Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
Single Shotはおしゃれなキャピトル・ヒルにある、地元の隠れた名店です。1920代風のスタイルと都会的な魅力が調和した空間で、シェフJames Sherrillが薪オーブンを使って丁寧に調理した料理をお楽しみください。豪華な大理石のバーでは、熟練したバーテンダーが一からカクテルを作っています。気配りの行き届いたスタッフは初めての来店でも5度目でも、常連のお客様のように対応しています。Single Shotはドリンクとおつまみから、ゆっくりとした食事、ナイトキャップなど様々なシチュエーションでお楽しみいただけます。
RIDER celebrates the bounty of the Pacific Northwest by working closely with small, local, family-owned farms, ranches, fishermen, foragers, vineyards, and craftsmen. We strive to offer fresh, unique ingredients that showcase the region that we love.
John Sundstromシェフが手掛けるLarkは、職人に焦点を当てた太平洋岸北西部随一の高級レストランです。Larkは地元の職人、農家、採食者と協力し、各シーズン最高のサービスを提供しています。Larkの中二階に位置するBitter/Rawでは牡蠣、クルード、シャルキュトリ(ハム類)を用意し、ディナー前のドリンクや小皿料理を楽しむのに最適です。Bitter/RawではLarkのフルメニューも提供しています。
The Capital Grilleのワインと料理で、素晴らしいひと時を過ごしませんか。店内の精肉店でハンドカットした国中で有名な熟成肉のステーキ、新鮮なシーフード、斬新なサイドディッシュ、毎日店内で作る最高のデザートをお楽しみいただけます。The Capital Grilleのソムリエが世界中から厳選した350ラベル以上のワインリストは高い評価を得ています。洗練された快適なダイニングルームでは隅々まで行き届いたサービスを提供しています。最新のメディア設備が整った個室はイベントに最適です。The Capital Grilleの上質なダイニングで、思い出に残る夜や午後のひと時をお過ごしください。お店は4th & UniversityのCobb Building内にあります。月曜から金曜の15:00~18:00までハッピーアワーを開催しています。