Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Kensington​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(46)

Cowboy Starの写真
4.9
素晴らしい(4756)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日49回予約が入りました。
サンディエゴのイースト・ビレッジ,地区に新たに加わったCowboy Starは、細部へのこだわりと高レベルのサービスで他のレストランと一線を画しています。Cowboy Starは顧客最優先主義で、顧客の満足度がレストランコンセプトの礎となっています。 先祖伝来のアメリカの地元料理を、真のおもてなしで提供しています。レストランでは料理に地元産の自然なオーガニック食材を使用することにより、地元や地域の農家、漁民、生産者を支援しています。より持続可能な食品への意識を高めることを目指すとともに、地産地消の地域の連帯意識を復活させることに一役買っています。 Cowboy Starのメニューには、Niman Ranchを含む全国有数のCertified Humane認定の自然な環境で飼育されたアンガス牛を使用しています。
ARTIFACT at Mingeiの写真
4.8
素晴らしい(861)
価格:高い
• 各国料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日18回予約が入りました。
ARTIFACT is a full-service restaurant featuring craft cooking inspired by ancient methods, spices and botanicals located inside the beautiful Mingei Museum at Balboa Park . Offering indoor, outdoor courtyard, and bar seating for lunch Tuesday-Saturday.Crafted by Tim Kolanko, Executive Chef, Urban Kitchen Group, and Tony Coito, ARTIFACT’s Chef de Cuisine, will be a nod to Mingei’s changing international exhibitions in an environment filled with functional, innovative art and design by Jennifer Luce, Founder and Principal of LUCE et studio, who led the design and renovation project. ARTIFACT and CRAFT CAFE at Mingei-the latest additions to restaurateur Tracy Borkum and Executive Chef Tim Kolanko’s CUCINA family of restaurants. An Urban Kitchen Group Concept. CUCINA urbana, enoteca, sorella, UKG Catering, Urban Kitchen at The Ready Shell at Jacobs ParkFollow the journey on social media @Dine.Mingei
Mister A'sの写真
4.8
素晴らしい(8679)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ガスランプ
本日61回予約が入りました。
サンディエゴのダウンタウンからわずか数分で、最上階までエレベーターでアクセスすると信じられないような光景がそこにあります。巨大なジェット旅客機は、目の高さで飛んでゆき、美しい街並み、サンディエゴ湾、海も街全体も見渡すことができます。
Wormwoodの写真
4.8
素晴らしい(806)
価格:非常に高い
• フランス料理 • ノース・パーク
本日38回予約が入りました。
Wormwood invites you to explore a bygone era when poets, writers, and painters found inspiration in the Green Fairy. Discover fine Absinthes as we share stories of its golden age and guide your palate on a unique journey.Our restaurant blends French elegance with bohemian charm, creating a cozy haven for food lovers. Each dish, from wagyu tartare to fresh oysters, celebrates local flavors and craftsmanship. Experience curated tastes of our coastal region with passion and finesse.We offer French wines and unique cocktails with a twist on classics. Every meal and drink promises adventure and cherished memories. Discover the fusion of past and present where dining is an unparalleled experience.Enjoy our three dining areas: a cozy indoor space with an open kitchen, an enchanting patio for serene outdoor dining, and the Secret Garden, a speakeasy bar with a unique cocktail menu and Green Hour. We also host private events, from dinners to weddings, ensuring every occasion is memorable.
Kettner Exchangeの写真
4.7
素晴らしい(1362)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • リトル ・ イタリー
本日42回予約が入りました。
Kettner Exchangeにはリトルイタリーで唯一の屋上パティオがあり、港の景色を眺めることができます。エグゼクティブシェフのBrian Redzikowskiによる進歩的なアメリカ料理と、スティーブン・タトルの作る素晴らしいスピリッツを提供しています。
Nobu San Diegoの写真
4.6
素晴らしい(3745)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日67回予約が入りました。
受賞歴のある「新しいスタイル」の和食として世界的に有名なNobuは、世界中の知識豊富なダイナーに料理の冒険を提供し続けています。サンディエゴ店は、鱈の西京焼きやハマチの刺身ハラペーニョ添えなどシェフ松久信幸の伝説的な料理を楽しめるもう一つのキャンバスです。 長年にわたりファッショナブルな中心部にあるHard Rock Hotelに位置するレストランで、マイアミとニューヨークのNobuで腕を磨いてきたエグゼクティブシェフのデビッド・ミードによるユニークな料理を特徴としています。Nobu San Diegoは、料理、非の打ち所がないサービス、上品かつ活気のある雰囲気を満遍なく提供しています。
Roman Wolvesの写真
4.6
素晴らしい(315)
価格:普通
• イタリア料理(コンテンポラリー) • リトル ・ イタリー
本日55回予約が入りました。
"Roman Wolves is more than a bar and restaurant; it's a celebration of epicurean tapestry of what Italians call the Eternal City" said Nino Cusimano. "We've created our own take on the enduring essence of Rome's legacy and it's significant historical, cultural, and culinary impacts on the Italian food scene"
Cori Pastificio Trattoriaの写真
4.7
素晴らしい(619)
価格:普通
• イタリア料理 • ノース・パーク
本日31回予約が入りました。
Acclaimed Sicilian Chef Accursio Lota serves up authentic cuisine in a cozy 60's-style Italian trattoria. Voted San Diego's Best Chef five years in a row, and Barilla’s World Pasta Champion, at Cori Trattoria Chef Lota serves up beautifully bold dishes like Agnolotti with Spring Peas and Beef Bone Marrow, and an unbelievably rich Vegan Parmigiana di Melanzane. The menu melds the flavors of Sicily and Italy with the best of fresh, locally-sourced Southern California ingredients, and is matched by a curated wine list and cocktail program that include indigenous, bio-dynamic varietals from all Italy. The current Spring menu features dishes like Agnolotti with Spring Peas, fava bean, and beef bone marrow, and Cacio e Pepe with sustainably-sourced Petrovich caviar.Enjoy full-service table seating, grab a place at the marble-topped bar, from which you can watch all the action of your meal being prepared in the open kitchen or just order your meal to enjoy at home with your family.
Huntressの写真
4.5
非常に良い(800)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ダウンタウン/ガスランプ
本日24回予約が入りました。
Huntress is the most adventurous and energetic modern steakhouse in downtown San Diego, offering the finest cuts of meat, one of the largest collections of Japanese whisky brands in California, and a contemporary, lively atmosphere where music elevates every dish.
Provisional Restaurant at Pendry San Diegoの写真
4.6
素晴らしい(965)
価格:高い
• アメリカ料理 • ダウンタウン/ガスランプ
本日26回予約が入りました。
Provisional Kitchen, Café & Mercantile, open for daily for brunch and select evenings for dinner. Provisional is a sprawling, sunlit communal dining space featuring a Vittoria Coffee espresso bar, bistro tables, and a retail space set within a greenhouse, where guests can shop a curated collection of homeware, ceramics, apothecary items, pantry staples, and jewelry.Provisional serves some of the best cuisine in the city, featuring favorites such as housemade pasta, woodfire-oven baked pizza and Italian-inspired entrées; our lively brunch features bottomless mimosas and seasonal creations.

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
  • OSLA
    オレンジ カウンティ •4​件の口コミ
    5.0
    2023年10月8日にご来店
    今回初めて行きましたが、確実にリピートさせてもらいます! 素晴らしいお店。こういうレストランが増えていくと幸せです。 フレンチのクォリティもとても良い。値段以上の感動や驚きがあり、とても良い時間を過ごしました。 生のオイスターの組合せ、初体験です。驚きと感動でした! お酒も良い!アブサンを飲めるところは多くないので。スペースもとても素敵な空間や演出です。 素晴らしい時間と感動を、本当にありがとう!!
    詳細を見る
    Wormwood価格:非常に高い• フランス料理• ノース・パーク
    4.8
  • HKfromTokyo
    サンディエゴ •1​件の口コミ
    5.0
    2022年11月15日にご来店
    サービス良し、味良し、雰囲気良しでした!ダウンタウンに近いので、交通の便も良かったです。誕生日サプライズも出来るそうです。
    詳細を見る
    Cowboy Star価格:非常に高い• ステーキハウス• ダウンタウン/ガスランプ
    4.9
  • Yamachangm
    サンディエゴ •1​件の口コミ
    5.0
    2018年12月25日にご来店
    クリスマスイブに来店しました。 3回目でしたが、毎回料理に満足しています。 今回はLamb chopを頂きましたが、Veal osso bucoもとても良いです。 ワインはサンフランシスコやナパバレーのレストランと比べると普通って感じですが、サンディエゴの中ではリーズナブルで良いものを提供してくれます。
    詳細を見る
    Mister A's価格:非常に高い• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー)• ダウンタウン/ガスランプ
    4.8
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ