Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

Normandy Island​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(87)

La Divina Comedia Trattoriaの写真
4.7
素晴らしい(93)
価格:高い
• イタリア料理 • Normandy Island
Situated in front of a beautiful park is La Divina Commedia Trattoria, a spectacular, elegant Italian restaurant full of a lot of history and whose gastronomy is 100% supported by nature.Since 1952 Bruno Colombari, grandfather of our Chef Sergio Martin, brought to this continent all the flavors of Italy in a different way, each dish is made with love, and it shows in every bite.Everything is made by us, the bread, the butter, the pasta, the sauces, we use the highest quality products so that our clients have an unforgettable experience, plus every day we have live music, we are the best option for the celebration of a special occasion, anniversary, birthday.
Jaya at The Setaiの写真
4.6
素晴らしい(5455)
価格:高い
• アジア料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日191回予約が入りました。
Jaya(「勝利」を意味するサンスクリット語)は、The Setaiのインテリア・デザイナーとして知られるJaya Ibrahim氏と、創業以来10年に渡り成功し続ける同ホテルのアジア風のもてなしにちなんで、スタッフにより名付けられました。Mathias Gervais氏(エグゼクティブ・シェフ)とVijayudu Veena氏(エグゼクティブ・スーシェフ)が作り出すタイ風、ベトナム風、韓国風、インド風、中華風、和風の素晴らしい料理を提供しています。
Le Jardinier - Miamiの写真
4.3
非常に良い(448)
価格:普通
• フレンチアメリカン料理(コンテンポラリー) • Design District
本日12回予約が入りました。
Le Jardinier is a collaborative culinary experience crafted by Michelin-starred Chef Alain Verzeroli and global hospitality group The Bastion Collection. Rooted in the refined elegance of French culinary technique, one Michelin-starred Le Jardinier celebrates seasonality with dishes that encapsulate the land’s rich offerings on every plate, reflecting and paying tribute to the rhythm of nature. Le Jardinier's modern, light-filled space and lush outdoor dining area evoke a fun, tropical garden in the heart of the Miami Design District.
Nobu Miamiの写真
4.6
素晴らしい(3887)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日76回予約が入りました。
Nobuはマイアミの前哨地にある世界的に有名な和食レストランで、象徴的なEden Roc Hotelに興奮の渦を巻き起こす新しいスタイルの和食のパイオニアとして知られています。 メニューにはシェフ・松久信幸のオリジナル料理(ギンダラの味噌焼き、ロックシュリンプの天ぷらなど)、ユニークなマイアミ料理(ロブスター・リゾット、牡蠣、ウニのニュースタイルなど)が含まれます。「おまかせ」やテイスティングメニューも提供しており、当店の多くの独特の料理を試す思い出に残る機会となります。
Aba Miami - Bal Harbourの写真
4.7
素晴らしい(741)
価格:高い
• 地中海料理 • バルハーバー
本日96回予約が入りました。
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Top Chef Winner Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking, and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions. Signature dishes on the menu include Smoky Garlic Hummus, Whipped Feta Spread, Hamachi, Shawarma-Spiced Skirt Steak and Bougatsa. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Clubの写真
4.8
素晴らしい(738)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サーフサイド
本日32回予約が入りました。
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
Michael's Genuine Food & Drink - Miamiの写真
4.6
素晴らしい(6434)
価格:高い
• アメリカ料理(コンテンポラリー) • Design District
本日72回予約が入りました。
Michael’s Genuine Food & Drinkは、2007年春にマイアミのデザイン地区にオープンしました。オープン以来、シェフ/オーナーのMichael Schwartzが得意とする地元の素晴らしい食材を重視した自家製の気取らないおいしい食べものを基本とし、くつろいだ雰囲気と本当においしい料理を楽しめる近所のビストロを目指しています。レストランは毎日オープンし、ランチ、午後のメニュー、ディナー、ブランチを提供しています。メインのダイニングルームと中庭には100席、The Bar Roomには16席、月曜から土曜の15:00~17:30までraw bar(ロウバー)などの午後のメニューを提供するウェルカムバーに24席があります。セイボリー&スイート(甘味・塩味)の食品の週替わりメニューを揃えたサンデーブランチも楽しめます。レストランはマイアミの豪華なファッションの新しいプレイグラウンド、賑やかなデザイン地区に位置しています。
BAOLI Miamiの写真
4.6
素晴らしい(339)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日26回予約が入りました。
BÂOLI Miami is a multi-faceted venue that seamlessly merges the best aspects of dining, beverage, and entertainment into a singular venue: A fusion-focused culinary journey of Asian influences, techniques, and exotic flavors.A mixology bar serving artisanal cocktails in an escapist tropical setting.A vibrant nightlife scene renowned as a pioneer in entertainment, music, and programming.Dress Code: Ladies, we do not accept overly revealing clothing, beach attire, or fitness attire.Gentlemen, we do not accept sportwear, sneakers, tank tops, flipflops, hats, or shorts.
Contessa - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(344)
価格:高い
• イタリア料理 • Design District
本日59回予約が入りました。
Contessa, the glamorous, all-day venue in the Miami Design District, is designed to welcome guests to eat, drink, celebrate, see and be seen well into the night, in the most elegant yet energetic neighborhood in Miami. The menu offers a wide variety of delicious options, from feasts of antipasti, carpaccios and pizzas, to pastas and large steaks. A vast wine list, classic cocktails and a selection of dolci punctuate a beautiful meal.
Tambourine Room by Tristan Brandtの写真
5.0
素晴らしい(6)
価格:非常に高い
• フランス料理 • North Beach
本日4回予約が入りました。
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ