Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. イギリス
  3. ロンドン

Highbury​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(489)

Farang Londonの写真
4.7
素晴らしい(685)
価格:高い
• タイ料理 • ハイバリー、イズリントン
本日17回予約が入りました。
Chef Sebby Holmes launched Farang back in 2016 after trading at street food markets throughout London. A year later he took up temporary residency in Farang's current home in Highbury & Islington. After excellent reviews, he took on the space permanently after his step-father retired and since, has gone from strength to strength. Farang was recently inducted into the National Restaurant Awards top 100 and awarded a MICHELIN Bib Gourmand, which we have kept four years running. We also received the Thai select award from the UK Thai Embassy which certifies authenticity and the freshness of our ingredients.We’re a young team of enthusiastic individuals, who over the last few years have bought our passion and skills to the table. Parties of six and larger, kindly contact the restaurant directly for reservations. These larger groups will be offered the shared feasting menu only and a deposit of £10 per head needs to be taken to confirm the booking, which will be deducted from your bill.
Franks Canteenの写真
4.9
素晴らしい(301)
価格:高い
• ヨーロッパ料理 • ハイバリー
本日14回予約が入りました。
Franks Canteen serves breakfast, brunch, lunch & dinner with the menus being modern using locally sourced ingredients and worldwide in style.
Iznikの写真
4.7
素晴らしい(134)
価格:高い
• トルコ料理 • ハイバリー、イズリントン
本日1回予約が入りました。
Established in 1989, iZNiK delights in serving authentic Ottoman Cuisine (The mother of Modern Turkish Cuisine) which had been served in Ottoman palaces for centuries; freshly prepared on our premises using only the highest quality ingredients. iZNiK is named after the city in Turkey famous for the ceramic tiles and pottery which adorn our walls. It is the ancient name of Nicaea, a city with over 2400 years of cultural heritage; an important city of the Roman, Byzantine, Seljuk and Ottoman empires. At iZNiK, our aim is to serve our guests authentic home-made Ottoman/Modern Turkish Cuisine and provide a memorable dining experience in a unique setting.If you have any queries please do not hesitate to contact us and we will be pleased to assist you.We hope you enjoy your experience at iZNiK.
Indigo at One Aldwychの写真
4.8
素晴らしい(3065)
価格:高い
• イギリス料理 • コヴェント ・ ガーデン
本日18回予約が入りました。
リラックスできるカジュアルなレストランのIndigoは、権威あるロンドンのモダンなホテルOne Aldwychに併設しています。創造的で変化し続ける英国のメニューを提供しています。メニューは完全にグルテンフリー、乳製品フリーです。 エグゼクティブシェフのドミニク・ティーグによって丹念に作られたメニューの中では、ブリテン諸島から厳選された旬の食材に焦点を当てた独創的な料理を紹介しています。食材の品質や味に妥協することなく作られた料理は、美しく盛りつけられ提供されます。すべてグルテンフリー、乳製品フリーです。「キノア、エルサレムアーティチョーク、ザクロ、スモークアーモンドのサラダ」、自家製のサムファイアーのパン、Rhug Estateのラム」などが代表的な料理です。
Hakkasan - Hanway Placeの写真
4.5
非常に良い(6347)
価格:非常に高い
• 中華料理 • フィッツロヴィア
本日18回予約が入りました。
Hakkasan Hanway Place(元のHakkasanレストラン)はミシュランの星を獲得した中華レストランで、有名なChristian Liaigreにより設計されました。暗い色調のイングリッシュオーク材を使用した美しい格子スクリーンのある店内では、シェフのTong Chee Hweeが手がける食通のお客様の向けのユニークでモダンな料理を楽しめます。メニューは中華民族のアイデンティティーを強く意識したもので、広東料理を得意としています。 Hakkasan Hanway Placeは、2013年に「Dim Sum Sundays(点心の日曜日)」をスタートしました。HakkasanラウンジのDJの音楽を聴きながら食事を楽しめる毎週日曜のランチイベント(12:00~18:30まで)で、料金は1名当たり48ポンド(GBP)または58ポンドです。 58ポンドのメニューには、受賞歴のあるHakkasanカクテルリストのカクテル1杯、1名ごとにLouis Roederer Brut Premierシャンパンのハーフボトル1本(またはゲスト4名ごとにマグナム1本)、デザート用の食後のカクテルが含まれます。 'Taste of Hakkasan'メニューは、2月14日は提供していませんので、ご了承ください。
St. JOHN Smithfieldの写真
4.8
素晴らしい(4073)
価格:非常に高い
• イギリス料理 • ファーリンドン
本日39回予約が入りました。
ファーガス・ヘンダーソンの「Nose to Tail Eating(鼻から尻尾まで食べる)」の出発点として、1994年にスミスフィールド・マーケットからすぐの場所にある、かつての燻製場を利用して開業しました。 St. Johnはイギリスの最高級の食材を重視し、なかでも最高の旬の素材を活用して、小細工のない調理技術を使用しています。今では世界最高のレストラン50軒に選出され、2009年にはミシュランの星を獲得しています。 鼻から尻尾まで食べるというのは、食べられるのであれば、動物のあらゆる部位を台所で活用すべきという考え方です。そこで、ローストビーフやレモンソールのほか、豚の脾臓、腎臓、牛の心臓、レバー、腸を巻いたもののほか、ローストした骨髄とパセリのサラダといった「特製」料理を提供しています。 ベジタリアン向きではないレストランと言われますが、キッチンではベジタリアン向けの料理を、肉や魚、家禽類、デザートを扱うのと同じくらい心をこめて調理しています。
Sexy Fish Londonの写真
4.5
非常に良い(2999)
価格:高い
• 日本料理 • メイフェア
本日125回予約が入りました。
ミッドセンチュリーの魅力と印象的なアート作品が融合したSexy Fishはバークレースクエアに位置し、200名まで収容可能なレストラン、ダイニングバー、オープンキッチンのカウンターを併設しています。アジアの海からインスピレーションを受けたメニューを正午から夜遅くまで年中無休で楽しめます。
The Lore of the Landの写真
4.7
素晴らしい(802)
価格:非常に高い
• ガストロパブ • フィッツロヴィア
本日10回予約が入りました。
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Los Mochis London Cityの写真
4.3
非常に良い(764)
価格:非常に高い
• パシフィック・リム料理 • リバプール ・ ストリート
本日153回予約が入りました。
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Primeurの写真
4.7
素晴らしい(1116)
価格:高い
• ファーム・トゥ・テーブル • ストーク ・ ニューイントン
本日26回予約が入りました。
ハックニーとイズリントンの境界線に位置するPrimeurは、1920年代の旧自動車修理工場を利用したレストランで、相席用のテーブル席とカウンター席を提供しています。純粋なイギリス料理とヨーロッパ料理の小皿料理を日替わりで種類豊富に取り揃えています。毎日異なるワインリストを用意しており、葡萄本来の持ち味とぶどう畑から瓶詰めに至るまでの発酵過程を自然のままに取り込んで製造された、テロワールを意識したワインを楽しめます。
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ