Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンディエゴ

University City/Golden Triangle​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(39)

The Winery Restaurant & Wine Bar- La Jollaの写真
4.4
非常に良い(1446)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日16回予約が入りました。
The Winery Restaurant & Wine Bar has been focused on successfully pairing contemporary California regional cuisine, with a hip, vibrant, sophisticated setting, to create a cutting-edge dining experience. When Partners JC Clow, William Lewis and Chef Yvon Goetz set out to deliver a culinary experience straight from wine county, little did they know that they would also earn the title of Restaurateurs of the Year for their achievements and have their restaurants in Newport Beach and Tustin earn the title of Restaurant of the Year multiple times!The three partners strive to deliver the best dining experience In Orange County on a nightly basis. Chef Goetz, whose accolades include the AAA Five Diamond Award and multiple Chef of the Year honors, describes his menu at The Winery Restaurant as wine country-driven a perfect match for a wine program that features a list with 650 selections that change weekly and climate-controlled cellars, which can house up to 7,500 bottles!
Seasons 52 - San Diego - UTCの写真
4.8
素晴らしい(4985)
価格:高い
• アメリカ料理 • ユニバーシティ・シティ、ゴールデン・トライアングル
本日46回予約が入りました。
Seasons 52は焼きたてのグリル料理やワインを楽しめるレストラン&バーで、地元のファーマーズマーケットからヒントを得た季節のメニューを提供しています。Seasons 52は旬の食材を仕入れ、石窯のロースト、オークやメスキート材を使った直火のグリルなど、素材の自然の風味を引き出す素朴な調理法を用いています。料理に合わせ常時入れ替えが行われる各国のワインを100種以上用意、そのうち52種類はグラスで注文可能です。また、素晴らしい特製の手作りカクテルも味わえます。 毎日ランチとディナータイムに営業し、週末は営業時間を延長しています。 Seasons 52はプライベート/セミプライベートイベントの会場としても最適で、少人数や親しい仲間との食事にはシェフズテーブルも用意しています。詳細はウェブサイト www.Seasons52.comをご覧ください。
Bazille - Nordstrom University Town Centerの写真
4.7
素晴らしい(187)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日1回予約が入りました。
This full-service restaurant with a casually sophisticated atmosphere features bistro cuisine and a full bar. Enjoy fresh salads, specialty entrées, signature cocktails, a wine list and housemade desserts.Nordstrom is located along Genesee Avenue, between La Jolla Village Drive and Nobel Drive. Bazille is located on the 2nd floor, overlooking the main courtyard of the newly expanded UTC. We offer a full bar with wine, beer & hand crafted cocktails, as well as open patio dining. We are open for dine-in service, covered, heated outdoor patio dining and to-go orders with Curbside Pickup. Call (858) 812-3582 to place your order.Join us for Brunch on weekends;July 4th hours: 11am-5pm
NINE-TENの写真
4.7
素晴らしい(2928)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • ラ ・ ホーヤ
本日21回予約が入りました。
最も新鮮な地元食材のみを使用した創作料理を提供するNINE-TENは、美食を愛する方なら必ず訪れるべきレストランです。シェフのJason Knibbが率いる居心地の良いレストランは、洗練さ、カジュアルな優雅さ、ラホヤのProspect Streetの理想的な立地という完璧な組み合わせを誇っています。地元の熟練農家が毎日厳選した食材を使い、進化するカリフォルニア料理を提供するレストランです。地元の魚や、ハワイや北太平洋、大西洋地​​域から毎日届く食材を含む海の恵みも楽しめます。特別な均一価格のコース料理のメニューのほか、豊富なワインセラーから料理に合ったワインを提供しています。屋内、歩道のパティオ、またはオーシャンビューのテラスで食事を楽しめます。独立したバーでは一部メニュー、ハッピーアワースペシャルを毎日提供しています。朝食、ランチ、ディナータイムに毎日営業しています。
The Marine Roomの写真
4.7
素晴らしい(8201)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日62回予約が入りました。
The Marine Roomのシンボル「タツノオトシゴ」は、代々サンディエゴの人々にとって、素晴らしい波打ち際のロケーションBernard Guillasとシェフ・ドゥ・キュイジーヌRon Oliverによる受賞歴のある料理のシンボルともなっています。The Marine Roomは卓越した料理、妥協のないサービス、ビーチフロントのロケーションが揃った希少なレストランで、サンディエゴのランドマークになっているのも不思議ではありません。高級ダイニングThe Marine Roomは1941年にオープンしてすぐに、窓に波が打ち寄せる壮観な光景で有名になりました。半世紀以上もの間、有名人、世界の著名人、地元の人、旅行者に太平洋のパノラマの絶景と卓越した料理で愛されてきました。波が打ち寄せる度に新たな体験をお届けするサンディエゴ随一のダイニングスポットThe Marine Roomにぜひご来店ください。70年代の雰囲気も楽しめます。
Addison By William Bradleyの写真
4.8
素晴らしい(1884)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • デルマール
本日19回予約が入りました。
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
California Englishの写真
4.4
非常に良い(481)
価格:高い
• アメリカ料理 • ソレント メサ
本日15回予約が入りました。
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Le Coqの写真
4.5
非常に良い(287)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ラ ・ ホーヤ
本日38回予約が入りました。
Le Coq is James Beard Best Chef finalist Tara Monsod’s new wave French steakhouse. Inspired by the modern Parisian culinary landscape, chef Tara reinvents classic dishes through her signature approach, blending cross-cultural references and ingredients for a distinctly SoCal expression of French cuisine. Bright touches and hyper-seasonal products ground the menu with San Diego style, while nods to chef Tara’s Southeast Asian background are interwoven throughout. Located in downtown La Jolla in a 1930’s historic building with exposed brick walls, steel trusses, and a barrel-vaulted ceiling. Into this storied shell is inserted a posh 1970’s diner club.
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pinesの写真
4.8
素晴らしい(2507)
価格:非常に高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ラ ・ ホーヤ
シグネチャーレストランA.R. Valentienでは、シェフJeff Jacksonが市場に並ぶ新鮮な魚介類、肉、農産物、乳製品にこだわった料理を提供しています。 メニューは季節に応じて変更しています。一部の農家では、ロッジ専用の食材を生産しています。南カリフォルニアとバハで捕れた魚介類を扱う地元の小規模な海産物会社や、その他の西海岸の生産者から調達しています。 食材の質を重視し、素材本来の風味と食感を活かすように調理しています。 手を加えすぎないアプローチと、様々なオリーブオイルや味のバランスを取るための濃厚な出汁などのシンプルな調味料を使い、栄養素を最大限に残しています。
Eddie V's - La Jollaの写真
4.9
素晴らしい(5625)
価格:非常に高い
• シーフード・海鮮料理 • ラ ・ ホーヤ
本日60回予約が入りました。
Eddie V's in La Jollaでは、快適で洗練されたインテリア、華やかな雰囲気、生演奏のジャズ、その全てが特別なディナーを演出してくれます。 豊富な種類の新鮮なシーフード、28日間熟成され焼かれた人気のセンターカットの最上級ステーキを提供しています。ワインリストにはマスターソムリエによって選びぬかれた200以上の受賞ワインが並び、食事をさらに引き立て、完璧なものにしてくれます。 もっとリラックスして楽しみたい時は、ぜひV Loungeへお越しください。ソウルフルなジャズが流れる魅惑的な照明のあふれる中、クラシックでクリエイティブなカクテル、特製の前菜を楽しめます。静かな平日のディナーから特別なプライベートイベントまで、どんなシチュエーションでもお任せください。私たちのサービスにきっとご満足いただけるでしょう。

地元の方が絶賛するお店をご覧ください

あなたと類似の認証済みダイナーの声
あなたと類似の認証済みダイナーの声
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ