Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. サンフランシスコ・ベイ周辺

Fisherman's Wharf​の高級料理店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(88)

Abacáの写真
4.7
素晴らしい(86)
価格:高い
• フィリピン料理 • ノース ・ ビーチ
本日27回予約が入りました。
Abacá is an airy, atelier-style restaurant with a cool outdoor terrace, whipping up Filipino-Californian cuisine with flair in Fisherman's Wharf. It's the bricks-and-mortar spin off of chef Francis Ang's pop-up Pinoy Heritage. The lively menu is split up into barbecue sticks, noodles and rice, and small to big plates, but its far more nuanced than just that. Flavourful dishes pull from family recipes and are glazed with modern and heritage technique to result in a vibrancy that's hard to come by. It's grounded by local produce. Smoked Bay scallops lead in the seafood pancit, heirloom tomatoes top homemade tinapay bread, chicken skin is glazed in an adobe before hitting the grill and guinea fowl comes slathered with peanut sauce. A truncated list of creative Southeast Asian libations bring it full circle – if you're on the terrace, cool off with the Baguio breeze slushy – a dreamy mix of pandan-infused vodka, coconut and strawberry.
Fior D'Italiaの写真
4.7
素晴らしい(1675)
価格:高い
• イタリア料理 • ノース ・ ビーチ
本日25回予約が入りました。
Let Chef Gianni Audieri create a feast for your senses in the legendary San Francisco restaurant! Located in lively North Beach, Fior d"Italia offers fine Italian dining in a welcoming, elegant and fun atmoshere.Enjoy a classic cocktail or glass of fine wine at the 1920's solid Mahogany and brass bar while chatting with locals and tourists alike. Or enjoy privacy at one of the intimate tables located by the window.Dine in the warmly lit dining room and enjoy a classic Northern Italian dish cooked from only the finest and freshest ingredients. Known for his wide range of organic ingredients, homemade pastas and sumptuous entrees, Chef Gianni has a creation to please every palette."The Fior is a labor of love" says Chef Gianni. "This business is tough but when you love cooking traditional Italian cuisine, it becomes a way of life...and fun too!"Whether on business or pleasure, come dine with us at the Oldest Italian Restaurant in America!
Bistro Boudinの写真
4.5
非常に良い(2149)
価格:普通
• アメリカ料理 • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日37回予約が入りました。
Bistro BoudinはBoudin at the Wharfの上階に位置し、くつろいで食事をするのに理想的です。Bistro Boudinは美しいダークウッドのアクセントが特徴で、温かみがあり快適な雰囲気です。フルサービスのバー、オイスター/タパス/シーフードバーを併設し、ウォーターフロントの素晴らしい景色を望めます。メニューには、サンフランシスコのベイエリア産の季節の新鮮な食材をふんだんに使用しています。レストランはランチとディナー時間の営業です。
Cioppino'sの写真
4.3
非常に良い(1069)
価格:普通
• シーフード・海鮮料理 • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日23回予約が入りました。
フィッシャーマンズワーフのジェファーソン&レブンワースストリートの角(キャナリーの向かい)に位置するCioppino'sへようこそ。 Cioppino'sでは新鮮なシーフード、パスタ、ピザを手頃な価格でそろえたメニューとフルバーを提供しています。広々としたダイニングルームでリラックスしたり、サイドウォークパティオで人々が行き交うのを眺めながら日光浴を楽しめます。家族連れもお一人様も、Cioppino'sではいつでも歓迎いたします。(価格は1ドリンクとチップを含めディナーの平均価格を反映しています:18ドル(USD)以下)
Kokkari Estiatorioの写真
4.9
素晴らしい(9137)
価格:高い
• 地中海料理 • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日110回予約が入りました。
Kokkariは、エーゲ海にあるサモス島の小さな漁村の名前で、近隣の畑でかつて生産されていた小さなタマネギに由来しています。肥沃な土壌と地中海気候が、新鮮な農産物や魚介類と野生動物の肉を豊富に生みだしました。伝説によると、すばらしい狩人で、巨人のような背丈と稀に見る美貌の若い男性オリオンが、キオス王の娘に恋をした場所です。彼女を愛したオリオンは、手の込んだ愛の祝宴を開くために野生動物の肉と魚介類を準備しました。今日でも、Kokkari Estiatorioの「神々にふさわしい」食事である、エーゲ海の味覚と革新的なカリフォルニアスタイルの料理を食べて、皆さん自身の祝いごとを楽しめます。
China Liveの写真
4.7
素晴らしい(3206)
価格:普通
• 中華料理 • チャイナタウン
本日91回予約が入りました。
China Live, Eater's "Restaurant of the Year," features fresh, seasonal Chinese cuisine cooked from specialized stations that merge traditional Chinese and Western culinary equipment. Our main dining area, with views of our exhibition kitchens, plays centerpiece, appointed with chairs and tables all handcrafted in China from reclaimed Chinese elm. We also offer outside dining.
One Market Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(4364)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • フィナンシャル・ディストリクト、エンバカデロ
本日18回予約が入りました。
1993年のオープン以来、One Market Restaurantでは農場直送の食材を使った季節のアメリカ料理、および料理に合うアメリカ産ワインを提供しています。
Gary Dankoの写真
4.8
素晴らしい(1629)
価格:非常に高い
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • フィッシャーマンズ ・ ワーフ
本日19回予約が入りました。
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
O' by Claude Le Tohicの写真
4.8
素晴らしい(465)
価格:非常に高い
• フランス料理(コンテンポラリー) • ダウンタウン/ユニオン スクエア
本日11回予約が入りました。
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Niseiの写真
4.8
素晴らしい(76)
価格:非常に高い
• 日本料理 • ロシアンヒル
本日6回予約が入りました。
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ