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Chinatown​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(41)

BIXの写真
4.7
素晴らしい(4967)
価格:高い
• アメリカ料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日37回予約が入りました。
非常にスタイリッシュなサパークラブ、上品なもぐり酒場、洗練されたサルーンのそれぞれの役割が2階建ての内部に盛り込まれたレストランで、ゆるやかに湾曲したマホガニーのバー、華やかな柱頭のある縦溝彫りの柱、魅力的なオリジナルのアート、豪華な長椅子、居心地のよいブース席、糊の効いたリネン、光り輝くグラス、洗練された食器などが特徴です。1930年代と1940年代に忠実なキュナードとフレンチラインの客船の栄光の日々を思わせる上品なモダンアートの雰囲気が漂います。ファッショナブルで華やかな魅力のあるレストランです。流行を追い求めることはBIXのスタイルではありません。BIXの常連客にはサンフランシスコの有力者のほか、オーナーのDoug Biederbeckが「精通した旅行者」と呼ぶ遠方から来る通のゲストなどがいます。何の変哲もない路地から、素晴らしい料理とお酒、元気の良いサービス、スタイリッシュな懐かしさ、洗練されたジャズライブを楽しめる別世界のような場所、それがBIXです。
Cold Drinks Barの写真
4.4
非常に良い(54)
価格:高い
• バーラウンジ • チャイナタウン
本日4回予約が入りました。
Serving Scotch-centric Cold Drinks, and featuring food from the Eight Tables by George Chen kitchen.*"The Six Best Cocktail Bars in San Francisco" – NEWSWEEK"25 Top-Shelf Cocktail Bars in San Francisco" – EaterSF"The best bars in San Francisco right now" – TimeOut San Francisco"The Bar Greatest Hits List" – The Infatuation*“It’s a pseudo-secret, just above the bustling scene at China Live, accessible via stairwell; black bats painted on the walls lead the way to the door. Inside is a swanky, Scotch-filled bar where the bartenders wear tuxedos, and the vibe is modern Shanghai with a dash of old school San Francisco. Drinks are heavy on the Scotch, and there are many to choose from, so don’t be shy.” – High-End Scotch Concoctions Headline the New Menu at Chinatown’s Cold Drinks Bar – EaterSF
Kokkari Estiatorioの写真
4.9
素晴らしい(9092)
価格:高い
• 地中海料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日149回予約が入りました。
Kokkariは、エーゲ海にあるサモス島の小さな漁村の名前で、近隣の畑でかつて生産されていた小さなタマネギに由来しています。肥沃な土壌と地中海気候が、新鮮な農産物や魚介類と野生動物の肉を豊富に生みだしました。伝説によると、すばらしい狩人で、巨人のような背丈と稀に見る美貌の若い男性オリオンが、キオス王の娘に恋をした場所です。彼女を愛したオリオンは、手の込んだ愛の祝宴を開くために野生動物の肉と魚介類を準備しました。今日でも、Kokkari Estiatorioの「神々にふさわしい」食事である、エーゲ海の味覚と革新的なカリフォルニアスタイルの料理を食べて、皆さん自身の祝いごとを楽しめます。
Niseiの写真
4.8
素晴らしい(73)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ロシアンヒル
本日5回予約が入りました。
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
Boulevardの写真
4.7
素晴らしい(9049)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日72回予約が入りました。
1993年のオープン以来、Boulevardレストランはサンフランシスコで最高のレストランの一つとして評判を集めてきました。Boulevardには、デザイナーPat Kuletoと共同で作りあげた、ベル・エポック様式のエレガントで温かみのある居心地の良い内装が施され、シェフNancy Oakesによる心のこもった、風味豊かな、美しい料理にピッタリの雰囲気を演出しています。アメリカの地方料理、フランスの影響を受けたスタイル、魅惑的なデザインをすべて満喫できるBoulevardは、サンフランシスコの復活したウォーターフロントエリア中心部に位置する歴史的なAudiffredビル内にあります。Boulevardは、ジェームズ・ビアード・アワードの2012年アウトスタンディング・レストランを筆頭に、数々の賞を受賞しています。
Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1603)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日23回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Top of the Markの写真
4.3
非常に良い(823)
価格:高い
• タパス・小皿料理 • ノブ ・ ヒル
本日37回予約が入りました。
70年もの間地元客や観光客に親しまれてきたTop Of The Mark(トップ・オブ・ザ・マーク)は、親しい人との集まりやお祝いの場、あるいはただ楽しい時間を過ごすのに最適なレストランです。InterContinental Mark Hopkinsの最上階に位置する世界的に有名なスカイラウンジ&レストランで、サンフランシスコと周辺観光名所(ゴールデンゲートブリッジ、アルカトラズ、イーストベイヒルズ、ダウンタウン、ツインピークスなど)のほぼ360度の景色を望めます。
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(457)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日15回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Spruceの写真
4.8
素晴らしい(5365)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • プレシディオ ハイツ
本日40回予約が入りました。
Spruceには温かみのある居心地の良い「近所」のレストランのような、洗練されかつリラックスした雰囲気が漂います。ライブラリの暖炉のそばでのシャンパン、スピリッツが種類豊富に揃うゆったりとしたバーでのくつろいだ食事、ダークブルネットのモヘアが並ぶフォーマルなダイニングルームでコース料理を堪能する至福のひと時をお楽しみください。 シェフMark Sullivanは、地元の農家の食材を使い、季節に応じたクラシックなアメリカ料理を中心に提供しています。ワイン&スピリッツディレクターAndrew Greenが厳選した種類豊富な大変丸みのあるワインとのペアリングも楽しめます。 ウッドサイドのThe Village Pubの姉妹店Spruceは、お客様の五感が刺激し、期待感を高まらせ、細部にまで行き届いた優雅なサービスを提供しています。
Saisonの写真
4.9
素晴らしい(5)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • 相馬
本日7回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.
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