Enable JavaScript to run this app.
メインコンテンツへスキップ
OpenTable ロゴ
  1. ホーム
  2. アメリカ
  3. マイアミ

North Beach​のグルテンフリーのお店

予算
料理ジャンル
地域
地区
目的・シーン・こだわり
ダイニングオプション
席のタイプ
受賞歴あり
バリアフリー

現在地周辺のご予約可能な店舗(86)

Tambourine Room by Tristan Brandtの写真
5.0
素晴らしい(5)
価格:非常に高い
• フランス料理 • North Beach
本日3回予約が入りました。
The Tambourine Room by Tristan Brandt, nestled within Carillon Miami Wellness Resort, offers an intimate 12-seat fine dining journey that reimagines modern classic French cuisine with refined Asian influences. The restaurant marks Chef Brandt’s debut in the U.S. after years of honing his culinary point of view and receiving numerous awards and accolades, including leading multiple Michelin-starred restaurants. In 2013 when he was the head chef at OPUS V the restaurant was awarded two Michelin stars and at the time he was the youngest chef in Germany to lead a two-star kitchen. More recently, in 2022 Epoca by Tristan Brandt in Switzerland was awarded one Michelin star. Chef Tristan Brandt and Chef de Cuisine Timo Steubing showcase an exquisite balance of French tradition and contemporary innovation. Thoughtfully crafted using only the finest ingredients, ensuring every bite is an experience and each course reflects the chefs’ mastery of flavor and technique.
The Strand at Carillon Miamiの写真
4.1
とても良い(161)
価格:高い
• 地中海料理 • North Beach
本日3回予約が入りました。
Join us at The Strand at Carillon Miami for a Mediterranean contemporary dining experience. Our carefully crafted menu sources ingredients from local farms and places a spotlight on Florida’s organic community. Take a seat at The Strand’s contemporary indoor/outdoor space that sits directly at the ocean’s edge. Come and mingle in the cocktail bar, enjoy the scenic views, delight your taste buds and listen to the waves crashing from the oceanfront patio. Breakfast, lunch served daily, and dinner from Wednesday through Sunday.
Jaya at The Setaiの写真
4.6
素晴らしい(5447)
価格:高い
• アジア料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日193回予約が入りました。
Jaya(「勝利」を意味するサンスクリット語)は、The Setaiのインテリア・デザイナーとして知られるJaya Ibrahim氏と、創業以来10年に渡り成功し続ける同ホテルのアジア風のもてなしにちなんで、スタッフにより名付けられました。Mathias Gervais氏(エグゼクティブ・シェフ)とVijayudu Veena氏(エグゼクティブ・スーシェフ)が作り出すタイ風、ベトナム風、韓国風、インド風、中華風、和風の素晴らしい料理を提供しています。
Nobu Miamiの写真
4.6
素晴らしい(3886)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日78回予約が入りました。
Nobuはマイアミの前哨地にある世界的に有名な和食レストランで、象徴的なEden Roc Hotelに興奮の渦を巻き起こす新しいスタイルの和食のパイオニアとして知られています。 メニューにはシェフ・松久信幸のオリジナル料理(ギンダラの味噌焼き、ロックシュリンプの天ぷらなど)、ユニークなマイアミ料理(ロブスター・リゾット、牡蠣、ウニのニュースタイルなど)が含まれます。「おまかせ」やテイスティングメニューも提供しており、当店の多くの独特の料理を試す思い出に残る機会となります。
Aba Miami - Bal Harbourの写真
4.7
素晴らしい(740)
価格:高い
• 地中海料理 • バルハーバー
本日101回予約が入りました。
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Top Chef Winner Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking, and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions. Signature dishes on the menu include Smoky Garlic Hummus, Whipped Feta Spread, Hamachi, Shawarma-Spiced Skirt Steak and Bougatsa. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Lido Restaurant and Champagne Bar at The Surf Clubの写真
4.8
素晴らしい(738)
価格:非常に高い
• イタリア料理 • サーフサイド
本日37回予約が入りました。
Lido Restaurant at The Surf Club celebrates its place as the best oceanfront dining experience in the Miami Beaches. The Surf Club's once fabled ballroom, is now a destination for thoughtful Italian culinary; from crudos including Tonno al Tartufo Nero, made-in house pastas like Pacchero "alla Lido", to famed entrées like Branzino al Vapore.On Sundays we offer a Brunch Buffet experience with available seating on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For breakfast (daily) and lunch (served Monday through Saturday), seating is available on the Oceanfront Terrace or inside the Champagne Bar. For dinner service, we offer a 2 hour dining experience. We have a 15 minute grace period after which the table may be given to another guest. Please note Lido Restaurant at The Surf Club has a cancellation policy under 24 hours and a no-show policy of $50.00 per person. Our Corkage Fee is $100 per Bottle, $200 for Magnum Bottles (counts as 2 bottles), Max amount per party is 3 bottles
BAOLI Miamiの写真
4.6
素晴らしい(339)
価格:非常に高い
• 日本料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日33回予約が入りました。
BÂOLI Miami is a multi-faceted venue that seamlessly merges the best aspects of dining, beverage, and entertainment into a singular venue: A fusion-focused culinary journey of Asian influences, techniques, and exotic flavors.A mixology bar serving artisanal cocktails in an escapist tropical setting.A vibrant nightlife scene renowned as a pioneer in entertainment, music, and programming.Dress Code: Ladies, we do not accept overly revealing clothing, beach attire, or fitness attire.Gentlemen, we do not accept sportwear, sneakers, tank tops, flipflops, hats, or shorts.
Pao by Paul Qui – Faena Hotel Miami Beachの写真
4.6
素晴らしい(1072)
価格:非常に高い
• アジア料理 • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日20回予約が入りました。
Paoは、人気シェフPaul Quiが受け継ぐ伝統や、フィリピン、スペイン、日本、フランスなど各国の様々なスタイルにヒントを得たモダンなアジア料理を提供する彼の有名ブランドを大胆に反映したレストランです。クルード料理や、お米を使用した独自の料理、日本の備長炭を使用してテーブル横でお作りする新鮮な魚やお肉などの特製料理を提供しています。 Paoは、旧世界や新世界の様々なワインを取り揃えたワインリストや、各国のリキュール、素晴らしいバーテンダーたちによる斬新なカクテル、遊び心溢れるノンアルコールドリンクなどの飲み物を提供しています。
Yardbird Table & Bar - Miamiの写真
4.7
素晴らしい(7880)
価格:高い
• アメリカ地方料理(南部コンテンポラリー) • サウス・ビーチ(フロリダ)
本日70回予約が入りました。
2011年以来、フロリダ州とジョージア州から最も新鮮な農場の食材を調達し、最高のフライドチキン提供しているYardbirdは、ジェームズ・ビアード財団の「Best New Restaurant South(南部で最高の新しいレストラン)」のセミファイナリストや、「ボナペティ」の2012年の「50 Best New Restaurants(最高の新しいレストラン50軒)」に選ばれるという栄誉を獲得しています。Yardbirdは、シェアできる「魂を育む(soul-nurturing)」料理のメニューで、伝統、家族、地域社会の価値にこだわっています。暖かく心がなごむ雰囲気のYardbirdでは、リラックスして食事を楽しめます。アンティークの燭台ホルダー、全テーブル上の野の花、メーソンジャーの中のエジソン電球付き手作り照明器具など、南部風の細部が郷愁を加えています。 ** 家族連れやお子様は歓迎していますが、レストランにはハイチェアがありませんので予めご了承ください。**
Neya Restaurantの写真
4.6
素晴らしい(400)
価格:非常に高い
• イスラエル料理 • サーフサイド
本日46回予約が入りました。
A unique 'Chef-Driven Kosher' concept curated by Chef Ben Siman Tov that adheres to old world traditions with new world preparations and platings. Located just steps from the luxurious Bal Harbour Shops, Neya is a perfect spot to sit down for cocktails and shareable bites after a day of shopping and taking in the area’s offerings. The space has a casual-chic energy and exciting vibes. The tempting flavors of juxtaposed Mediterranean and Middle Eastern are uniquely Israeli, prepared by an Israeli-native executive chef with an extensive knowledge and fluency in the cuisine. Please note our dishes are sure to impress.
役立つ情報
OpenTable
  • 企業情報
  • 採用情報
店舗運営者向け
  • ご加盟はこちらから
  • Open for Business【ブログ】
OpenTable をフォローする
  • プライバシーポリシー
  • ご利用規約
  • クッキーおよび行動ターゲティング広告
  • クッキー設定
Copyright © 2024 OpenTable Godo Kaisha3F Tobu Building 6-28-9 Jingumae Shibuya-ku Tokyo 150-0001 - 無断転載禁止。
OpenTable(オープンテーブル)は、旅行に関連するオンラインサービスの世界的リーダーである Booking Holdings(ブッキングホールディングス)の企業です。
Booking ロゴ
Priceline ロゴ
KAYAK ロゴ
Agoda ロゴ
OpenTable ロゴ