Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

Sorrento Mesa​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(7)

Addison By William Bradleyの写真
4.8
素晴らしい(1884)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • デルマール
本日19回予約が入りました。
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
The Winery Restaurant & Wine Bar- La Jollaの写真
4.4
非常に良い(1446)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日16回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!
Amaya at Fairmont Grand Del Marの写真
4.3
非常に良い(1337)
価格:非常に高い
• フランス料理 • カーメル バレー
本日19回予約が入りました。
サンディエゴのホテル、フェアモント・グランド・デル・マール内に位置するレストランで、地中海を彷彿とさせる壮麗な景色を眺めながら食事を楽しめます。スペイン、イタリア、フランスの沿岸部の雰囲気に包まれたAmayaでは、朝食、ランチ、ディナーを快適な日陰のテラスまたは洗練されたダイニングルームで満喫できます。Amayaの特製メニューでは、地中海風アメリカ料理を取り揃えています。シェフのダナ・ハウザーが作り出す、色とりどりの魅力的な前菜、パスタ、リゾットをはじめ、ガーリック風味のグリルドシュリンプのピスタチオとスイートペッパーのソース添え、ロティサリーの仔牛チョップとアスパラガスとプロシュートのグラタンなどおいしいメインディッシュを堪能できます。食事の最後には、季節のフルーツとクラシックな味わいが際立つ贅沢なデザートをお試しください。ワインメニューには、ハウザーの地中海料理の風味をより一層引き立てる、スペイン、イタリア、フランス産のワインを幅広く取り揃えています。
The WineSellar & Brasserieの写真
5.0
素晴らしい(998)
価格:高い
• フランス料理 • ソレント メサ
本日5回予約が入りました。
Established in 1988, The WineSellar & Brasserie is San Diego's premiere destination for fine wine and exquisitely crafted locally sourced, organic fare. Consistently ranked among OpenTable's Top 10 local restaurants, The Brasserie has been honored with either Wine Spectator's "Grand Award" and "Best Of Award Of Excellence" every year since our inception. With your meal, enjoy a bottle from the adjoining WineSellar boutique wine shop or choose a wine from our award-winning list. Either way, you’ll find an outstanding selection of unique small-production wines not found anywhere else. Not in the mood for wine? Choose from our rotating list of craft beers or seasonally available craft cocktails.
Le Coqの写真
4.5
非常に良い(287)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日38回予約が入りました。
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
Eddie V's - La Jollaの写真
4.9
素晴らしい(5625)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日62回予約が入りました。
Eddie V's in La Jollaでは、快適で洗練されたインテリア、華やかな雰囲気、生演奏のジャズ、その全てが特別なディナーを演出してくれます。 豊富な種類の新鮮なシーフード、28日間熟成され焼かれた人気のセンターカットの最上級ステーキを提供しています。ワインリストにはマスターソムリエによって選びぬかれた200以上の受賞ワインが並び、食事をさらに引き立て、完璧なものにしてくれます。 もっとリラックスして楽しみたい時は、ぜひV Loungeへお越しください。ソウルフルなジャズが流れる魅惑的な照明のあふれる中、クラシックでクリエイティブなカクテル、特製の前菜を楽しめます。静かな平日のディナーから特別なプライベートイベントまで、どんなシチュエーションでもお任せください。私たちのサービスにきっとご満足いただけるでしょう。
Mille Fleursの写真
4.8
素晴らしい(2284)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理 • ランチョ サンタフェ
本日16回予約が入りました。
魅力あふれる歴史的な村、ランチョ・サンタフェの中心部にあるMille Fleurs(ミル・フルール)は、デル・マーからわずか約6.4km内地側に位置し、フランス風に大胆にアレンジした素晴らしい料理を提供しています。居心地の良い屋外パティオと上品で快適なフレンチカントリー風の内装は、優雅であたたかく快適な雰囲気を漂わせています。Mille Fleursは、フード&ワインマガジン誌の「アメリカのトップ25」、サンディエゴ・マガジン誌の「ベスト・フレンチ」と「ベスト・オブ・ザ・ベスト」に選ばれたほか、ニューヨーク・タイムズで「サンディエゴ周辺で最も優れたレストラン」としても紹介され、数々の賞賛を得てきました。受賞歴のあるワインセラーでは、世界中から集められた、様々な価格帯の700種類以上のワインから選べます。約1.6km離れたチノ・ファミリーファームでは、シェフが毎日足を運び上質の果物や野菜を厳選しています。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ