Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Albany​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(30)

Julia's Restaurantの写真
4.8
素晴らしい(1627)
価格:高い
• フランス料理 • バークレー
本日18回予約が入りました。
有名な建築家、ジュリア・モーガンによって設計、建築されたBerkeley City Clubは、1930年代の上品で優雅な雰囲気の中、素晴らしいフランス料理を提供しています。 ランチとディナーのメニューを用意しており、斬新で創造的なキッチンスタッフによって作り出される、季節ごとの新鮮な地元食材を使用した現代料理を楽しめます。 メニューを引き立てる充実のワインリストには、世界各地から厳選されたワインが並んでいます。
Claremont Lobby Barの写真
4.7
素晴らしい(31)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • バークレー
本日7回予約が入りました。
The historic Claremont Lobby Lounge & Bar sets the tone for a sophisticated evening, serving up signature craft cocktails, light bites and a selection of local craft beer and wine. Join us after dinner for a nightcap, or gather with friends over a glass of champagne while you take in the sweeping San Francisco Bay views.
Commis Dining Roomの写真
4.9
素晴らしい(1227)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • オークランド
本日14回予約が入りました。
Commis in Oakland is a Two-Star Michelin rated fine dining restaurant by James Beard Foundation Nominated Chef James Syhabout that serves a multi-course Tasting Menu.Diners at Commis are invited to linger for 2.5 to 3 hours over an multi-course meal in a warm, comfortable and relaxing dining room appointed by glowing glass light pendants, dark furniture, bare walnut tables, dim lit candles and floral arrangements. Delivered by the attentive service staff and sommeliers, the cuisine of Commis showcases some of the best Northern California ingredients that are in season through modern and classic cooking techniques. The cuisine aims to bridge the flavors, textures and temperatures of the East and West with every course with the intention to excite and satisfy.
Kokkari Estiatorioの写真
4.9
素晴らしい(9102)
価格:高い
• 地中海料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日204回予約が入りました。
Kokkariは、エーゲ海にあるサモス島の小さな漁村の名前で、近隣の畑でかつて生産されていた小さなタマネギに由来しています。肥沃な土壌と地中海気候が、新鮮な農産物や魚介類と野生動物の肉を豊富に生みだしました。伝説によると、すばらしい狩人で、巨人のような背丈と稀に見る美貌の若い男性オリオンが、キオス王の娘に恋をした場所です。彼女を愛したオリオンは、手の込んだ愛の祝宴を開くために野生動物の肉と魚介類を準備しました。今日でも、Kokkari Estiatorioの「神々にふさわしい」食事である、エーゲ海の味覚と革新的なカリフォルニアスタイルの料理を食べて、皆さん自身の祝いごとを楽しめます。
Niseiの写真
4.8
素晴らしい(74)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ロシアンヒル
本日4回予約が入りました。
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
BIXの写真
4.7
素晴らしい(4970)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日49回予約が入りました。
非常にスタイリッシュなサパークラブ、上品なもぐり酒場、洗練されたサルーンのそれぞれの役割が2階建ての内部に盛り込まれたレストランで、ゆるやかに湾曲したマホガニーのバー、華やかな柱頭のある縦溝彫りの柱、魅力的なオリジナルのアート、豪華な長椅子、居心地のよいブース席、糊の効いたリネン、光り輝くグラス、洗練された食器などが特徴です。1930年代と1940年代に忠実なキュナードとフレンチラインの客船の栄光の日々を思わせる上品なモダンアートの雰囲気が漂います。ファッショナブルで華やかな魅力のあるレストランです。流行を追い求めることはBIXのスタイルではありません。BIXの常連客にはサンフランシスコの有力者のほか、オーナーのDoug Biederbeckが「精通した旅行者」と呼ぶ遠方から来る通のゲストなどがいます。何の変哲もない路地から、素晴らしい料理とお酒、元気の良いサービス、スタイリッシュな懐かしさ、洗練されたジャズライブを楽しめる別世界のような場所、それがBIXです。
Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1604)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日47回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Boulevardの写真
4.7
素晴らしい(9058)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日112回予約が入りました。
1993年のオープン以来、Boulevardレストランはサンフランシスコで最高のレストランの一つとして評判を集めてきました。Boulevardには、デザイナーPat Kuletoと共同で作りあげた、ベル・エポック様式のエレガントで温かみのある居心地の良い内装が施され、シェフNancy Oakesによる心のこもった、風味豊かな、美しい料理にピッタリの雰囲気を演出しています。アメリカの地方料理、フランスの影響を受けたスタイル、魅惑的なデザインをすべて満喫できるBoulevardは、サンフランシスコの復活したウォーターフロントエリア中心部に位置する歴史的なAudiffredビル内にあります。Boulevardは、ジェームズ・ビアード・アワードの2012年アウトスタンディング・レストランを筆頭に、数々の賞を受賞しています。
Miller & Luxの写真
4.7
素晴らしい(1153)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ミッション ・ ベイ/サウス ビーチ
本日43回予約が入りました。
Tyler Florence’s new modern American Steakhouse Miller & Lux at the Chase Center, home of the Golden State Warriors, delivers a refined and comfortable restaurant experience through a sophisticated lens. The highest-quality steaks with impeccable flavor from the best ranches in America; a robust raw bar; fresh sustainable seafood; and farm direct vegetables – all perfectly complemented by a globally curated wine list – combine to inspire the next chapter in Tyler Florence’s mark on innovative American cuisine. Miller & Lux is the new frontier, showcasing Tyler’s spin on unique steakhouse fare and his passion for classic American luxury.
Saisonの写真
4.9
素晴らしい(7)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • 相馬
本日22回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ