunlit communal dining space featuring a Vittoria Coffee espresso bar, bistro tables, and a retail space set within a greenhouse, where guests can shop a curated collection of homeware, ceramics, apothecary items, pantry staples, and jewelry.Provisional serves some of the best cuisine in the city, featuring favorites such as housemade pasta, woodfire-oven baked pizza and Italian-inspired entrées; our lively brunch features bottomless mimosas and seasonal creations.
Cori Pastificio Trattoriaの写真
4.7
素晴らしい(627)
価格:普通
• イタリア料理 • ノース・パーク
本日27回予約が入りました。
Acclaimed Sicilian Chef Accursio Lota serves up authentic cuisine in a cozy 60's-style Italian trattoria. Voted San Diego's Best Chef five years in a row, and Barilla’s World Pasta Champion, at Cori Trattoria Chef Lota serves up beautifully bold dishes like Agnolotti with Spring Peas and Beef Bone Marrow, and an unbelievably rich Vegan Parmigiana di Melanzane. The menu melds the flavors of Sicily and Italy with the best of fresh, locally-sourced Southern California ingredients, and is matched by a curated wine list and cocktail program that include indigenous, bio-dynamic varietals from all Italy. The current Spring menu features dishes like Agnolotti with Spring Peas, fava bean, and beef bone marrow, and Cacio e Pepe with sustainably-sourced Petrovich caviar.Enjoy full-service table seating, grab a place at the marble-topped bar, from which you can watch all the action of your meal being prepared in the open kitchen or just order your meal to enjoy at home with your family.
STK- San Diegoの写真
4.3
非常に良い(3360)
価格:高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日53回予約が入りました。
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Wormwoodの写真
4.7
素晴らしい(814)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ノース・パーク
本日27回予約が入りました。
Wormwood invites you to explore a bygone era when poets, writers, and painters found inspiration in the Green Fairy. Discover fine Absinthes as we share stories of its golden age and guide your palate on a unique journey.Our restaurant blends French elegance with bohemian charm, creating a cozy haven for food lovers. Each dish, from wagyu tartare to fresh oysters, celebrates local flavors and craftsmanship. Experience curated tastes of our coastal region with passion and finesse.We offer French wines and unique cocktails with a twist on classics. Every meal and drink promises adventure and cherished memories. Discover the fusion of past and present where dining is an unparalleled experience.Enjoy our three dining areas: a cozy indoor space with an open kitchen, an enchanting patio for serene outdoor dining, and the Secret Garden, a speakeasy bar with a unique cocktail menu and Green Hour. We also host private events, from dinners to weddings, ensuring every occasion is memorable.

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    タコのグリル、オイスター一人半ダース、ホタテのバターソテー、野菜付け合せ、白ワイン2人で1本頼んで、食後はコーヒーとフランジェリコでチップ入れて一人150ドル超えました。 料理は美味しく、タコは最近食べた中の1番でした。オイスターはhalf dozenサンプラーで頼んで満足しました。ホタテはなぜかレアとウェルダンが2個ずつでしたが火の通りも両方楽しめました。おすすめのワインも美味しかった。パンは塩味が効いていてとても美味しくお代わりしました。 米国の物価高もあり高目ですが満足して店を出ました。 欠点はアメリカ人が多く騒がしいことでしょうか。
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  • HKfromTokyo
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    2022年11月15日にご来店
    サービス良し、味良し、雰囲気良しでした!ダウンタウンに近いので、交通の便も良かったです。誕生日サプライズも出来るそうです。
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  • Mameko
    ワシントン DC エリア •4​件の口コミ
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    2019年5月6日にご来店
    上手にアメリカナイズされた日本料理と思いました。素晴らしいアレンジですが醤油や塩だけのシンプルな味わいとはにがうようです。 静かに話をしたい向きには難しいかと思いました。
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    Nobu San Diego価格:非常に高い• 日本料理• ダウンタウン/ガスランプ
    4.6
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