Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Outer Mission​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(72)

Zuni Cafeの写真
4.6
素晴らしい(7845)
価格:高い
• ヨーロッパ料理(コンテンポラリー) • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日88回予約が入りました。
1979年にサンフランシスコでオープンしたZuniは、ジェームズ・ビアード賞を獲得した客層豊かなレストランです。銅に彩られたパリ風の賑やかな立ち飲みバーは、ローズ通りの入口にあります。Zuniでは、伝統的なイタリア料理とフランス料理の影響を受けた日替わり料理を用意しています。料理に使う食材は、そのほとんどが持続可能な方法で収穫、飼育、養殖された農産物、肉、魚です。 予約なしでも、バーのテーブル(先着順)で本格的な食事を楽しめます。接客の見事なバーでは、上等の材料を使った伝統的なカクテルやそれに合った軽食も用意しています。Zuniは早めの夕食や観劇後の夕食にも最適です。 -共同経営者ギルバート・ピルグラム
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(465)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日12回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Saisonの写真
4.9
素晴らしい(13)
価格:非常に高い
• アメリカ料理 • 相馬
本日6回予約が入りました。
Saison is a two Michelin-starred, open wood fire restaurant under the leadership of Executive Chef Richard Lee, emphasizing the bounty of California’s evolving terroir and its incredible farmers, ranchers, and fishermen and women. Saison is driven by Lee’s dedication to purity and innovation, paired with a Grand Award-winning wine list in a dynamic space where guest and team celebrate an intimate, culture-shifting experience. Chef Lee builds upon Saison’s formidable foundation as the original fine dining establishment in the U.S. to use open hearth cooking, crafting nuanced flavors with intention that are inspired by the culinary diversity of Northern California.Saison has one of the country’s largest and most remarkable selections of Old and New World wine, with a special emphasis on Burgundy, originally established by Saison Hospitality co-founder and Saison Winery winemaker Mark Bright and now curated by Beverage Director and Assistant General Manager Molly Greene.
Spruceの写真
4.8
素晴らしい(5392)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • プレシディオ ハイツ
本日43回予約が入りました。
Spruceには温かみのある居心地の良い「近所」のレストランのような、洗練されかつリラックスした雰囲気が漂います。ライブラリの暖炉のそばでのシャンパン、スピリッツが種類豊富に揃うゆったりとしたバーでのくつろいだ食事、ダークブルネットのモヘアが並ぶフォーマルなダイニングルームでコース料理を堪能する至福のひと時をお楽しみください。 シェフMark Sullivanは、地元の農家の食材を使い、季節に応じたクラシックなアメリカ料理を中心に提供しています。ワイン&スピリッツディレクターAndrew Greenが厳選した種類豊富な大変丸みのあるワインとのペアリングも楽しめます。 ウッドサイドのThe Village Pubの姉妹店Spruceは、お客様の五感が刺激し、期待感を高まらせ、細部にまで行き届いた優雅なサービスを提供しています。
Miller & Luxの写真
4.7
素晴らしい(1165)
価格:非常に高い
• ステーキハウス • ミッション ・ ベイ/サウス ビーチ
本日28回予約が入りました。
Tyler Florence’s new modern American Steakhouse Miller & Lux at the Chase Center, home of the Golden State Warriors, delivers a refined and comfortable restaurant experience through a sophisticated lens. The highest-quality steaks with impeccable flavor from the best ranches in America; a robust raw bar; fresh sustainable seafood; and farm direct vegetables – all perfectly complemented by a globally curated wine list – combine to inspire the next chapter in Tyler Florence’s mark on innovative American cuisine. Miller & Lux is the new frontier, showcasing Tyler’s spin on unique steakhouse fare and his passion for classic American luxury.
Blind Butcherの写真
4.5
非常に良い(497)
価格:高い
• カリフォルニア料理 • カストロ
本日25回予約が入りました。
Nestled in the Castro District off Eighteenth and Hartford, Blind Butcher San Francisco features an urban setting that is modern and sophisticated, yet stunningly warm and inviting. The globally inspired New American menu features hand cut prime steaks, bountiful seafood and local organic produce. From small to big bites each dish highlights an inventive flair for marrying diverse flavors with natural organic ingredients into a gastronomic delight. Our wine program offers a superb variety that inspires daring pairings at prices that encourage exploration. Our professional staff is dedicated to crafting a memorable dining experience for our guests, and they share a commitment to quality and a passion to serve you.
La Cicciaの写真
4.7
素晴らしい(2715)
価格:普通
• イタリア料理 • ノー・バレー
本日16回予約が入りました。
La Cicciaはノイバレーの郊外にある快適なレストランで、オーナー夫妻のMassimiliano ContiとLorella Deganが、イタリアのサルデーニャ島の味を再現しています。新鮮な本場の食材にこだわったコクとキレのある風味豊かな料理に加え、イタリア産限定のワインリストには、イタリア各州から170種類のワインを取り揃えています。ワインの4分の1以上はサルディーニャ産で、サルディーニャ料理の素朴な風味や魚介類とのペアリングに最適です。La Cicciaで、サルディーニャ島の本場の味をお楽しみください。
Nightbirdの写真
4.7
素晴らしい(824)
価格:非常に高い
• カリフォルニア料理 • シビック センター/ヘイズ バレー/ヴァン ・ ネス
本日6回予約が入りました。
Nightbirdではテイスティング・メニューを1名あたり125ドル(USD)で提供しています。サンフランシスコ中心部に位置するエレガントなブティックレストランで、一体性と多様性をあわせ持ち、温かくユニークなおもてなしを提供しています。 ヘイズバレーの路地裏に佇むシックで落ち着いた雰囲気のバーLinden Roomでは、スタイリッシュでクリエイティブなカクテルを楽しめます。
Altamiranoの写真
4.7
素晴らしい(74)
価格:普通
• ペルー料理 • ノース・パンハンドル、USF
本日27回予約が入りました。
NOW OPEN! Altamirano Restaurant & Bar is a new Peruvian restaurant, conveniently located in the NOPA neighborhood of San Francisco. Open the door to a spacious bar that flows seamlessly into the luxe dining room, with the exhibition kitchen in full view. Meander outside to the dynamic outdoor dining courtyard, featuring a fire pit, ample seating, a bar, and a TV to watch your favorite sports teams. Led by a team of culinary and hospitality professionals, service is comfortable yet elevated. Overseen by Chef Carlos Altamirano and led by Chef Eric Chumacero, the menu is a modern take on the flavors of Peru. Bold tastes and unique preparations will delight your senses and pop on your palette. Drinks highlight traditional Peruvian ingredients but with a contemporary twist. We can't wait to welcome you soon!
FANGの写真
4.5
非常に良い(2748)
価格:普通
• 中華料理 • 相馬
本日25回予約が入りました。
Fangは大人気レストランのHouse of Nankingの姉妹店です。Fangは伝統的な中国料理と点心に加え、冒険好きな人向けの「裏メニュー」での革新的な料理を提供する高級ダイニングの雰囲気の中、モダン&本格的な中国料理の両方を統合しています。シェフのピーター・ファンはおいしい食べ物は普遍的であり、過去の料理法にとらわれるべきではないと考えています。メニューの展開と変更はシェフのピーターのトレードマークである創作力と品質を見極める目をもって、彼が何十年間も通い続けてきた地元のチャイナタウンの同じ市場から仕入れる新鮮な旬の食材に基づいています。Fangのエレガントでモダンな雰囲気の中で、新鮮な季節の中国料理をお楽しみください。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ